Keresd...

Black Friday 2022 – mikorra esik és milyen akciókra érdemes vadászni? Íme néhány tipp!

Alig várod az őszi/téli leárazásokat? Jó hírem van számodra! Közeleg az egyik legfontosabb nap az akcióvadászok számára. Természetesen a Black Friday-ről beszélünk, ami idén november 25-re esik. Honnan kapta a nevét, és mit érdemes vásárolni az idei akciók során? Az alábbi cikkből megtudhatod!

Nézd meg, miért olyan népszerű a Fekete Péntek, és mely termékeket vásárolhatod meg olcsóbban a MODIVO-nál a Black Friday 2022 alatt.

A november már évek óta az akcióvadászok legforróbb hónapja. Mindez a fekete pénteknek, a különleges akciós napnak köszönhető, amikor az üzletekben a kedvezmények elérhetik az 10-50%-ot is. Kíváncsi vagy, hogy ki állt elő a Black Friday ötletével? A fekete péntek ötlete, akárcsak a Halloween és a Valentin-nap, az Egyesült Államokban született. A hálaadást követő első péntek amerikaiak milliói számára a karácsony előtti vásárlási szezon kezdetét jelenti, és egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy kedvezményes áron vásároljanak karácsonyi ajándékokat.

Vásárlók tömege a Macy's áruház előtt a "fekete pénteken".
Fotó: Donna Dietrich/ Newsday RM via Getty Image

Honnan ered a ,,Black Friday” elnevezés? A témával kapcsolatban több elmélet is létezik. Egyik szerint a Fekete Péntek összefüggésben állt a munkavállalók munkahelyi hiányzási hullámával, ami a hálaadást követően elárasztotta főnökeiket. Egy másik elmélet szerint a név a fekete tintáról származik, amit a cég bevételeinek könyvelésére használtak. A „Black Friday” elnevezés eredetének egyik legvalószínűbb oka az, hogy emberek tömegei indultak a városközpontokba vásárolni. Ez hatalmas forgalmi dugókat okozott, és az utcák „feketék” voltak az autóktól.

A MODIVO ismét csatlakozik a kedvezményes akcióhoz, melynek során divatos ruhákat és kiegészítőket vásárolhatsz alacsonyabb áron! Szeretnéd tudni, mikorra esik a Black Friday? Idén ez az őrületes leárazás november 25-re esik, de tudjuk, hogy 24 óra gyakran nem elegendő ahhoz, hogy a álmainkat valóra váltsuk, ezért novemberben egész hónapban különleges kedvezményekkel várunk a MODIVO-nál.

A Black Friday leárazások tökéletes alkalmat kínálnak arra, hogy hihetetlenül alacsony áron vásárolj ruhákat és kiegészítőket olyan prémium márkáktól, mint a Guess, a Polo Ralph Lauren, a Calvin Klein Jeans, az adidas vagy a Vans. Szeretnél naprakész lenni az akciókkal kapcsolatban? Iratkozz fel hírlevelünkre, ami korai hozzáférést biztosít az összes akcióhoz és -15%-os kedvezményt az első vásárlásra.

Máskor is vettél egy fekete pulóvert csak azért, mert kedvezményes volt? Azt hiszem már mindannyian beleestünk ebbe a hibába. Az online és a helyi üzletek hatalmas kedvezményekkel csábítanak a fekete pénteken, így könnyű meggondolatlanul vásárolni. Kíváncsi vagy, hogy érdemes-e vásárolni a Black Friday-en? Abszolút! Gondolj a fekete pénteki vásárlásra úgy, mint egy befektetésre, és keress minőségi termékeket, például kasmír vagy gyapjú pulóvereket, amiket jó áron vásárolhatsz meg akciósan.

Egy nő Black Friday zacskókkal

Mit érdemes vásárolni a Black Friday-en? Hogy megkönnyítsd a dolgodat, készíts egy listát a ruhatárából hiányzó ruhákról és kiegészítőkről, és tartsd magad hozzá vásárlás közben. Meleg kabátot keresel őszre? A kiárusításon különleges kedvezményekkel vásárolhatsz gyapjú felsőruházatokat! A Black Friday-en a női téli dzsekik is kedvezményes áron várnak rád. Nem tudod, melyik modellt válassza? Olvasd el a cikkünket a legdivatosabb őszi és téli dzsekikről. Karácsonyi ajándékot keresel a barátodnak, testvérednek vagy apukádnak? Jó ötlet lehet egy márkás férfi karóra. Édesanyád és barátnőd viszont biztosan örülne egy Guess kézitáskának, amit a Black Friday akció során kedvező áron vásárolhatsz meg. Ha a lábbelik is szerepelnek a bevásárlólistádon, feltétlenül nézd meg az idei szezon legtrendibb cipőit. Érdemes egy pillantást vetni a 2022/2023-as őszi-téli trendekre is, és megcélozni a listán szereplő ruhákat és kiegészítőket. Sok szerencsét!

A Black Friday az tengerentúlról érkezett Magyarországra, és évről évre egyre népszerűbb. Nem csoda! Az online és a helyi üzletek nagyszerű kedvezményekkel csábítanak minket, és az árcsökkentések tökéletes alkalmat kínálnak arra, hogy karácsonyi ajándékokat vásároljunk nőknek és férfiaknak, és kiegészítsük ruhatárunkat a következő szezonra. Kezdetben a Black Friday volt az egyetlen nap, amikor nagy árcsökkentésekre lehetett számítani. A fekete péntek népszerűségének növekedésével azonban az üzletek elkezdték az akciókat egy egész hétvégére vagy akár egy hétre is kiterjeszteni. Innen ered a „Black Week” elnevezés. A kereskedők nem feledkeztek meg az online vásárlókról sem. A hálaadást követő első hétfő „Cyber Monday” néven ismert, és a főként az online boltok által kínált számos leértékelésről híres. Idén a „Cyber Monday” november 28-ra esik. A MODIVO kifejezetten Neked készült különleges kedvezményekkel erre a napra!

Egy nő a kanapén pihenve vásárolonline on laptop

Borítókép: Denis Doyle / via Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek