Keresd...

Férfi télikabátok áttekintése

A tökéletes férfi kabát néhány alapvető elemet foglal magában: elsősorban praktikusnak és kényelmesnek kell lennie, egyúttal stílusosnak is. Mivel ez egy olyan ruhadarab, amit egy kicsit többet használunk, mint egy nyakkendőt vagy csokornyakkendőt, a ruhatárad többi darabjával is harmonizálnia kell. Érdemes egy egyszerű modellt választani – pulóverrel, pólóval és túlméretezett kapucnival kombinálva a legtöbb hétköznapi stílushoz illeni fog.

Klasszikus darab: trencs kabát

A trencs kabát a klasszikus stílus szimbóluma, amit eredetileg felsőruházatként használtak a fronton folytatott katonai műveletek során. Tisztek és hollywoodi hírességek viselték őket. Elég felidézni Humphrey Bogart híres öltözékét a Casablanca (1942) filmből. Kevés ruhamodell büszkélkedhet ilyen különleges múlttal. Tökéletes gyapjú garbóval és bőr oxfords-szal kombinálva, amivel létrehozhatjuk a mindennapi megjelenés időtlen változatát.

433434

BUGATTI

Bézs/karamell színű kiadásban

Ez a modell tökéletes a sötétebb stílushoz – könnyedséget kölcsönöz neki, finoman világosabbá teszi az egészet. Ez a szín csodásan fest a szürke és a grafit kombinációjával. Érdemes észben tartani, hogy ennél a kabátnál ne essünk túlzásba a formák és textúrák mennyiségével. A bézs és a karamell színek legjobban az egyszerű és minimalista ruhákat szeretik.

435436

BALDESSARINI/ TOMMY HILFIGER

Megváltozott külsővel

Egy kabát egy meghosszabbított pulóver formájában? Mi igent mondunk rá! A Rage Age márka modelljei nagyszerű alternatívák azoknak a férfiaknak, akik a megszokott steppelt dzsekiktől eltérő felsőruhát keresnek, de nem igazán érzik jól magukat a klasszikus kabátban. Az olyan ezüst elemeknek köszönhetően, mint a cipzár, vagy az oldalsó zsebek végződései, az egésznek rock’n’roll-os karaktere lesz. A kapucni egy rendkívül funkcionális elem, aminek értéke aranyban mérhető ősszel és télen.

437438

RAGE AGE/ RAGE AGE

Kockás

A kockás kabátok újra támadnak! Az idén, olyan nagy divatházak által útjára indított formatervezés, mint a Gucci és a Givenchy, hivatalosan az idei tél legforróbb mintázata. Ne félj kombinálni a mintákat – a mostani szezonban kockásat kombinálhatjuk a kockással, és elfelejthetjük a túlzott stílus gondolatát. Ez egy kiváló ajánlat az individualistáknak, akik nem fordulnak el a divattal való kísérletezéstől.

439440

TOMMY HILFIGER/ BALDESSARINI

Időtlen fekete

Ez a modell bizonyára nem szorul bemutatásra. Klasszikus a maga időtlen formájában. Tökéletesen harmonizál mind a ruházat színes elemeivel és a teljes fekete megjelenéssel is. Ez határozottan a mostani szezon színe.

441442

KARL LAGERFELD/ TOMMY HILFIGER
Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek