Indul a fesztiválszezon NÉZD MEG

Keresd...

A Pantone kiválasztotta a 2024-es év színét! Bemutatjuk a Peach Fuzz-t

2 min.

A december egy olyan hónap a divatiparban, ami tele van hype-okkal. A nagy felhajtásért a Pantone Intézet a felelős, amely ilyenkor jelenti be a következő é színét. A 2024-es év boldog, nyugodt és nosztalgikus időket jelez előre, hiszen januártól egy lágy barackszín fogja lázban tartani a divatvilágot.

festival

Búcsút intünk az energikus Viva Magentától, és örömmel köszöntjók Peach Fuzz-t, amiből egyszerre árad az empátia és a melegség.

PANTONE 13-1023 Peach Fuzz: ez a neve a divatvilág legnépszerűbb és legforróbb színének 2024-ben. A tervezők el vannak ragadtatva, a divatdiktátorok pedig elvarázsolva. A Pantone Intézet feladatát kétszáz százalékban teljesítette. Az általuk meghirdetett szín pontosan azokat az érzelmeket váltotta ki, amit szerettek volna.

https://www.instagram.com/reel/C0jbjLYAiAB/

Olvass az elmúlt év színéről >>> A Pantone kiválasztotta a 2023-as év színét! Nézd meg a Viva Magenta árnyalatú ruhákat és kiegészítőket

A Peach Fuzz egy finom barack, ami a nyugalom és a boldogság állapotát idézi elő. Gyengéd, mégis friss és hívogató. Az intézet éppen ezzel akart ösztönözni bennünket, hogy kerüljünk közel egymáshoz, osszuk meg egymással, és működjünk együtt. A Pantone 2024-es év színe beférkőzik a szívünkbe, és azt melegséggel, gondoskodással tölti el.

A Pantone 2024-es év színe: peach fuzz ruha, fehér harisnya és cipő, színes csattal díszítve

Olyan árnyalatot kerestünk, amely tükrözi az intimitás iránti veleszületett vágyunkat. Olyan színt választottunk, ami melegséget és modern eleganciát sugároz, ugyanakkor együttérzést áraszt magából. A Peach Fuzz könnyedén ötvözi a fiatalosságot az időtlenséggel”. – mondja Leatrice Eisemana Pantone Intézet igazgatója.

A Covid és a társadalmi elszigeteltség nehéz időszakát követően a Peach Fuzz arra ösztönöz, hogy találkozzunk a valós világban, a táblagépek és a technológia mellőzésével. Az intézet ezt a Pantone 2024 színválasztásával manifesztálja, gondtalan összejövetelekre, vidám utazásokra és vidám bulikra buzdítva minket. Ahogy a következő évre tekintünk, tele leszünk optimizmussal és empátiával.

A barack e vonzó árnyalata finoman a rózsaszín és a narancs között helyezkedik el. A streetstyle-ban barátságos hangulatot áraszt, és egyszerűen vonzza a figyelmet a kifutókon. A PANTONE 13-1023 Peach Fuzz nemcsak a harmónia, hanem a divatos ruhák világába is meginvitál! Ha valaki azt állítja, hogy a divat és az empátia nem fér össze, az még nem találkozott ezzel a gyönyörű színnel. És íme, így hódolnak a tervezők a pasztellbaracknak.

A párizsi divathéten mutatta be a Patou a 2024-es tavaszi/nyári ready-to-wear kollekcióját. A kifutón visszafogott színek és lágy pasztellszínek egyaránt szerepeltek, köztük a Pantone 2024-es év színe. A Patou bebizonyította, hogy a bársonyos barack jól kontrasztál a fehérrel és az arannyal, és még jobban mutat blézereken, valamint ruhákon.

A Pantone 2024-es év színe: blézer
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

A Pantone 2024-es év színe: miniruha
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Ha nem fehér, akkor fekete. A Peach Fuzz nemcsak gyönyörű, hanem nagyon könnyen stylingolató is. Prabal Gurung terveiben a Pantone-szín arany és fekete kíséretében jelenik meg. A vidám barack jól mutat a finom megkötős ruhadarabokon és a nőies oversized bundákon egyaránt.

A Pantone 2024-es év színe: megkötött top
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

A Pantone 2024-es év színe: műszörme
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Elnézve a Missoni 2024-es tavaszi-nyári bemutatóját Milánóban, nehéz volt nem mosolyogni. A kifutót szó szerint elárasztotta a narancssárga mindenféle árnyalata. Köztük volt a bársony királynő is, avagy a Peach Fuzz. Szinte látjuk magunk előtt, hogy a Pantone 2024 színében pompázó ruhák a nyári ruhásszekrény abszolút kötelező darabjai lesznek.

A Pantone 2024-es év színe: maxiruha
Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

A Pantone 2024-es év színe: narancssárga egyberuha
Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Kiko Kostadinov terveiről sok mindent el lehet mondani, de egy biztos, hogy meglepően egyediek és a szivárvány összes színe megtalálható rajtuk. A közelgő tavaszi-nyári szezonra szóló bemutatóján a 2024-es év színe is szerepelt: a Peach Fuzz díszítette a női halásznadrágokat és a hosszú ujjú blúzokat. A kifutón férfimodellek is megjelentek, akik bebizonyították nekünk, hogy a bársonyos barack nem csak a nők színe.

A Pantone 2024-es év színe: halásznadrág
Photo by SAVIKO/Gamma-Rapho via Getty Images

A Pantone 2024-es év színe: mellény
Photo by Francois Durand/Getty Images

A Pantone 2024 szín harmonikus varázsát a Balmain divatház is felfedezte magának. Olivier Rousteing bemutatóján egy színes hangsúlyokkal teli tavaszi-nyári kollekciót mutatott be. A Peach Fuzz nemcsak a ruhákat, szoknyákat és pánt nélküli blúzokat díszítette, hanem a kiegészítőket és mindenekelőtt: a táskákat is.

A Pantone 2024-es év színe: kézitáska
Photo by Peter White/Getty Images

A Pantone 2024-es év színe: virágos díszítésű táska
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Ez is érdekelhet >>> Petrolkék – fedezz fel ruhákat és kiegészítőket ebben a divatos színben

Címlapkép: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Image

Trendek és Tippek
Insta Hírek