MID SEASON SALE! Vásárolj csúcstermékeket még alacsonyabb árakon. NÉZD MEG
Keresd...

Mit vegyél fel, ha megszállottan rajongsz a „Wednesday”-ért?

2 min.

A „Wednesday” című sorozat új nézettségi rekordokat döntöget a Netflixen, és már több fiatal és jó néhány idősebb nézőt is magával ragadott. Mit visel a sorozat címszereplője, és hogyan öltözködik ebben a stílusban? A MODIVO hatékony közösségi média csapatával a segítségedre sietünk Wednesday öltözködésével kapcsolatos válaszokkal.

Az Addams Family a Netflix hatalmas, hatalmas hype-ot kiváltó slágerében tért vissza. A „Wednesday” már az első héten megdöntötte a platform nézettségi rekordját, a nézők 341 millió órát töltöttek a sorozattal. Az egymilliárd órát kevesebb mint 2,5 hét alatt sikerült elérni, ami a korábbi rekordtartónak majdnem két hónapjába került.

MSS

Nincs abban semmi meglepő, hogy a „Peaky Blinders”-hez hasonlóan itt is érdekelt minket a szereplők ruhatára. A klasszikus ruháktól kezdve a fekete-fehér pulóvereken, kabátokon, platformcipőkön át a mesés ruhákig – mind klasszikus, mégis 21. századi jellegű. Ma megosztjuk veled, hogyan öltözhetsz úgy, mint Wednesday Addams a hazai boltokban kapható termékekkel.

Wednesday Addams ruhái lenyűgözőek, és tökéletesek az all-black kedvelő nők számára. Az új Netflix-siker legelső epizódjában a karakter világossá teszi, hogy a fekete az ő színe, és minden más színtől irtózik a fiatal gót lány.

Jenna Ortega (a Wednesday-t játszó színésznő) ruháiért Colleen Atwood jelmeztervező, 4 Oscar-díj és nem kevesebb, mint 8 Oscar-jelölés nyertese felel. Olyan filmekben működött közre, mint “A majmok bolygója”, “Ollókezű Edward”, “Philadelphia”, “A bárányok hallgatnak”, “Kilenc” és még sok-sok más.

Oscar-díjat kapott a „Chicago”, az „Egy gésa vallomásai”, az „Alice Csodaországban” és a „Legendás állatok és megfigyelésük” jelmezeiért.

Wednesday legikonikusabb öltözékét már az első epizódban láthatjuk. Az 1991-es The Addams Family és a Christina Ricci által játszott Wednesday rajongói azonnal felismerik a virágmintát a fehér gallérú ruhán. Ez nyilvánvaló tisztelgés a szerep előtt, valamint tisztelgés a színésznő és az alkotók előtt.

Red Valentino kötött ruha, Red Valentino natúr bőrcsizma, DKNY hátizsákPhoto by Paramount/Getty Images

Bónusz infó tőlünk: Észrevettétek, hogy Enid, Wednesday szobatársa abban a jelenetben, amikor randizni megy Ajax-szal, kiválóan utal még a Netflix egy másik tinislágerére, az Emily in Paris-ra is? Mellékesen jegyzem meg, hogy Enid a maga rózsaszín stílusával csodálatos kontrasztot képez Wednesday-hez képest.

Íme négy outfit a Wednesday c. sorozatból, amit a MODIVO csapata állított össze

Első számú Wednesday Outfit

Red Valentino kötött ruha, Red Valentino natúr bőrcsizma, DKNY hátizsák, ami a kézitáskát helyettesíti más megjelenésekből.

Hosszú, pánt nélküli Red Valentino koktélruha, Rage Age piros-fekete bokacsizma, DKNY fekete táska és GUESS fülbevaló

Dobj össze hasonló megjelenést:

DKNY Hátizsák

Red Valentino Csizma

Red Valentino Koktélruha

Második számú Wednesday Outfit

Hosszú, pánt nélküli Red Valentino koktélruha, Rage Age piros-fekete bokacsizma, DKNY fekete táska és GUESS fülbevaló.

Stílusos fekete ruha a Custommade-től, Enaya fülbevaló, Lavashka fejpánt, Coach kézitáska és egy pár Chiara Ferragni oxford cipő

Dobj össze hasonló megjelenést:

Red Valentino Koktélruha

Rage Age Bokacsizma

Guess Táska

Coach Fülbevaló

Harmadik számú Wednesday Outfit

Elegáns fekete ruha, fedett felső a Custommade-től, Enaya fülbevaló, Lavashka fejpánt, Coach kézitáska és egy pár Chiara Ferragni oxford cipő.

Red Valentino csipke koktélruha, Solo Femme oxford cipő, Pinko táska, Enaya fülbevaló és egy Pierre Cardin esernyő.

Dobj össze hasonló megjelenést:

Mango Fülbevaló

Coach Táska

Chiara Ferragni Oxford cipő

Babylon Koktélruha

LaVashka Hajpánt

Négyes számú Wednesday Outfit

Red Valentino csipke koktélruha, Solo Femme oxford cipő, Pinko táska, Enaya fülbevaló és egy Pierre Cardin esernyő.

Wednesday Addams style

Dobj össze hasonló megjelenést:

Red Valentino Koktélruha

Solo Femme Oxford cipő

Pierre Cardin Esernyő

Patrizia Pepe Fülbevaló

Olvasd el ezt is >> A Pantone kiválasztotta a 2023-as az év színét! Nézd meg a Viva Magenta árnyalatú ruhákat és kiegészítőket

Borítókép: Photo by Leon Bennett/Getty Images

Trendek és Tippek
Insta Hírek