Keresd...

Frootwear a MODIVO-n: ismerd meg a természetes anyagokból készült ekológikus

Frootwear a MODIVO-n: ismerd meg a természetes anyagokból készült ekológikus

A Frootwear egy lengyel, ekológikus sportcipő márka. A márka termékeit a kiváló, minimalista formatervezés, valamint a forradalmi gyártási folyamatok különböztetik meg. A gyártás során felhasznált nyersanyagok gyümölcsmaradékok. A Frootwear cipők már kaphatók a MODIVO-n!

1024

Frootwear, ami egyet jelent a forradalmi gyártási folyamatokkal és a minimalista formatervezéssel

Minden egyes Frootwear cipő újrahasznosított anyagokból készül. Fő komponensük a gyümölcsmaradékok, többek között alma, szőlő, illetve ananász. Míg a bélés újrahasznosított kukoricából készül. A legkorszerűbb módszerekkel nyerik vissza őket. A márka gondoskodik arról, hogy a lábbelik gyártása során keletkező szén-dioxid-kibocsátás a lehető legminimálisabb legyen, így lesz a márka környezetbarát. Valamennyi sneaker a márka saját dél-lengyelországi gyárában készül, ami biztosítja az átlátható gyártást.

1025

1026

Minden alkalomra tökéletes cipők

A Frootwear cipői fehér, fekete és krémszínben kaphatók. A sokoldalú színek, valamint az időtlen fazonok biztosítják, hogy a cipők tökéletes alapot adnak bármilyen megjelenéshez. A minimalista formatervezés csodásan mutat egyenes farmerrel és felsővel, vagy pólóval kombinálva. Egy sokkal merészebb párosításhoz is remekül fog illeni, pl. öltönyhöz vagy hosszú ruhához. A Frootwear cipőit gondosan tervezték meg, aminek köszönhetően a márka termékei nagy kényelmet és komfortot biztosítanak viselés közben.

Soha nem volt még ennyire divatos környezetbarátnak lenni. Nézd meg a Frootwear márka ajánlatait a MODIVO-n.

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek