Keresd...

Férfi napszemüvegek – a legdivatosabb modellek

A férfi napszemüveg már régóta nem csak egy nélkülözhetetlen nyári kiegészítő, amely megvédi a szemet a káros UV-sugárzástól. Hosszú ideje divatos és kötelező kiegészítője minden stílusos férfi nyári öltözékének. A klasszikus Ray-Ban-tól a Calvin Klein stílusos napszemüvegein át egészen a Hugo Boss futurisztikus modelljeiig – válassz a számodra megfelelőt!

Nyaralásra válassz UV szűrős modellt. A legjobb férfi napszemüvegek UV400-as szűrővel vannak ellátva, ami a napsugarak 100%-át elnyeli. Óvd a szemedet és láss többet!

Férfi napszemüvegek: Ray-Ban aviator

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Ray-Ban a világ egyik legnépszerűbb napszemüvege. Nem csak a férfiak körében, hiszen nők milliói rajonganak a klasszikus és időtlen aviátor kialakításért. Népszerűségüket a nagyfokú sokoldalúságuknak köszönhetik – ez a modell gyakorlatilag mindenkinek megfelel. Köztudott, hogy az aviátorok nyári szemüvegek, amiket mind a nők, mind a férfiak leggyakrabban nyaraláskor vesznek elő a szekrényből.

822 átlátszó Ray-ban aviator

A legnépszerűbbek a fekete vagy sötétbarna lencsék. Azonban egyre inkább terjed a trend, hogy a férfiak a világos lencséjű napszemüveget választják, ami tökéletes a strandra, és tökéletesen illeszkedik a nyaralás hangulatához!

Klasszikus, trapéz keretes napszemüvegek

A trapéz keretes modellek az aviatárok mellett az egyik legnépszerűbb napszemüveg a férfiak körében. Ezt a fazont a férfiak egész évben viselik. És ez a trapéz keretes napszemüvegek egyik fő előnye – télen pehelykabáttal vagy elegáns kabáttal, ősszel pedig pulóverrel vagy kardigánnal viselheted.

A tavasz és a nyár a pólók, pólóingek és rövidnadrágok ideje, magyarán a nyári divaté, amelynek kötelező eleme éppen a férfi trapéz keretes napszemüveg.

823

Balról: napszemüveg Fendi, napszemüveg Calvin Klein Jeans

Férfi napszemüvegek: lennon

John Lennon híres szemüvege ma már klasszikusnak számít, ami meghódította az extravaganciát és az eredetiséget kedvelő férfiak ruhatárát. Kicsi, szokatlan és kerek formájuk karaktert és lazaságot kölcsönöz viselőjének, és egy átlagos megjelenésből érdekes és eredeti öltözetet varázsol. Ráadásul ez a napszemüveg tökéletes kiegészítője egy koncertre szánt ruhának!

Jakob Kosel, a híres lengyel modell egy városi sétán viseli a napszemüvegét, egy laza, streetstyle öltözékkel párosítva. Fehér póló, laza kockás ing, széles farmer és a férfi tornacipő tökéletes alapot ad a baseball sapkához és a kerek szemüveghez.

824

Balról: napszemüveg lennon Vans, napszemüveg lennon Hugo

Mit szólnál egy kissé futurisztikus változatú lennon-hoz? A fényvisszaverő kerek férfi napszemüvegek a 2019-es nyári szezon trendjei közé tartoztak, amikor a tervezők a futurisztikus kiegészítők és a sokszínűség stílusát követték. A csúcsmodellek között szerepeltek síszemüvegre emlékeztető szemüvegek, de vannak finomabb fazonok is, mint a lennon. A grunt és a szín kulcsfontosságú. Ezeket a napszemüvegeket fogjuk látni a város utcáin ebben a szezonban!

Szögletes keretes szemüvegek

Egy ajánlat egyenesen Nick Jon-tól? A szögletes keretű, férfiaknak szánt kis napszemüvegek téglalap alakúak, így tökéletes modell az ovális arcú emberek számára. Tökéletes szemüvegek egy elegáns nyári partihoz nyakkendővel! Ha a keretek arany színűek, koncentrálj a kiegészítőkre – egy arany karóra vagy egy aranyszínű díszkendő megteszi a hatását!

Nézd meg ezt is: Trendek: 2021-es tavaszi-nyári férfi divat

Minden termék elérhető a MODIVO.hu webáruházban

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek