Keresd...

Főszerepben a gyerekek a MODIVO kampányában – trendi ruhák gyerekeknek a 2022-es tavaszi-nyári szezonban

2 min.

„Ifjúság! Adjatok szárnyakat!” – visítani akartam örömömben, amikor megláttam a MODIVO gyerekkampányának fotóit. Nemcsak a divatos gyerekruhák teszik ezt a fotósorozatot olyan sikeressé. A résztvevő gyerekek fesztelen öröme, energiája és hitelessége mind-mind hozzáad. A ruha itt csak (vagy csak annyira!) az, aminek a gyerekek számára lennie kell: a nagyszerű szórakozás eleme és ürügy az önkifejezésre.

Dizájner gyerekruhák a játék és a képzelet erejével kombinálva – ez a tavaszi-nyári MODIVO fotósorozata, ahol a legkisebbeké a főszerep.

festival

Everywhere I go – the kids wanna rock, énekelte Bryan Adams a 80-as években felvett egyik dalában. Ma már biztosan megirigyelné a mi kis modelljeink lendületét: Antosia, Janka, Pola és Leon tele voltak energiával a fotósorozat készítése alatt!

fiú pulóver

Leon egy szürke Calvin Klein Jeans felsőben szédít minket.

A lányok és a fiú maguk válogattak a divatos gyerekruhák közül, amiket a stylist javasolt nekik. Mint az hamarosan látni fogod, ez a kezdetektől fogva nagyszerű szórakozás volt számukra, valamint lehetőséget adott nekik arra, hogy kísérletezzenek a divattal.

lány ruhák

Pola és Antosia kifejező és érdekes outfiteket rakott össze.

lány szoknya

A gyerekeknek annyira jól megy az öltözködés, mint az éneklés!

Mi, szülők gyakran gyakorlati szempontból nézzük a gyerekeink öltözködését. Az időjárás változása számunkra azt is jelenti, hogy fel kell frissíteni a gyerekek ruhatárát. Már csak azért is, mert általában az előző évi ruhák túl kicsinek bizonyulnak. Hogyan lehet az idei vásárlást az egész család számára szórakoztatóvá tenni? A MODIVO tavaszi-nyári kampánya megmutatja, hogy a kicsiket is remek ötlet bevonni a ruhavásárlásba!

A modivo.hu kínálatában olyan dizájner gyerekruhákat találhatsz, amik segítségével egyedi szetteket rakhattok össze együtt.

fiú ruhák

Fehér ing nyakkendővel, felső, rövidnadrág alatt viselt leggings, a lábra húzott kockás magas zokni és fekete túrabakancs? A gyerekek kreativitása mozgásban!

Semmi sem áll annak útjában, hogy akár egy néhány éves gyerek is megtanulja, hogyan hozza létre saját ruhatárát. Nem kell a pólóra, farmerre és tornacipőre korlátozódni. Válasszatok szokatlan kiegészítőket: öveket, ékszereket, napszemüvegeket és fejfedőket. Ha bevonod gyermekedet a ruhák kiválasztásába, akkor ő is szívesen fogja viselni őket. Próbáld ki, különösen akkor, ha a nehézkes a napi szintű öltöztetés.

Nem véletlenül olyan népszerű a gyerekek körében a kedvenc színükre vonatkozó kérdés. A színek hihetetlenül fontos szerepet játszanak abban, ahogyan a világot érzékelik és megismerik. Az öltözködésükbe való beépítésük alapvető lépés afelé, hogy megtanulják, hogyan fejezzék ki magukat.

lány ruhák

Janka szakított a rockos színvilággal, és a sportos zöldet választotta helyette. A The Marc Jacobs ruha és a Vans Old Skool teniszcipő képezi a megjelenés alapját.

gyermekruhák

Mit szólnál egy energikus narancssárgához, fehér elemekkel tompítva?

Tagadhatatlan, hogy a gyerekeknek a stílusnál is fontosabb a kényelem. Nem csoda, hiszen a náluk mindennapos a szaladgálás, emellett egyre többet fedeznek fel környezetükből. Ugrálnak, futkároznak és vadul rohangálnak. Ezért olyan fontos, hogy a ruházat és a lábbeli is biztosítsa számukra a kényelmet és mozgásszabadságot. Ebben az esetben a sportos, divatos gyerekruhák ideálisak választásnak bizonyulhatnak.

modivo hu

A gyermekdivat egyik legkényelmesebb és szezonokon átívelő eleme nem más, mint a jeans: az ebből az anyagból készült dzsekik, nadrágok, rövidnadrágok és sortok számos kombinációra alkalmasak: rockos és sportos motívumokkal egyaránt kombinálhatod őket.

Nem vagy biztos a méretben? Ne feledd, hogy a modivo.hu-n az egész család számára ingyenes kiszállítással* rendelhetsz ruhákat, és 30 nap áll rendelkezésre a visszaküldésre. A ruhapróba nemcsak a boltban, de otthon is szórakoztató lehet!

Nézd meg az akciós gyerekruhákat a MODIVO webáruházában.

*Előre utalás esetén 9990 Ft feletti rendeléskor

Trendek és Tippek
Insta Hírek