Keresd...

A Pantone kiválasztotta az év színét 2022-re! Nézd meg a Very Peri árnyalatú ruhákat és kiegészítőket

Ahogy minden évben, a Pantone Intézet idén is kiválasztotta az év színét, ami meghatározó lesz a divatban és a tervezésben, valamint a belső terekben, illetve grafikákban. Az év legfontosabb színe 2022-ben a 17-3938 Very Peri árnyalat. A kék és a lila színek kombinációja a találkonyságot, kreativitást, valamint az új energiát kell szimbolizálnia, hogy segítsen eligazodni az új világban. Pontosan milyen a Very Peri árnyalat és miért lett az év legfontosabb színe? Lásd alább.

A Pantone 2022-es Év Színének egyformán óriási hatása van a legnagyobb divatházak, valamint influencerek által népszerűsített divatokra és trendekre. Nézd meg hogyan viselik ezt az árnyalatot a népszerű it-girls-ök!

Az év Pantone színe – milyen alapon kerülnek kiválasztásra?

Pantone Color Institute™ színekkel foglalkozik, több mint 20 éve választja ki azt a színt, ami az adott évben meghatározó lesz. Az amerikai intézet az 1999-es évben indította útjára ezt a hagyományt. A Cerulean Blue-t nevezte meg az elkövetkező 2000-es év, az új évezred kezdetének legfontosabb színének. Eddig olyan színek részesültek ebben a megtiszteltetésben, mint: Ultimate Gray, Illuminating, Classic Blue, Ultra Violet, illetve a Rose Quartz, ami Millennial Pink-ként is ismert. Hogyan zajlik a szín kiválasztásának folyamata? A Pantone Intézet mélyrehatóan elemzik a trendeket a divatban, a kultúrában, művészetekben, formatervezésben, a kulináris világban, valamint a társadalmi változásokat és az aktuális eseményeket. Ezen az alapon választanak színt, ami nem csak a trendeket tükrözi, de bizonyos módon létre is hozza azokat. Az Év Színe ugyanis számos iparágban jelentősen befolyásolja a tervezőket és vásárlás során meghozott döntéseket.

Az év színe 2022-ben: Very Peri

Hogy néz ki az Év Színe 2022-ben? A Very Peri 17-3938 egy kék szín, kifejező lilás árnyalattal. Némileg hasonlít a 2018-as év színére, ami az Ultra Violet volt. A Pantone Intézet a következő szavakkal magyarázza választását:

„A változások korát éljük. Amikor kilábalunk az elszigeteltség intenzív időszakából, megváltoznak a nézeteink és a normáink. A kreatív szellemünket éltető gondtalan magabiztosságot és merész kíváncsiságot megjelenítő, kíváncsi és érdekes PANTONE 17-3938 Very Peri segít nekünk, hogy elfogadjuk a lehetőségek megváltozott tájképét és új látásmódok felé nyissunk, miközben újraírjuk az életünket. A PANTONE 17-3938 Very Peri hálát sugall néhány olyan dologért, amiket a kék szín képvisel, kiegészítve egy új, a mai kornak megfelelő perspektívával, és új megvilágításba helyezi a jövőt.”

Azzal, hogy a Pantone Intézet a Very Peri-t választotta az Év Színének, arra ösztönöz minket, hogy ezekben a kihívásokkal teli időkben szabadjára engedjük a kreativitásunkat és a pozitív energiákat.

A 2022-es év színe a divatban – ruhák és kiegészítők Very Peri árnyalatban

A Very Peri árnyalat az it-girls-ök megjelenéseiben

Bár a Pantone még csak most választotta ki az év színét, a népszerű influencerek, akik úgy ismerik a trendeket, mint senki más, máris ebben az árnyalatban viselnek ruhákat és kiegészítőket az idei divathéten. Nézd meg, hogy a trendszetterek és bloggerek hogyan építették be ezt a színt a megjelenésükbe.

Ruhák és kiegészítők Very Peri árnyalatban a MODIVO-n

Szeretnél naprakész lenni a trendekben? Kifejezetten a kedvedért kiválogattam azokat a divatos, kékes-lila árnyalatú ruhákat és kiegészítőket, amelyek kaphatók a MODIVO-n.

Rotate pehelykabát

Femi Stories sapka

Fracomina SzőrmeMarella zakóMarella szövet nadrágRotate melegítő szettPolo Ralph Lauren póló

Ez is érdekelhet >>>Zöld pulóver a 2021/22-es őszi-téli szezon sikerszáma – mindez a Bottega Venetának köszönhetően >>>

Borítókép: Christian Vierig / via Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek