Keresd...

Divatos papucsok 2022 nyarára az influencerek szekrényéből – ezek a modellek máris óriási sikernek örvendenek!

A nyári szezon egy olyan időszak, amikor a szandálok és papucsok átveszik az uralmat, és idén a tervezők hatalmas adag inspirációval leptek meg minket. A tökéletes darabok keresése eltarthat egy darabig, ezért a kedvedért utána néztem, milyen nyári papucsokat találni az influencerek szekrényében. Biztosra veheted, hogy ezek a modellek 2022 nyarának slágerei lesznek!

A francia it-lányok által kedvelt klumpától kezdve a Yeezy-stílusú habszivacs papucson át, egészen a platformos vietnámi papucsig – nézd meg az idei nyár legdivatosabb cipőit.

[Divatos papucsok 2022 nyarára]: Klumpa

A klumpa, vagyis egy vastag, fából készült talpú lábbeli, amit az 1970-es években Jane Birkin és más francia stílusikonok dobtak piacra. Ahogy az a divatban gyakran előfordul, mostanra bezárult a kör, és ez a jellegzetes, holland eredetű fazon néhány szezonnal ezelőtt a Gucci jóvoltából tért vissza a köztudatba.

Modell szegecselt klumpában és fonott kosárral a kezében

Fot. Streetstyleshooters via Getty Images

Mára már a bőr felsőrésszel ellátott klumpák megtalálhatók a Givenchy, a Salvatore Ferragamo és a Hermès divatházak kollekcióiban. Ez utóbbi a francia nők kedvenc nyári papucsa, akik a rájuk jellemző lazasággal viselik egy légies maxiruhával és egy fonott kosárral.

[Divatos papucsok 2022 nyarára]: Platformos vietnámi papucsok

A 2022-es nyár divatos cipőinek listája nem lenne teljes egy olyan modell nélkül, ami jelenleg rekordokat döntöget a népszerűség tekintetében. A szóban forgó platformos vietnámi papucs minden trendszetter számára kötelező darab. A korábbi években a vastag talpú papucsot főleg sportruházathoz viselték, de az influencerek most megtörik a trendet, és elegáns stílussal párosítják. Meríts ihletet ebből a trendi kombinációból, és párosítsd a fehérneműs maxiruhát bőr platformos papuccsal – és ügyelj arra, hogy kontrasztos színű legyen.

Modell egy platformos vietnámi papucsban és fekete, ujjatlan maxi ruhában

Fot. Christian Vierig via Getty Images

[Divatos papucsok 2022 nyarára]: Magassarkú papucsok

A magassarkú papucs a nyári trendek állandó szereplője. A 2022-ben legtrendibbnek tartott papucsot a szögletes orráról, magas sarkáról és a vékony pántjáról ismerheted fel. Tökéletes keveréke a 2000-es évek stílusának és a minimalizmus visszatérő divatjának.

Leonie Hanne egy fehér, pántos papucsban és zöld lotal look-ban

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Leonie Hanne kedvenc cipője a magassarkú papucs, és valószínűleg minden elképzelhető színben megvan neki. Az influencer mind a hétköznapi, mind a hivatalos kiruccanásokhoz a világos és a vidám színekben pompázó dopamine dressing megjelenést választja, amit minimalista tűsarkú vietnámi papuccsal párosít, vagy narancssárga, geometrikus sarkú cipővel dobja fel a megjelenését.

[Divatos papucsok 2022 nyarára]: Habszivacs papucsok Yeezy stílusban

A 2022-es nyári divatos papucsok közé tartoznak az alkalmi modellek, és ebben a szezonban a halhatatlan Birkenstocknak komoly versenytársa akadt – a vastag talpú habszivacs papucs. Az ikonikus bézs Yeezy modell Kendall Jenner kedvenc nyári lábbelije, aki többnyire sportos öltözékhez viseli (zoknival együtt), de barátnője, Hailey Bieber lábán is láthatjuk. Sonia Lyson influencer is előszeretettel viseli egy elegánsabb megjelenésért, állatmintás trapéz nadrággal, oversized blézerrel és Balenciaga bőr kézitáskával párosítva.

Sonia Lyson egy bézs színű papucsban és zebra mintás trapéznadrágban

Fot. Christian Vierig via Getty Images

[Divatos papucsok 2022 nyarára]: Elegáns mule

Ha nyáron nem szívesen viselsz nyitott orrú lábbelit, válaszd a mule papucsot. Ebben a szezonban a jellegzetes sarok nélküli fazon számos változatban jelent meg a trenddiktátorok megjelenéseiben – alacsony és magas sarok, tűsarok és kocka, hegyes orrú, szögletes orrú, lánccal vagy csattal díszített. Annak köszönhetően, hogy nincs egyetlen vezető trend sem, a stílusodhoz illő papucsot választhatsz, és minden szezonban viselheted.

Modell egy fehér tűsarkúban

Fot. Edward Berthelot via Getty Images

Ez is érdekelhet >>> Divatos fejfedők 2022 nyarára – a bucket hat és a szalmakalap a szezon must have-je!

Borítókép: Edward Berthelot via Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek