Keresd...

2021-es trendek, amelyek 2022-ben is divatosak lesznek

A 2021-es év színei és trendjei közé tartozik többek között a lila, a narancssárga és a kobalt, a vastag talpú papucsok, a női öltönyök, a kivágott ruhák, a mellények, a rakott szoknyák és a széles szárú nadrágok. Mely trendek maradnak divatban 2022-ben is? A kérdés megválaszolásához elemeztük a vezető kifutók trendelőzeteseit.

A 2021-es trendek közül néhány 2022-ben is a figyelem középpontjában marad, így ha még nem töltötted fel a ruhatáradat, itt az ideje, hogy bepótold a lemaradást. A szóban forgó divat trendeket lásd alább.

  1. Mellények

A mellények – az öltönyöktől kezdve a steppelt darabokon át egészen a kötött ruhákig – 2021-ben végig uralkodtak, és a Koppenhágai Divathét 2021/2022-es tavaszi-nyári trendjei alapján úgy tűnik, 2022-ben is divatban maradnak. Öltöny nadrággal, cargo szabású nadrággal és mini hosszúságú szoknyával fogjuk viselni.

  1. Naked dress

A 2021-es ruhák legpartiképesebb változata, amit szinte minden híresség visel? Ez nem más, mint a naked dress. A világmárkák kifutói alapján egyértelműen kijelenthető, hogy ez a ruha továbbra is trendi marad.

  1. Cargo nadrág

Az olyan trendszetterek, mint Camille Charriere 2021 elején kezdték el viselni, és az olyan márkák, mint például a Loewe legújabb bemutatói azt mutatják, hogy a katonai színekben pompázó laza nadrágok 2022-ben is divatosak lesznek.

  1. Erős színek

Ha meglepődtél az olyan színek, mint az intenzív zöld, a kobalt vagy a fukszia népszerűségén 2021-ben, ideje hozzászoknod. A szivárványszínek 2022-ben is nagyon divatosak lesznek.

  1. Egyedi trench kabátok

Pontosan egy évvel ezelőtt a Burberry divatház bemutatta a bőr és farmer betétekkel ellátott patchwork trench kabátokat. Ha akkoriban kísértést éreztél, hogy beépítsd ezt a trendet a ruhatáradba, akkor jó hírünk van: még mindig divatban van. Ha nem így volt, és azt hitted, hogy ez csak egy átmeneti trend, itt az ideje felzárkózni.

  1. Ultrarövid miniszoknyák

A rövid szoknyák és ruhák az idei nyár egyik legnépszerűbb trendje voltak, és a következő szezonban még rövidebbek lesznek. Egyszerűek, geometrikusak és egy kicsit az űrkorszak trendjére fognak hajazni, mint a Dior és a Pucci esetében.

Borítókép: Fotó: Christian Vierig/Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek