Keresd...

Férfi öltözetek szentestére – megjelenések karácsonyra

A karácsony minden bizonnyal a legszebb időszak a téli hónapok során. A nap, a hideg vagy a rossz időjárás hiányát a mindenütt jelenlévő fények és díszek kompenzálják, de mindenekelőtt az a tény, hogy végre megállhatunk egy pillanatra, és találkozhatunk a számunkra legkedvesebb szeretteinkkel. A pillanat, amit a legtöbben várunk, a karácsony esti vacsora. A szentesti férfi öltözetben egyszerre kell különlegesnek és lazának érezned magad. Nézd meg javaslatainkat!

Segítünk az uraknak, hogy mit vegyenek fel erre a különleges alkalomra! A szentestei férfi öltözetek nemcsak ingből és öltönyből állnak. Győződj meg róla!

Hivatalos ünnepi vacsora

Ha egy rendkívül hivatalos találkozóról van szó – itt nincs meglepetés, minden férfi jól szabott öltönyben mutatkozik. Ilyen alkalomra egy klasszikus, kék és sötétkék színű öltönyt javasolunk. Az elegáns ing elengedhetetlen eleme egy ilyen megjelenésnek. Érdekes kiegészítő lehet egy piros nyakkendő, amely remekül illik az ünnep színeihez. Azoknak a férfiaknak, akik nem rajonganak túlságosan a nyakkendőkért, jó alternatíva lehet a csokornyakkendő. Ennél bátran lehet játszani a színekkel és a mintákkal.

Férfi zakók – a mindig divatos klasszikus

Nem tudod, mit vegyél fel szentestére? Válaszd az időtlen klasszikust! A férfi öltöny mindig jó választás. Vegyél fel sötétkék vagy fekete zakót, ami szentestekor remekül mutat a bordó, bézs, vagy a sötétkék chino nadrággal, valamint a kék, vékony csíkos inggel kombinálva. Ez az összeállítás azonnal a karácsonyi hangulatra hangol minket a karácsonyfa mellett! Ha szereted a nem kevésbé extravagáns megoldásokat, válassz egy üvegzöld bársony zakót.

Férfi zakó BOSS

Mit vehetünk fel ing helyett?

A szentestei férfi öltözetnek nem feltétlenül kell túlzónak lennie. Ha nem vagy oda az ingért, akkor jó alternatíva lehet a vékony garbó, mindenképpen zakóval viselve. Azokat az árnyalatokat ajánljuk, amelyek jól mutat a megjelenés egészével, pl.: fekete, szürke vagy bézs garbót érdemes választani. A vacsorát követően leveheted a zakót; kényelmesebben és lazábban fogod magad érezni. Annak érdekében, hogy az egész ne tűnjön unalmasnak, vegyél fel kockás zakót, ami az angol stílust idézi meg.

Smart casual – kényelmes és elegáns

A smart casual férfi zakó tökéletes a szentestei vacsorára! Válaszd a casual zakót, egy testre szabott nadrágot és sportcipőt a laza és érdekes megjelenéshez. Egy vékony kardigán, kasmír garbó vagy egyszerű póló tökéletesen kiegészíti a megjelenést.

Bézs öltöny HUGO

Hipster sikk

Ha nem szereted az öltönyt vagy a kockás inget, ugyanakkor szeretnél sikkesen és érdekesen kinézni, válaszd a kockás nadrág, fehér ing, valamint az öltöny-mellény trióját. Itt nagyobb mozgásteret kapsz, ha az saját stílusod kiemeléséről van szó. Kombináld nyakkendővel vagy csokornyakkendővel, hogy elegánsabbá és egyedibbé tedd az öltözéked. A mellényt lecserélheted nadrágtartóra – az egész megjelenésednek sajátos karaktere lesz.

Laza ünnepi megjelenés

Egy színes karácsonyi pulóver (mint amilyet Mark Darcy viselt a Bridget Jonesban) biztosan mosolyt csal a szeretteid arcára! Ne feledd, hogy egy nagyobb csoporttal tartott hivatalosabb vacsorák esetén ez a darab kissé kockázatos lehet.

Színes férfi pulóver ONLY & SONS

Ez is érdekelhet >>> Férfi pulóverek – hogyan viseljük a kardigánt, garbót és a klasszikus modelleket? Bemutatjuk a legstílusosabb fazonokat >>>

Borítókép: Christian Vierig / via Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek