MID SEASON SALE! Vásárolj csúcstermékeket még alacsonyabb árakon. NÉZD MEG
Keresd...

A nyári szépség típus: mik a jellemzői?

1 min.

Az olyan alapvető szépségtípusok közül, mint a tél, a tavasz és az ősz mellett megkülönböztethetjük az egyik legváltozatosabbat, a nyarat. A téli szépségtől eltérően a nyárra jellemző a megfelelő színek kiválasztásának szabadsága. A hajszíne lehet szőke, világosbarna vagy egérszínű. Nézd meg részletes nyári típuselemzésünket, és győződj meg róla, hogy a ruhatárad kiegészíti a legjobb tulajdonságaidat!

A nyári szépségtípusra elsősorban a hűvös bőrtónus jellemző. A nyári típus három altípusra osztható: hűvös, világos és fakó. Te melyikbe tartozol?

MSS

A nyárias színű nők lehetnek szőkék vagy szürkék. Az arcszínük kipirult vagy olajzöld. A nyári típus közös jellemzője a hűvös arcszín. Ez a bőrnek azt a látszatot kelti, mintha különösen puha és törékeny lenne. Egyesek a nyári szőke hajat „egérszínűnek” nevezik. A szőke haj viszont sosem aranyszínű – sokkal inkább tompa és kócos megjelenésű.

Hogy egy kicsit jobban megismerd a nyári szépségtípus jellemzőit, három alapvető altípusra bontjuk:

  1. Hűvös nyári szépségtípus; az összes közül neki van a legsötétebb haja – általában hamvasbarna és rendkívül hideg bőr- és szem árnyalat jellemzi,

  1. Világos nyári szépségtípus; a haj a nagyon világos szőkétől (ritkán) a hamvasbarnáig terjed. Világos, általában kék vagy szürke szemek és porcelánszínű arcszín jellemzi,

  1. Fakó nyári szépségtípus; egérszőke, zöld vagy kék szemek egy csipetnyi szürkeséggel – néhány fakó nyárias szépségítpusnak aranysárgás szeme van. A bőr színe természetes bézs.

Kate Middleton egyike azoknak az embereknek, akiknek tipikusan hűvös nyári megjelenése van. Cambridge hercegnéje mindig hibátlan és tökéletes öltözékének titka a szépségtípusának megfelelő színválasztásban rejlik. Stylistjai gondoskodnak arról, hogy Vilmos felesége hűvös, púderes árnyalatú ruhákat és kabátokat viseljen.

A hűvös nyári szépségű nők egyik legnépszerűbb színe a kék. Lehetőleg tengeri vagy sötétkék.

Hűvös, nyárbarát szín a púderrózsaszín, valamint a lila – ez utóbbi tökéletes a levendulás megjelenéshez.

828

Kötött ruha Guess

Nagyszerű híreim vannak azoknak a hölgyeknek, akik kedvelik a visszafogott, hűvös színeket. A sötétszürke a hűvös nyári szépségtípusok tökéletes színe. Kiemeli a hűvös bőrtónust, és kiegészíti a hamvas hajat.

829

Kötött ruha Desigual / Kötött ruha Trussardi

Ez a nyár legfinomabb altípusa leginkább a fehérített és pasztell színeket „kedveli”. A világos színű nőknek le kell mondani a feketéről, ami elnyomhatja a finom vonásaikat. A legkívánatosabb színek közé tartozik a mindenféle púder árnyalat és a kék.

A fakó nyári hajszínre jellemző a visszafogottság: a haj, a szem és az arcszín szinte egymásba olvad. A szem írisze és a hajszálak között kevés kontraszt van. Az ilyen bőrtípusú nők számára az olyan visszafogott színek, mint a szürke és a törtfehér a legjobbak.

A szépségtípusodat már biztosan kitaláltad, most már csak a megfelelő ruhatárat kell beszerezned. Látogass el a MODIVO.hu-ra és válassz a színek széles skálájából – találj olyan ruhákat, amelyek a legszebb módon hangsúlyozzák ki a szépségedet!

Trendek és Tippek
Insta Hírek