Keresd...

Kék ing – outfitek elegáns és casual változatban

A klasszikus fehér női ing mellett ott van a szekrényben a népszerűbb és elegánsabb a kék változat. Fazontól függően felveheted munkahelyre, egy vacsorára vagy egy buliba a barátaiddal. Legnagyobb előnye a sokoldalúságából és multifunkcionalitásából adódik. Ma a kék ing van a célkeresztben – hihetetlenül könnyedén dobhatsz össze vele outfiteket.

Victoria Beckham, Katalin hercegnő, a francia divatikonok, vagy akár a stílusos üzletasszonyok az egész világon értékelik a kék inget, amit szenvedélyesen viselnek mind a casual, mind az elegánsabb outfitekben.

Kék ing – outfit a munkahelyre

Ki más, mint Kate Middleton tanítana meg minket arra, hogy öltözködjünk elegánsan és kifinomultan, ezenfelül nőiesen és divatosan? A „Kate-hatás”-ról az egész világon írnak, maga a hercegné pedig női millióinak példaképe. Stílusa kifinomult és magabiztossá teszi Katalint.

Amikor Katalin nem ruhát és szoknyát visel, akkor a leggyakrabban elegáns nadrágban és sikkes felsőben láthatjuk. A kék ing tökéletes alapot szolgáltat az alkalmi megjelenésnek – akár munkahelyre, találkozóra vagy egy hivatalos ebédre készülsz. Az outfit változatossabbá tételéhez vegyél fel egy fekete, elegánsan szabott, ujjatlan inget és nyakkendőt. Nem muszáj mereven rögzíteni a nyaknál, épp ellenkezőleg, inkább lazának kell lennie – ennek hála a megjelenésed elegáns lesz, ám nem 100%-ig hivatalos.

Ne feledd, hogy a kék ing és a női nyakkendő a power dressing egyik meghatározó eleme, vagyis egy olyan elegáns női öltözködési stílus, ami a női erő vagy a siker megnyilvánulását jelenti.

Nézd meg ezt is: Power dressing – erős nők öltözködési stílusa vagy olyan ruházat, ami erőt ad a nőknek? >>>

Csíkos, kék inges outfitek

A népszerű trendszetterek nem rejtik véka alá a kék iránti szenvedélyüket, különösen a csíkosat. Mindez időtlenségének, eleganciájának és mindenekelőtt sokoldalúságának köszönhető. Ezt az inget bárhol viselheted, munkába és szórakozáshoz egyaránt – csak a megfelelő alsóruházatot kell kiválasztanod. Ha a kék csíkos inggel egy lazább outfitet tervezel összedobni, válassz egy oversize inget és egy farmert.

Vagy egy kicsit elegánsabbat keresel, de mégis az aktuális divatirányzatoknak megfelelőt? Emily Sanders Charlotte megjelenése tökéletes inspirációként szolgálhat számodra. Egy oversize kék, kétgombos, csíkos ing, egy elegáns fekete nadrág, egy nagydarab szandál és egy elegáns kézitáska olyan öltözéket alkot, ami minden divatrajongó vagy magabiztos nőhöz méltó.

Kék női ing laza nadrággal viselve

A 2022-es nyári szezon a könnyű anyagokról szól, így hát a lenvászon népszerűségi rekordokat döntöget. Nem csoda – szellős és tökéletesen lélegző. A vászoningek mellett egyre népszerűbbek a vászonnadrágok is. Nyári napokon kombináld a bézs színű vászonnadrágot kék női inggel. Rögzítsd két-három gombbal, az ujjakat pedig hagyd lazán. Ne aggódj, ha az anyag átlátszó – a tervezők olyan áttetsző anyagokat népszerűsítenek, amik a legnagyobb hőségben is átsegítenek.

Kék ing – outfitek tűsarkúval

Kék női ing és tűsarkú? Ez egy olyan párosítás, ami méltó lenne Victoria Beckhamhez is. A fehér tűsarkú tartós népszerűsége és a kék ing időtlen jellege lehetővé teszi, hogy igazi üzletasszonyi megjelenést hozz létre. Ha nem veted meg az eleganciát és a hivatalos öltözéket, viseld klasszikus fekete vagy fehér nadrággal. Ha a vagány és alkalmi megjelenés híve vagy, viseld egyenes szabású farmerrel.

Egy kék ing stylingolása egyszerű, és a végeredmény mindig lenyűgöző. Érdemes több modellt is beszerezni, hogy különböző alkalmakra használhasd. Látogass el a MODIVO-ra, ahol biztosan sikerül kiválasztani a megfelelő kék női inget.

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek