Keresd...

Legjobb akciók a 2024-es Black Friday-en. 7 dolog, amire érdemes lecsapni

3 min.

A Black Friday, azaz a fekete péntek a legnagyobb leárazások és akciók ideje. Ebből az alkalomból számos online és helyi üzlet különleges akciókkal és természetesen hatalmas kedvezményekkel készül vásárlóinak. Ha a közeljövőben nagy bevásárlást tervezel, és új darabokkal töltenéd fel a ruhatáradat, érdemes megvárnod a Black Friday-t, hogy kihasználhasd a legjobb akciókat.

2024-ben a Black Friday november utolsó péntekére, azaz 11.29-re esik. Nézd meg, mit érdemes nagy kedvezménnyel vásárolni!

Mit vásároljunk a kiárusítási ünnepek alatt? Feltétlenül nézd meg a farmerek árait a Black Friday alatt! Az akciós kódok használatával igazán sokat spórolhatsz, ugyanakkor jól szabott farmerrel gazdagíthatod a ruhatáradat. A laza szabású és kényelmes mom jeansek ebben a szezonban is divatosak, de a vezető divatházak kifutóiról sem hiányoztak a volumenes modellek. Éppen ezért a 2024-es leárazáson is megjelenhetnek a stílusos, wide leg farmerek, amiket az it-lányok nagyon szeretnek. Ha pedig a klasszikusok szerelmese vagy, mindenképpen nézd meg a legjobb Black Friday akciókat, amelyek között straight leg farmerek is szerepelnek.

A 2024-es Black Friday alkalmából érdemes beszerezni egy klasszikus trench-et is. A normál áron ez bizony komoly kiadást jelent, különösen, ha fontos az anyag minősége és a jó varrás – elvégre egy ilyen modell évekig kitart. Amikor az árak csökkennek, egy trench igazán megérheti. A mostani trend a 90-es évekből származó, terjedelmes, hosszú kabátokról szól. Fordíts külön figyelmet a klasszikus színekre: a bézs, a szürke és a tengerészkék, amelyek mindenhez jól illenek. Az akciós ajánlatok között más színű, például kék, olíva, fehér vagy rózsaszín modellek is szerepelhetnek. Nézd meg a Black Friday kedvezménykódokat, és szerezd be az idei szezon legtrendibb trenchét!

Nézd meg ezt is >>> 2024/2025-ös őszi-téli trendek: a legdivatosabb női kabátok egyenesen a kifutókról

Fekete pénteken a lábbelik is egészen biztosan akciós áron lesznek kaphatók! Black Friday idején különösen érdemes időtálló bőrcipőkre vadásznod: őszi bokacsizmákra, elegáns balerinákra, klasszikus körömcipőkre vagy mokaszinokra, illetve kényelmes hótaposókra. Érdemes észben tartani, hogy a Black Friday sok helyi és online áruházban nem csak a péntekre korlátozódik, hanem az egész hétvégére kiterjed – ebben az esetben Black Weekendről beszélünk, ha pedig az akciókat egy újabb leárazásos héttel hosszabbítják meg, akkor Black Weekről van szó. Ebből a szempontból több nap egymás után áll rendelkezésedre, hogy bevásárolj, így érdemes alaposan átnézni kedvenc márkáid kínálatát, és a legjobb áron beszerezni álmaid modelljeit.

A Black Friday egyet jelent a legjobb akciókkal – ebből az alkalomból mindenképp érdemes egy új, divatos kézitáskával kedveskedni magunknak. És nem kell, hogy ez egy praktikus, nagyméretű táska legyen a munkahelyre! Keress magadnak egy eredeti baguette táskát – ezt a modellt a Fendi divatház népszerűsíti a bemutatóin. Az 1990-es éveket idéző félhold alakú táskák szintén divatosak ebben a szezonban, akárcsak a csokoládébarna színű velúrbőr táskák (például a The Row népszerű Margaux-ja), amelyek igazi sláger az it-lányok körében. Minimalista vagy épp ellenkezőleg, gazdagon díszített, ezek a táskák bármilyen viseletet sikkessé tesznek. Tudd meg, mely modellekre csaphatsz le a Black Friday kedvezménykóddal!

Nézd meg ezt is >>> 2024/2025-ös őszi-téli trendek: divatos táskák, amik meghódították a kifutókat

Ne csak a Black Friday-en, hanem a 2024-es Black Week alatt is nézd meg a női kosztüm kínálatot! Egy minimalista, elegáns kosztümnek feltétlen ott kell lennie a ruhatáradban. Párosítsd egy üzleti inggel, egy elegáns blúzzal vagy akár egy egyszerű pólóval, és mindig trendi leszel. Viselheted munkába vagy egy családi eseményre is. Magyarán, feltétlenül csekkold le a legjobb ajánlatokat a Black Friday-en.

Ne felejtsd el megnézni a 2024-es Black Friday kedvezménykódok vonatkoznak a pulóverekre és a kardigánokra. Ez a tökéletes alkalom, hogy beszerezzük a melegebb ruhadarabokat! Keresd a természetes anyagokból készült modelleket: merinógyapjú, kasmír, pamut és vászon. Egy ilyen egyveleg (amely illik a luxus quiet luxury stílushoz) meleggé, otthonossá és tartósabbá teszi a pulóvereket. Ennek révén több szezon elteltével is élvezni fogod a hibátlan megjelenését.

Amikor a legjobb Black Friday 2024 akciók zajlanak, határozottan érdemes elcsípni a fehérneműkre vonatkozó ellenállhatatlan akciókat. Egy szép csipkés szett jelentős kiadást jelent, mégis érdemes legalább néhányat a szekrényedben tartanod! Plusz mindig jól jöhet egy meleg pizsama télre és egy lazább pizsama nyárra, vagy egy új zokni, elegáns köntös vagy sportmelltartó az edzéshez.

Ahelyett, hogy különböző üzletekben pakolnád tele a kosarad, nézd meg, milyen akciók várnak a MODIVO-nál az akciós napon, és vásárolj kényelmesen, egy helyen. A Black Friday tökéletes alkalom arra, hogy a legszebb fehérneműkkel töltsd fel a szekrényedet.

A 2024-es Black Friday akcióban rengeteg különböző termékkel találkozhatsz. Ahelyett azonban, hogy elkapna a vásárlási láz, inkább átgondoltan és tervszerűen közelítsd meg a kérdést. Már most vedd számba a ruhatáradat, és nézd meg, milyen darabok hiányoznak. Ez segíteni fog abban, hogy listát készíthess arról, mire van szükséged, és betárazz azokból a termékekből, amik valóban kellenek. És ha kíváncsi vagy, hol várnak rád a legjobb Black Friday akciók, akkor itt egy tipp: látogass el a MODIVO webáruházba, ahol már most különleges kedvezményes ajánlatokkal készülünk. Várunk szeretettel!

Ez is érdekelhet >>> Outfitek 2024 őszére: a legtrendibb kötelező darabok, amiket be kell szerezned a szekrényedbe

Címlapkép: Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Trendek és Tippek
Insta Hírek