Keresd...

Aranyidők – csillogó kiegészítők a ruhatáradban!

Az arany az egyik olyan trend, amit ebben a szezonban nem hagyhatunk figyelmen kívül. A Bottega Veneta, a Celine, a Tom Ford, a Michael Kors és a Paco Rabanne bemutatóin csillogó ruhák és arany kiegészítők jelentek meg. Adj hozzá egy fémes táskát, egy csillogó övet vagy egy aranycipőt a mindennapi öltözékedhez. Nem kell megvárnod a farsangot, hogy csilloghass és ragyoghass!

Nem Gitta Banko az egyetlen influencer, akinek gyengéi a csillogó kiegészítők. Meríts ihletet a népszerű it-lányoktól!

Akinél az arany van, az diktálja a szabályokat

Ahogyan az Aladdin című Disney-mesében Jafar mondta: „Akinél az arany, az diktálja a szabályt”. Kezeljük ezt a mondást fenntartásokkal. A csillogó ruhadarabok az önbizalmad és kreativitásod jelei, és lehetővé teszik, hogy kitűnj. A népszerű instagramozók, például Gitta Banko és Gabriella Berdugo példáját követve válassz egy fémes-arany táskát, és… sütkérezz a napsütésben!

A csillogó női kiegészítők olyan márkák kínálatában kaphatók, mint a Trussardi, a Tommy Hilfiger és a DKNY. Íme néhány javaslat a MODIVO webáruházból:

809

Balról: táska TRUSSARDI, táska TOMMY HILFIGER, karóra MICHAEL KORS, karóra DKNY

Válaszd a csillogást! Arany és csillogó cipők

A mindennapi megjelenés összeállításakor engedj meg magadnak egy kis őrültséget. A fémes cipők minden alkalomra feltűnőek. Jó néhány szezon óta jelennek meg a legnagyobb divattervezők kifutóin, mint például Stuart Weitzman vagy a lengyel Eva Minge. A fémes csillogás divatja, amelyet részben a modern technológia ihletett, meghódította az utcákat. De… légy óvatos a megjelenésed kiválasztásakor! Miközben erős hangsúlyt fektetsz a cipőre, ajánlatos a ruházat többi elemét visszafogni. Ezt a bájos Lexi Fargo nagyon is jól tudja.

Érd el a wow-effektust! Hogyan viseljük a csillogó kiegészítőket?

A csillogó kiegészítők megváltoztathatják az egész megjelenést. Néha egy csillogó női öv, egy strasszkövekkel díszített inggallér vagy egy arany maxilánc elég ahhoz, hogy feldobjon egy látszólag unalmas öltözéket.

810

Fülbevaló Furla / Karkötő Furla

Ha még mindig bátorságot gyűjtesz, hogy adj egy kis csillogást ruhatáradhoz, kezdd kicsiben. Szerezz be egy fém táskát egy híres tervezőtől, egy csillogó telefontokot vagy egy fényes keretes napszemüveget. Böngéssz a MODIVO webáruházban, és találj magadnak valami csillogót:

811

Balról: női pénztárca LOVE MOSCHINO, telefontok CHIARA FERRAGNI,bankkártya tartó HUGO

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek