Keresd...

A fonott táska óriásit megy 2024 nyarán! Nézd meg, hogyan viselik a trendszetterek, és megtudhatod, hogy nem csak a strandhoz illik

2 min.

Bár a fonott táska már néhány szezonnal ezelőtt is divatos volt, a Loewe és a Jacquemus márkáknak köszönhetően újra népszerű lett. A top influencereket megőrjítették az XXL-es fonott bevásárlótáskák, amiket szó szerint mindenhez viselnek, a légies boho ruháktól kezdve a túlméretezett öltönyökön át a strandruhákig. Nézd meg a nyár legdivatosabb fonott tsákáit a MODIVO webáruházban, és derítsd ki, mivel viselheted őket.

A strandtáskák észrevétlenül férkőztek be a városi divatba, és a trendszetterek egész évben viselik ezeket – nem csak nyáron.

A vödör formájú fonott táska az 1970-es években tett szert óriási kultuszra, köszönhetően Jane Birkinnek, aki elegáns ruhákhoz és farmerrel kombinált alkalmi fazonokhoz viselte. Birkin még télen sem vált meg kedvenc táskájától! A brit stílusikon utat tört a mai trendszetterek számára, és bebizonyította, hogy a strandtáska nem csak a nyaralásokra való.

A fonott táska a 2024-es nyár legtrendibb táskája, ahogy azt a vezető influencerek öltözködése is bizonyítja. Kíváncsi vagy, hogyan viseld ezt a divatos kiegészítőt, és melyik modellt érdemes választanod, hogy jó néhány szezonon át élvezhesd? Kifejezetten neked készítettünk egy összeállítást a MODIVO legérdekesebb javaslataiból.

A 2024-es tavaszi-nyári táskák között egyértelműen az XXL fonott bevásárlótáskák, de a kerek fonott táskák és a geometrikus mini táskák is előkelő helyet foglalnak el. A jó hír, hogy a MODIVO-n megtalálhatod ezeket a modelleket! Szemezgess az olyan márkák kollekcióiból, mint a Mango, a Patrizia Pepe vagy a Pinko.

Azt gondolhatnánk, hogy a fonott táska csak a tengerparton vagy egy boho megjelenés kiegészítőjeként használható, de az it-girls-ök bizonyítják, hogy tökéletesen illik mind a francia riviérai nyaraláshoz, mind a smart casual trendhez. Hogyan tudod beépíteni a strandtáskát a mindennapi megjelenésedbe? Meríts ihletet az alábbi szettekből.

Divatos fonott táska – tökéletes kiegészítő nyárra

Ha kíváncsi vagy, milyen táskát vigyél magaddal a nyaralásra, akkor a fonott bevásárlótáska telitalálat lesz. A fonott táska tökéletes választás a strandra, mert minden szükséges dolog belefér: a kulacstól kezdve, a naptejen át egészen a kedvenc könyvedig. Sőt, mi több, tökéletes illik a strandruhához, a mintás pareóhoz és a nyári kalaphoz.

A fonott táska és egyberuha – nyerő páros

A fonott táska városi viselethez is alkalmas. Párosítsd fehér ruhával, és vegyél fel hozzá egy színes blézert, hogy megtörd a minimalista stílust. Milyen színt válassz? Válaszd a szezon legmenőbb trendjét, vagyis a rózsaszín blézert. Ez a megjelenés szinte egész évben viselhető, és a megfelelő kiegészítőkkel – szemüveggel, cipővel és felsőruházattal – átalakítható.

Kosártáskás outfit
Fot. Christian Vierig via Getty Images

Kerek fonott táskák nyári outfit

Ha egy XXL-es bevásárlótáska helyett inkább egy kis fonott táskára vágynál, akkor válassz egy gyöngyökkel vagy kagylókkal díszített modellt a tipikus nyári megjelenéshez. A fonott táska jól mutat egy muszlinruhával, egy vászon kimonóval és más, természetes anyagokból készült ruhákkal. Egészítsd ki ezt a fajta öltözéket kényelmes bőr papucsokkal. Ha egy kicsit fel szeretnéd dobni a megjelenésedet, köss a fejed köré egy színes fejkendőt – ez nagyot megy ebben a szezonban.

Nézd meg ezt is: Hogyan kössük fejünkre a kendőt? Meríts ihletet az Instagram lányoktól! >>>

Kosártáskás outfit
Fot. Jeremy Moeller via Getty Images

Fonott táska munkahelyre? Naná!

A trendszetterek bebizonyítják, hogy a fonott táskák akár nyári viseletként is hordhatók a munkahelyen. Ha az irodai dress code megengedi, akkor kombináld a vászonnadrágot egy túlméretezett blézerrel vagy fehér inggel, kiegészítve egy fonott táskával és egy minimalista, vékony pántos papuccsal. Párosítsd az elegáns ruhákat nyári kiegészítőkkel a smart casual megjelenésért.

Amint láthatod, a fonott táska egy olyan trend, amely még sokáig velünk marad. Dönts egy sokoldalú, sokféle öltözékhez illő modell mellett, és viseld egész évben!

Nézd meg ezt is >>> Divatos táskák 2024 tavaszán és nyarán: 7 trend a kifutókról

Címlapkép: Mathis Wienand via Getty Images

Trendek és Tippek
Insta Hírek