Keresd...

Black Friday 2021 – mikorra esik és milyen akciókra érdemes vadászni? Íme néhány tipp!

Alig várod az őszi/téli leárazásokat? Jó hírem van számodra! Közeleg az egyik legfontosabb nap az akcióvadászok számára. Természetesen a Black Friday-ről beszélünk, ami idén november 26-ra esik. Honnan kapta a nevét, és mit érdemes vásárolni az idei akciók során? Az alábbi cikkből megtudhatod!

Nézd meg, miért olyan népszerű a Fekete Péntek, és mely termékeket vásárolhatod meg olcsóbban a MODIVO-nál a Black Friday 2021 alatt. Idén a vásárlási roham már november 12-én elkezdődik és november 29-ig tart!

Miért pont Black Friday? Honnan ered az akciókkal teli nap neve?

A november már évek óta az akcióvadászok legforróbb hónapja. Mindez a fekete pénteknek, a különleges kiárusítási napnak köszönhető, amikor az üzletekben a kedvezmények elérhetik az 5-60%-ot is. A Black Friday ötlete, akárcsak a Halloween és a Valentin-nap, az Egyesült Államokból származik. A hálaadást követő első péntek amerikaiak milliói számára a karácsony előtti vásárlási szezon kezdetét jelenti, és egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy kedvezményes áron vásároljanak karácsonyi ajándékokat. Honnan ered a ,,Black Friday” elnevezés? Ez nem pontosan ismert, de van néhány elmélet a témában. Egyik szerint a Fekete Péntek összefüggésben állt a munkavállalók munkahelyi távolléti hullámával, ami a hálaadást követően elárasztotta főnökeiket. Az amerikaiak tehát meg akarták hosszabbítani a lakomák utáni szabadidejüket. Egy másik elmélet szerint a név a fekete tintáról származik, amit a cég bevételeinek könyvelésére használtak. Amint azt könnyen kitalálhatod, a hálaadás utáni első pénteken nagyon magas volt a forgalom. A “Black Friday” elnevezés eredetének egyik legvalószínűbb oka az, hogy emberek tömegei indultak a városközpontokba vásárolni.

Black Friday, Black Week és Cyber Monday? Miről szólnak valójában?

A Black Friday az óceánon túlról érkezett Magyarországra, és évről évre egyre népszerűbb. Nem csoda! Az online és a helyi üzletek nagyszerű kedvezményekkel csábítanak minket, és az árcsökkentések tökéletes alkalmat kínálnak arra, hogy karácsonyi ajándékokat vásároljunk nőknek és férfiaknak, és kiegészítsük ruhatárunkat a következő szezonra. Kezdetben a Black Friday volt az egyetlen nap, amikor nagy árcsökkentésekre lehetett számítani. A fekete péntek népszerűségének növekedésével azonban az üzletek elkezdték az akciókat egy egész hétvégére vagy akár egy hétre is kiterjeszteni. Innen ered a “Black Week” elnevezés. A kereskedők nem feledkeztek meg az online vásárlókról sem. A hálaadást követő első hétfő “Cyber Monday” néven ismert, és a főként az online boltok által kínált számos leértékelésről híres. Idén a “Cyber Monday” november 29-re esik. A MODIVO kifejezetten Neked állított össze különleges kedvezményeket erre a napra!

Borítókép: Fotó: Carol Smiljan/NurPhoto via Getty Images

Mit érdemes vásárolni a fekete pénteki akciók során?

Máskor is vettél egy fekete pulóvert csak azért, mert kedvezményes volt? Azt hiszem már mindannyian beleestünk ebbe a hibába. Az online és a helyi üzletek hatalmas kedvezményekkel csábítanak a fekete pénteken, így könnyű meggondolatlanul vásárolni. Kíváncsi vagy, hogy akkor érdemes-e vásárolni a Black Friday-en? Abszolút! Gondolj a fekete pénteki vásárlásra úgy, mint egy befektetésre. Készíts egy listát azokról a ruhákról és kiegészítőkről, amelyek hiányoznak a szekrényedből, de már régóta szeretted volna megvenni őket. Itt az ideje, hogy kiváló minőségű terméket vásárolj, és kevesebbet fizess érte. A listára érdemes felírni a szeretteinek szánt karácsonyi ajándékokat is, és nem szabad az utolsó pillanatig várni a vásárlással.

Tartsd szemmel a MODIVO weboldalát! Kifejezetten Neked készülünk különleges 5-60%-os kedvezményekkel a megjelölt termékekre. 2021.11.12-29 között nézd meg a Black Friday 2021 menüpontot, ahol elképesztő akciók várnak rád.

Mit érdemes vásárolni a Black Friday ? Blogunkon találsz cikkeket arról, hogy milyen női táskák és ruhák lesznek kaphatók a MODIVO-nál akciós áron ebben az időszakban. Meleg és divatos kabátot keresel őszre? Nézd meg ezt a cikket. A vásárlási lázban érdemes divatos kabátot is keresni az őszi-téli szezonra. Megtalálhatók például a meleg pehelydzsekik és az ultra divatos steppelt kabátok. Ha a lábbelik is szerepelnek a bevásárló listán, feltétlenül nézd meg a szezon legdivatosabb cipőit. Vess egy pillantást a 2021/2022-es őszi-téli trendekre is, és célozd meg a listán szereplő ruhákat és kiegészítőket. Sok szerencsét!

Borítókép: Denis Doyle / via Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek