Keresd...

Divatos fejfedők 2022 nyarára – a bucket hat és a szalmakalap a szezon must have-je!

A nyári fejfedők nem csak a nyaralások során, de a városi öltözködésben is fontos szerepet játszanak, és az idei nyári szezon rengeteg lehetőséget kínál. Egyformán divatosak lesznek a boho, az áttört kalapok, valamint a szalmakalapok és a selyemkendők, illetve a glamour logós bucket hat-ek. Szeretnéd tudni, melyik modellt válaszd? Nézd meg az alábbi inspirációkat.

Ebben szezonban a vezető influencerek és a legnagyobb divatházak sokféle, divatos fejfedőt hirdet, aminek hála gond nélkül találhatsz magadnak valót!

[Divatos fejfedők 2022 nyarára]: horgolt kalap

Az ikonikus Prada bucket hat, amit ősszel minden stílusos influencer viselt, megkapta a nyári változatát. Egy horgolt, áttört kalapról beszélünk, ami tökéletes kiegészítője a hippi és boho outfiteknek. Válassz egy színes modellt a dopamin dressing trenddel összhangban – legjobb választás 2022 nyarára egy narancssárga, zöld vagy rózsaszín kalap.

Modell egy sárga, azsúros kötött vödör kalapban és fehér ruhában

Fot. Jeremy Moeller via Getty Images

Az it-lányok a hétköznapi outfitek részeként kezelik az áttört kalapokat, így egyaránt viselik egy városi piknikezéshez, egy tó melletti sétához, de még az esti kiruccanáshoz is a barátokkal.

[Divatos fejfedők 2022 nyarára]: szalmakalap

A nagy karimájú szalmakalap klasszikusnak számít, ha nyári fejfedőkről van szó. Sokáig főleg nyári nyaralások során használták védősapkaként, de a városi öltözködés részeként is megállja a helyét. Viseld egy ultra trendi, kivágott fekete ruhával vagy egy elegáns oversized blézerrel a stílusos hétköznapi megjelenéshez. Válaszd a megkötős szalmakalapot, vagy egészítsd ki egy dekoratív selyemkendővel.

Modell egy nagy karimájú szalmakalapban, fekete ujjatlan ruhában és napszemüvegben

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

[Divatos fejfedők 2022 nyarára]: logós bucket hat

A logománia még mindig a fénykorát éli, amiről a nagy divatházak 2022-es tavaszi-nyári szezonra készült kollekciói is tanúskodnak. A nyári fejfedőkből sincs hiány, és változatlanul a bucket hat-ek uralkodnak – ezúttal egy glamour változatban. Ebben a szezonban a pamut, vödör formájú kalapokat teljes egészében márka logók borítják, vagy látható embléma van az elején – mint például a Prada, a Fendi vagy a Dior kalapjain. Egy pillantás a vezető influencerek nyári megjelenéseire elég ahhoz, hogy lássuk, a logós kalapok uralják az idei nyarat.

Modell egy mintás vödör kalapban, crop topolt pólóban

Fot. Streetstyleshooters via Getty Images

[Divatos fejfedők 2022 nyarára]: selyemkendő

A nyári divatos fejfedők közé nem csak kalapok vagy a sapkák, hanem kendők is beletartoznak. A fej köré kötött selyemkendők trendje zökkenőmentesen került át az utcáról a kifutókra, és ebben nem kis szerepe volt az Y2K styl a kortárs divatra gyakorolt hatásának.

Modell egy fejkendőben és oversized, szürkés-fehér blézerben

Fot. Christian Vierig via Getty Images

Ebben a szezonban elegánsan viseljük a mintás kendőket – az orosz babuskák példáját követve az állunk alá kötve – de ugyanígy az egyszínű, intenzív színekben pompázó modelleket is, a dopamin dressing trendnek megfelelően. A 2000-es évekbeli utcai viseletet megidézve bátran viselhetsz farmer fejkendőt is.

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek