Keresd...

Hunter gumicsizmás outfitek, nem csak esős időjárásra. Ismerd meg, mennyire sokoldalú ez a modell!

3 min.

Ne csak akkor húzz magadra gumicsizmát, ha éppen esik vagy közvetlenül utána. A Hunter gumicsizmák máskor is beválnak. Ha egy praktikus lábbelit keresel, amely megvédi a lábadat a víztől és könnyen tisztítható, ne keress tovább. Nézd meg, hogy a klasszikus Hunter gumicsizmák milyen sokoldalúan használhatók!

Válaszd a praktikus és időtálló Hunter gumicsizmákat! A MODIVO-n sokféle színben és különböző hosszúságú felsőrésszel találhatsz modelleket.

A gumicsizmákról legelőször is olyan modellek jutnak eszünkbe, amelyek tökéletesek az esős napokra. A gumicipők azonban más helyzetekben is használhatók. Lesd meg, milyen outfiteket rakhatunk össze a Hunter gumicsizmákkal!

Hunter gumicsizma kötött szoknyával és pulóverrel stylingolva

Hunter gumicsizma – outfit esős időjárásra

A Hunter női gumicsizmáktól nem lehet megtagadni a fő céljukat. Elsősorban mindig akkor érdemes megfontolni, ha esős időjárásra keresünk vízálló lábbelit. Gumicsizmában még egy mélyebb pocsolya sem jelenthet akadályt. Felhőszakadás alatt pedig érdemes esőkabátot is viselni, és esernyőt tartani a fejünk felett.

Hunter gumicsizma - outfit esős időjárásra

Milyen dzseki illik a Hunter gumicsizmához? Határozottan egy klasszikus, hosszabbított fazonú kapucnis párka, ami nem csak egy időtlen darab, de elképesztően praktikus is.

Hunter gumicsizma télre – válassz egy zoknis modellt!

A téli praktikus lábbelik nem csak csizmák és hótaposók lehetnek, hanem vízhatlan gumicsizmák is. Mint kiderült, mindössze egyetlen feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy ezt a modellt az esőre szánt lábbeliből hóesésre is alkalmas cipővé alakítsuk át. Ehhez mindössze egy meleg zokni szükséges. A Hunter márkának éppen akad ilyen kiegészítője a kollekciójában. A behelyezhető zoknik nemcsak vízállóvá, hanem meleggé is teszik a gumicsizmákat. Nézd meg, hogyan néz ki ez a modell Blair Eadie outfitjében!

Rövid Hunter gumicsizma nyári outfitekhez

Az eső és a hó hatásai, például a tócsák vagy az olvadó hó mellett egy Hunter gumicsizma a sártól is megvédhet minket. Így hát ideális cipő a városon kívülre is. Ha idilli környezetbe, például egy tóhoz tervezünk kirándulást, vagy olyan területen élünk, ahol nagyobb valószínűséggel járunk földes utakon, mint aszfalton, akkor a gumicsizma ideális megoldás. Ebben az esetben további előnyük, hogy könnyen moshatók. Ha Hunter gumicsizmát viselsz a lábadon, nem kell attól tartanod, hogy a sár tönkreteszi a cipődet, mint például az történne egy velúrból készült modellel.

A Hunter gumicsizmák sokféle megjelenés kiegészítőivé válhatnak. Az esővédő cipők néhány szezonnal ezelőtti divatja megmutatta, hogy bármilyen módon kombinálhatók, hiszen a velük készült szetteknek mégiscsak elsősorban praktikusnak kell lenniük.

Hosszú szárú Hunter gumicsizma egyberuhás outfitben

Az egyberuha olyan darab, amelyet már bármilyen cipőmodellel kombinálhatunk. Nem korlátozódunk a tűsarkú cipőkre vagy balerinákra, elvégre sneakerrel vagy munkáscipővel is viselhetők. Egyre kevesebb korlátozás van a divatban, ha a gumicsizmák stylingolásáról van szó. Ezért kedvünk szerint kombinálhatók. Ennek eredményeképpen semmi sem akadályozhat meg abban, hogy egyberuhás és gumicsizmás szetteket dobj össze.

