Keresd...

Divatos színek 2022-ben – a legfontosabb színek, amelyek meghatározóak lesznek a tavaszi és nyári trendekben

2022 legdivatosabb színei, különösen a 2022-es tavaszi-nyári szezonban vérfrissítést, energiát és reményt hoznak a divatba. Felébresztik a napsütés, a pisztáciás fagyi, az üdítő limonádé, a strandolás és a vattacukor iránti vágyat. Az elkövetkezendő szezonokban ezek az árnyalatok megjelennek az utcákon és uralni fogják a divatipart. A top kifutókon látottakat elemezve összeállítottunk egy listát a 4 legfontosabb színből, amikre érdemes lesz odafigyelni az eljövendő időkben.

Lila, very pery árnyalatban, új zöld változatok, a csoki minden árnyalata és a vajszín – ezek azok a színek, amelyek uralni fogják a 2022-es tavaszi-nyári szezont.

[Divatos színek 2022-ben] very peri

Rokh / Peter White via Getty Images

A Pantone Intézet 2022 év színének a 17-3938 Very Peri jelzésű lila lila árnyalatot tette meg. Kellően világos, de kifejező lila kék alaptónussal, aminek a leleményességet, a világ iránti kíváncsiságot, a kreatív megközelítést, valamint az új energia és a digitális vagy a digitalizáció szellemiségét kell kifejeznie. Valamennyire hasonlít a 2018-as Ultra Lilához, de annál feltűnően visszafogottabb. Bár a legnagyobb népszerűséget ennek a színnek a lakberendezési trendek terén jósolták, mint kiderült, a divatiparban is megtalálta a helyét. Az influencerek, valamint a trendszetterek ügyesen beépítették a hétköznapi viseletükbe. Most a legdivatosabbak a very peri színű öltönyök, lilás szettek, ruhák és kezeslábasok. A very peri színt főleg a Lanvin, Saint Laurent, Alberta Ferretti, Christian Cowan és a Valentino kifutóján láthattuk.

[Divatos színek 2022-ben] vajszín

Max Mara / Victor Virgile via Getty Images

A vajszín árnyalatú sárga egy skandináv trend a 2022-es tavaszi-nyári szezon legdivatosabb színei között. Az aranysárga helyett a popcornra vagy a zabtejre emlékeztető színt választjuk. A sárgás vajszín árnyalat különösen a koppenhágai trendszetterekkel szerettette meg magát. Megjelent a melegítőruha és a sport szetteken, öltönyön, a kisebb kabátokon és a rövid ruhákon. Inspirációt Chloe-nál, a Bottega Veneta-nál, és a Max Mary-nél érdemes keresni.

[Divatos színek 2022-ben] csokoládé

Fendi / Victor Zunnino Coeleto via Getty Images

A csokibarna összes lehetséges árnyalata megjelent olyan márkák kifutóin mint a Fendi, Michael Kors, Burberry, Alberta Ferretti, Acnes Studios és a Miu Miu. Szóval, ha az ilyen top márkák tervezői a 2022-es tavaszi-nyári kollekcióikba beépítik a csokoládé színt, akkor tudjuk, hogy ezek a finom inspirációk a következő hónapok egyik vezető trendjei lesznek. A csokibarna már a tavalyi szezonban is szerepelt a trendekben, de most még inkább teret hódít. Használj olyan darabokat, amelyek már vannak a szekrényedben, vagy szerezz be egy barna bőrkabátot vagy dzsekit, amit fehérrel vagy vaj sárgával kombinálva viselhetsz.

[Divatos színek 2022-ben] fű és pisztácia zöld

Acne Studios / Peter White via Getty Images

A Bottega green volt a tavalyi szezon zöld árnyalata, amit, mint a neve is mutatja, a Bottega Veneta divatház népszerűsített. 2022 tavaszára-nyarára az intenzív, kifejező zöld a pisztácia és a fűszerű árnyalatoknak engedi át a teret. Ezek az árnyalatok az ébredő életre emlékeztetnek, és a tavaszi szellőket idézik. A Lanvinnél, Christian Sirianónál és Emilia Wicksteadnél a zöld a zsenge növényekre és a savanyú lime-ra utalt, a Threeasfour, Christian Dior és Dolce & Gabbana a fű vagy a smaragd jellegzetes árnyalata mellett döntött, míg a Givenchy és a Self-Portrait a matcha-green egy eltérő árnyalatával hívta fel a figyelmünket. Ami érdekes, hogy a közeljövőben mindezeket a zöldeket más színekkel fogják kombinálni, mint például a karamell vagy a very peri.

Borítókép: Victor Boyko via Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek