Keresd...

Divatos kiegészítők 2024-ben – a kifutókról érkező trendek áttekintése

Egyszerűek és visszafogottak, feldobják a megjelenést sőt néha uralják azt: ezek 2024 legdivatosabb kiegészítői. Van itt preppy stílusú nyakkendő, rövid kesztyű, masszív, szabálytalan formájú karkötő és bőr derékszíj. Nézd meg az alábbi kifutóról érkezett mikrotrend szetteket, hogy megtudd, melyik ékszert érdemes választani 2024-ben.

A 2024-es év kiegészítő trendjei között találunk néhány tavalyi darabot, de néhány meglepő és friss újdonságot is. Nézd meg őket alább.

2024 legdivatosabb kiegészítői között a gyűrűk foglalják el a dobogót. Hogy milyenek? A Chanel kifutóján a modellek kezét minimalista gyöngyös gyűrűk díszítették. A Givenchy-nél ezzel szemben a gyöngyöket cirkón kövek váltották fel, a gyűrűket pedig tandemben mutatták be. Szóval, ha imádsz egyszerre több gyűrűt viselni, nyugodtan húzz az ujjadra akár kettőt is. Ezüst és arany ékszereket egyaránt láttunk a divatházak kollekcióiban, így bármelyiket is választod, nem fogsz kilógni az aktuális trendekből.

divatos kiegészítők 2024-ben - gyűrűk
Givenchy
Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

A Valentino kifutóján a modellek úgy néztek ki, mint a stílusos iskoláslányok. Az iskoláslányos megjelenés trend más divatházak, például a Dior és a Rodarte kollekcióiban is jelen volt. Ki tudja, lehetséges, hogy a tervezőket olyan népszerű sorozatok ihlették, mint a „Sex Education” vagy az „Eufória”. A kifutókon megjelenő iskoláslányos outfiteket rendkívül gyakran egészítette ki a nyakkendő, amit minden bizonnyal a 2024-es év legdivatosabb kiegészítői közé sorolhatunk. Viseld fehér inggel és kardigánnal

divatos nyakkendő 2024
Valentino
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Az óriási fülbevaló a 2023/2024-es őszi-téli szezon kötelező darabja. Honnan tudjuk ezt? Például a Simone Rocha és Valentino bemutatóiról. Ezeket a csillogó, hosszú fülbevalókat nem csak egy esti randevú alkalmával viselheted, hanem Kaia Gerber-hez hasonlóan: fehér inggel és farmerrel is. Milyen fülékszereket mutattak még be a tervezők? A Fendi kifutóján a modellek kör alakú fülbevalókat viseltek, míg a Dior divatkollekciója tele volt apró, minimalista, gyöngyökkel díszített fülbevalókkal.

divatos kiegészítők 2024-ben - hatalmas kristályfülbevalók
Valentino
Photo by Marc Piasecki/WireImage/Getty Images

Az őszi és téli kollekciók részeként a tervezők egyenesen az 1970-es évekből származó kiegészítőket is bemutattak. A nyakkendők ugyanolyan nagy figyelmet keltettek, mint a rövid női kesztyűk. Ez utóbbiak különböző variációkban jelentek meg. A Versace kötött modelleket népszerűsített, míg Saint Laurent klasszikus bőrkesztyűket mutatott be. Kíváncsi vagy, hogyan viseld ezeket a típusú divatkiegészítőket 2024-ben? Alkalmi öltözékekhez párosítsd a szezon ultratrendi felsőruházatával, egy elegáns poncsóval. A divatbemutató modelljeinek nyomdokain haladva egészítsd ki az egyszerűbb maxiruhát egészítsd ki egy rövid kesztyűvel.

rövid bőrkesztyűk
Saint Laurent
Photo by Peter White/Getty Images

A 2000-es év divatja visszatért, és olyan kiegészítőket hozott magával, mint az alakot kiemelő övek, amiket nem a derékon, hanem a csípőn viselnek. Nézd meg az olyan ikonokat, mint Bella Hadid, aki tökéletesen értelmezi újra az évezred eleji divatot. Az alábbi képen a Miu Miu bemutató egyik megjelenése látható. A divatház kollekciójának ruhái, cipői és kiegészítői a preppy és az Y2K stílus ötvözete.

női csípőöv - kiegészitők 2024-ben
Miu Miu
Photo by Estrop/Getty Images

A nehéz, szabálytalan, kisebb és nagyobb mandzsettaszerű karkötők a kifutók slágerei. A tervezők a csuklókat díszítő ékszerek egész sorát vették fel 2024 legdivatosabb kiegészítői közé. A Schiaparelli divatház szögletes, arany karkötőket mutatott be, Saint Laurent pedig csiszolt modellekkel rukkolt elő. Ezek a kiegészítők sok gyűrűvel párosítva mutatnak a legjobban.

masszív arany karkötő
Schiaparelli 
Photo by Peter White/Getty Images

A hagyományos chokerek mellett a kifutókon futurisztikus, félkör alakú nyakláncokat is bemutattak, amik úgy néztek ki, mintha nem is ebből a világból valók lennének, miközben klasszikus ruhadarabokkal kombinálva láthattuk. A nyakat díszítő faragott nyakláncok olyan divatházak kollekcióiban jelentek meg, mint a Paco Rabanne, a Versace és a Jil Sander. Ez a fajta ékszer divatos kiegészítője lesz a minimalista megjelenéseknek.

arany nyaklánc
Paco Rabanne
Photo by Francois Durand/Getty Images

Photo by Francois Durand/Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Trendek és Tippek
Insta Hírek