Rövid gumicsizmás és szoknyás szett

Mivel a Hunter gumicsizmák illenek a ruhákhoz, ezért szoknyákkal is párosíthatók. A megfelelő modell kiválasztásakor nemcsak a színeket, hanem a felsőrész hosszát is figyelembe vehetjük. A klasszikus hosszú gumicsizma csak egy a lehetséges opciók közül. Vásárláskor más modellt is választhatunk. A rövid gumicsizmákat szoknyával is bátran stylingolhatjuk.

Hunter gumicsizmás outfit fesztiválra

Ha fesztiválra készülsz, és olyan cipőt keresel, amely tökéletes a nem aszfaltozott felületre, a Hunter telitalálat lesz! Hogyan viseld? Meríts ihletet Kate Moss brit topmodell ikonikus megjelenéséből, és viseld rövid miniruhával vagy rövidnadrággal, valamint mellénnyel.

Lesd meg ezt is >>> Hogyan öltözzünk fel egy zenei fesztiválra? Nézd meg a legjobb, trendi fesztiválos outfiteket

Kate Moss a 2005-ös Glastonbury fesztiválon, fekete Hunter gumicsizmában
Kate Moss, Glastonbury Music Festival 2005 – Photo by MJ Kim/Getty Images

Illik-e a Hunter gumicsizma nadrághoz?

A Hunter gumicsizmák számos nadrágos megjelenés részei lehetnek. A legjobb, ha a megfelelő modellt a lábszár szélessége alapján választod ki. A csőnadrágok könnyen beleférnek a gumicsizmáka, így a hosszú és rövid modellek egyaránt alkalmasak. Széles szárú nadrágok esetén válaszd a bokáig vagy a vádli közepéig érő hosszúságot. A lábszárat ezután a csizma fölé húzva lehet igazítani.

A Hunter gumicsizmák sokféle helyzetben beválhatnak. Nézd meg, hogyan mutatnak a városi outfitekben és a szabadban – kirándulások alkalmával vagy a hátsó kertben végzett munkához.

Hunter gumicsizmák egy smart casual outfitben

A Huntereket, különösen a semleges színűeket, párosítsd bátran kissé elegánsabb ruhadarabokkal. Egy túlméretezett ing és blézer, esetleg egy csőnadrág vagy leggings tökéletes választás a Hunters-hez. Ez a kombináció ideális a kávézókban vagy éttermekben való kötetlen időtöltéshez.

Hunter gumicsizmák – egy cipő a városi sétához

Amikor az esőben, vagy akár a felhőszakadást követően indulunk el otthonról, a tócsák rémálomként érhetnek, különösen azok, amelyek a gyalogátkelőhelyek közelében lévő mélyedésekben jelennek meg. Ha a tökéletes cipőt keresed, hogy a kutyasétáltatás vagy egyéb ügyintézés közben ne ázzon el a lábad, a Hunter gumicsizmák tökéletesek erre a feladatra.

Divatos Hunter gumicsizmák egy városi kiruccanáshoz

A magyar vidék idilli hangulata arra késztet, hogy az épületektől és a járdáktól távol töltsük az időt. A réteken vagy erdőkben való gyaloglás során érdemes felkészülni a különböző meglepetésekre, beleértve a mocsaras területekkel és a sárral való találkozást. Ilyen helyzetekben a legjobb választás a gumicsizma, ami könnyen tisztítható a városból való menekülés után.

A tökéletes lábbeli munkahelyre vagy a ház körüli munkához? A Hunter gumicsizma!

A praktikus cipőkre nem csak azoknak lehet szükségük, akik alkalmanként úgy döntenek, hogy közelebbi kapcsolatba kerülnek a természettel. A gumicsizma ideális cipő mindazoknak, akiknek nap mint nap a ház körül dolgoznak, mert a kert gondozása vagy az állatok gondozása számukra valódi szenvedély vagy életforma.

nő hosszú szoknyában, pulóverben és Hunter gumicsizmában vidéken

Ez is érdekelhet >>>Mi az a bohém stílus és mi jellemző rá? Fedezd fel a fesztivál stílusú outfiteket

Trendek és Tippek
Insta Hírek