Keresd...

Hogyan viseljük a pehely dzsekit?

A pehely dzseki határozottan a téli ruhásszekrény fontos kelléke. Amikor a hőmérséklet nulla fok alá csökken, érdemes olyan modellt választani, ami még súlyos fagyok idején is helytáll, valamint a hőkomfort terén sem csalódunk benne.

 

A legnagyobb, 2020/21-es őszi-téli szezon legújabb kollekcióit bemutató divatházak kifutóit uralták a pehely dzsekik. A tervezők az eklektikus formákkal, csillogással, formák és színek sokaságával, túlméretezett ruhamodellekkel, fodrokkal és túlméretezett gallérrokkal tértek vissza.

És mi a helyzet a divatos megjelenéssel? Lehetünk-e stílusosak egy olyan pehely dzsekiben, ami egy síkabátra emlékeztet? Birokra kelhet-e a pehely dzseki a gyapjújkabáttal, és kombinálhatjuk-e elegáns stílussal? Mindenképp nézd meg hogyan viselheted ezen a télen a pehely dzsekit!

Pehely dzsekik: rojtokkal

Az egyedi megoldások és a legújabb trendek szerelmesei bizonyára imádni fogják a rojtos, pehely dzsekiket. Egy trend, ami újra és újra visszatér, ebben a szezonban is diadalmaskodik! A rojtok mozgás közben néznek ki jól, és egy kis lazaságot kölcsönöznek bármilyen stílusnak. Ha olyan egyedi pehely dzsekit keresel, amit sikeresen kombinálthatsz egy tetőtől-talpig tréningruhával vagy fehér pólóval és klasszikus farmerrel, akkor válaszd ezt a modellt.

420421

PINKO/PINKO

Pehely dzsekik: maxi változat

Nincs melegebb kabátmodell, mint a maxi változatú pehely dzseki. Még ha nulla fok alá esik is a hőmérséklet, akkor sem okoz csalódást. Nagyszerűen mutat a klasszikus ruhadarabok kombinációjában, és gond nélkül helyettesíti a gyapjúkabátot. Bokacsizmával kombinálva extravaganciát kölcsönöz. Még egy pehely dzseki is lehet kifinomult.

422423

MARC O’POLO/GUESS

Pehely dzsekik: mintás

Számos tervezőtől jelentek meg mintás pehely dzsekik ebben a szezonban, többek között a Moschinonál és a Gucci-nál. Ha a fekete klasszikusok egyszerűen túl nyilvánvalóak neked, válaszd a PRINT-et! Garantáltan nem okoz csalódást, ha az egyediségről van szó!

Ha azon gondolkozol mivel kombináld a színás mintás pehely dzsekik, és aggódsz, vajon beválik-e, ha klasszikus, visszafogott stílusokkal kombinálod, eloszlatjuk a kétségeidet. A mostani szezon divatja megmutatta, hogy nincsenek határok. Kombinálhatjuk a print-et és a kevert színeket. Kísérletezzünk a divattal és játszunk a trendekkel. Ne feledd megtalálni a közös nevezőt, amikor kombinálod a printeket, vagyis a különböző mintáknál használj ugyanolyan árnyalatokat.

424425

FILA/ LOVE MOSCHINO

Pehely dzsekik: derékövvel

Ez egy bizonyított modell, ami szinte bármilyen alakhoz illik. Az ilyen típusú dzsekik kulcsa a megfelelő méret. A valamivel nagyobb modell, ami nem nyeli el a testünket, optikailag karcsúsítja az alakot, az öv pedig jobban kiemeli a derekat, elérve így a kívánt homokóra formát. Az érdekes modellek között találni velúrból készült és maxi galléros darabokat is.

426427

GUESS/PINKO

Pehely dzsekik: túlméretezett változat

Messze a legnépszerűbb modell, amiben mindig jól érezheted magad. A túlzó, tágas formának köszönhetően nem kell aggódnod a „nem kívánt tapadás” miatt. A túlméretezett pehely dzsekik bármilyen stílushoz illenek, és a praktikusságot illetően biztosan nem okoznak csalódást.

428429

MARC O’POLO/ WEEKEND MAX MARA

Minden termék online elérhető a  MODIVO.hu.

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek