Keresd...

Férfi nadrág mérettáblázat. Hogyan válasszuk ki a tökéletes modellt?

A tökéletes illeszkedő nadrág megvásárlása gyakran kihívást jelent. A címkén látható jelöléseket nehéz lehet megfejteni, és a derékban tökéletesen illeszkedő farmerekről kiderülhet, hogy túl rövidek. Ezért érdemes a legtöbb webáruházban elérhető férfi nadrág mérettáblázatot használni. Tudd meg, hogyan használd őket!

A MODIVO-n található minden terméket szakembereink egyedileg mértek meg és adtak hozzá ismertetőt, így biztos lehetsz abban, hogy jót választasz

Férfi nadrág mérettáblázat. Hogyan használjuk?

Először is ajánlom, hogy olvasd el az útmutatónkat – Hogyan értelmezzük a nadrág méreteket? Könnyebb, mint gondolnád! Megtudhatod belőle, hogy mit jelentenek a címkén látható számok, és hogyan kell átváltani őket hüvelykről centiméterre.

A mérettáblázatok lehetnek egyszerűsítettek vagy bővítettek. Sok múlik a gyártón és a webáruház szabványain. A márkák általában kettős jelölésen alapulnak: W (waist), vagyis derék és L (length), azaz a nadrágszár hossza. Sajnos a számok hüvelykben vannak megadva.

A férfi nadrág mérettáblázatban ellenőrizheted a tényleges méreteket centiméterben. Ezek a következők:

  1. nadrágszár hossza,

  1. derék magassága,

  1. a nadrág teljes hossza,

  1. nadrágszár szélessége,

  1. csípőszélesség,

  1. derékszélesség.

A férfi nadrág méretei

Vásárlás Interneten keresztül – lehetséges!

A férfi mérettáblázat kétségtelenül megkönnyíti az Interneten keresztül történő vásárlást. A MODIVO webáruházban a jobb oldalon található, közvetlenül a termék neve és ára alatt >>> NÉZD MEG ITT. Ne feledd, hogy a mérettáblák gyártónként eltérhetnek, és néha ugyanaz a méret teljesen másképp áll.

Íme egy példa a GUESS márkájú farmerek méretezésére:

Európai férfi nadrág méretek. Mérettáblázat a Guess márka Angels farmeréhez.

Tájékoztatunk, hogy a ruhadarabokat általában elölről és fektetve mérik. Ezért a tényleges mérésekben minimális eltérések lehetnek (+/- 2 cm). Ha a szóban forgó termék cipzárral vagy gombokkal záródik – a cipzárat/gombot ennek megfelelően kell felhúzni/begombolni.

Nézd meg ezt is: Divatos férfi farmerek – a 2021-es tavaszi-nyári szezon legfontosabb trendjei >>>

S, M vagy L? A férfi nadrágméreteknek több neve is van

Az európai méretek mellett nemzetközi méreteket is használunk (S, M, L, XL, L, XL…). Az összehasonlításhoz lásd a Rage Age nadrágok táblázatát.

Nemzetközi férfi nadrág méretek. Mérettáblázat a Rage Age farmerhez .

Használd ki a MODIVO ingyenes visszaküldését!

Mindig jobb, ha felpróbálsz egy párat, és magad győződsz meg róla, hogy megfelelően illeszkedik-e és kényelmes-e. Ezért javaslom, hogy rendelj 2, 3 vagy akár 4 terméket a MODIVO-tól, kihasználva az ingyenes visszaküldés előnyeit. A nadrág visszaküldésére 100 nap áll rendelkezésedre, így nem kell sietned.

Ha már ismered egy márka méretezését, könnyebb lesz a jövőben vásárolni. Kellemes vásárlást!

Ez is érdekelhet: Férfi kapszula szekrény – mit tartalmazzon? >>>

Borítókép: Photo by Benjamin Rascoe on Unsplash

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek