Keresd...

2022-es nyári trendek, amelyek elárasztották a divat fővárosok utcáit. Ezeket a ruhákat és kiegészítőket viselik a vezető it-lányok!

2 min.

Élénk színek, mikro minik, műanyag gyűrűk, kötött ruhák és platformos cipők, amik nem csak a magasságot növelik, de az önbizalmat is. Egy helyre gyűjtöttem a legfontosabb 2022-es nyári, a világ divat fővárosainak utcáit és az Instagramot uraló trendeket. Nézd meg, mi van már meg ezek közül a szekrényedben!

Milyen ruhákat és kiegészítőket érdemes választani az elkövetkezendő hónapokra és hogyan viseld őket? A kedvedért megvizsgáljuk az idei nyár legfontosabb trendjeit.

Azsúros ruhák, hímzett crop-topok, hálós táskák és horgolt fürdőruhák – a kötött ruházat a 2022-es nyári szezon sikerszáma! Nézd csak meg a legújabb Acne Studios vagy Etro bemutatókat, vagy a Coachella fesztivál trendszettereinek megjelenéseit.

Egy női modell kötött fekete-fehér ruhában

Fot. Rachpoot/Bauer-Griffin via Getty Images

A modellek és influencerek példáját követve válassz olyan maxi ruhát, amin sok lyuk és hímzés van, vagy amelyik enyhén áttetsző – remek választás a forró napokra. Hogyan viseljük? A strandra, randira – papuccsal párosítva – vagy egy fesztiválos outfit részeként. Kombináld magassarkú bokacsizmával és vintage stílusú övvel. Egy ruha és annyi felhasználási lehetőség!

A 2022-es nyár trendek nem csak a horgolt mintákról szólnak, hanem a színekről is! Az élénk lime, az érett narancs, az energikus fukszia és a friss fű – ezek a színek uralják a világ divat fővárosainak utcáit és a legjobb tervezők kollekcióit.

Egy női modell narancssárga ruhában

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Tagadhatatlan, hogy a narancssárga ruha a legtöbbet emlegetett darab a trendszetterek nyári ruhatárában, és ez az, ami neked is ott kell, hogy legyen a szekrényedben – ez a legjobb módja annak, hogy felvidítsd magad! Viseld platformos papuccsal, pántos szandállal, vagy az influencerek példáját követve kombináld a narancssárga maxi ruhát fekete mokaszinnal vagy bőr western csizmával.

Egy nő kötött, bézs crop-topban és miniszoknyában

Fot. Claudio Lavenia via Getty Images

Ha már a 2022-es nyári trendeknél tartunk, muszáj megemlítenünk a szezon legdivatosabb szoknyáját: a mikrominiről. Bizonyára ismered az alacsony derekú rakott szoknyát, amely az idei divatheteken a top influencerek megjelenésében kiemelkedő szerepet játszott. Ezt a modellt nem más tervezte, mint Miuccia Prada, míg a többi márka gyorsan követte, és ennek hála a miniszoknya a nyári öltözködés kötelező részévé vált. A legdivatosabb modelleket megtalálod a Versace Jeans Couture, Rage Age és a Mango kínálatában.

A 2022-es nyári trendek közül nem hiányozhatnak a cipők, és ebben a szezonban rengeteg közül választhatunk. Ha egy olyan párra vágysz, amit fehérnemű hatású ruhákkal vagy farmer rövidnadrágokkal is viselhetsz, válaszd a platformos papucsot – inden divat influencernek van ilyen a szekrényében. Nem csoda! Sokkal kényelmesebb, mint a tűsarkú cipők, és centiket adnak a magasságodhoz. Válaszd a minimalista, vastag talpú vietnámi papucsot vagy az elegáns telitalpú papucsot és viseld a kedvenc nyári outfitjeiddel.

Egy nő fekete ujjatlan ruhában és napszemüvegben

Fot. Christian Vierig via Getty Images

Bár évekig a giccsesnek számított, ebben a szezonban újra divatba jöttek a műanyag bizsuk! Ez nyilvánvaló utalás a 2000-es évek trendjeire és a Bella Hadid által népszerűsített Y2K stílusra. A művészi mintákkal díszített műanyag gyűrűk, a szivárvány minden színében pompázó gyöngyös nyakláncok és geometrikus XXL karkötők a kedvenceink.

Ez is érdekelhet >>> A kosár 2022 nyarának sikerszáma! Nézd meg hogyan viselik a trendszetterek és győződj meg arról, hogy nem csak a strandoláshoz illik!

Borítókép: Edward Berthelot via Getty Images

Trendek és Tippek
Insta Hírek