Keresd...

Samsøe Samsøe – a dán márka, ami meghódította Európát. Mit érdemes róla tudni?

2 min.

A Samsøe Samsøe alkotói, vagyis Peter Sextus és Per-Ulrika Andersen azt mondják vállalkozásukról, hogy ,,a skandináv egyszerűségben gyökerező nemzetközi márka”. A skandináv gyökerekről utaló Samsøe Samsøe esztétikája a koppenhágai utcai stílus hasznosságát ötvözi a skandináv szellemiséggel. A kollekciók túllépnek a trendeken, és a híres dán dizájn hagyományokra támaszkodva minimalista, megfizethető és elérhető divatot hoznak létre. Mit érdemes még tudni erről a dán márkáról? Olvass tovább.

festival

A Samsøe Samsøe márka egyre ismertebbé válik, és hamarosan a divatvilág legnagyobb nevei mellé kerül.

A Samsøe Samsøe márka eredete 1993-ra nyúlik vissza, amikor a testvérek, Klaus és Preben Samsøe egy kis üzletet nyitottak a koppenhágai Latin negyedben. Kezdetben csak ékszereket árultak, de a márka hamarosan kiváló minőségű pólókkal bővítette kínálatát, elsősorban férfiak számára. 2000-ben Peter Sextus és Per-Ulrik Andersen átvette a márka irányítását, és nemzetközi divatházzá alakította át, ami kortárs ruházatot, lábbeliket és kiegészítőket kínál férfiak és nők számára egyaránt. A Samsøe Samsøe a skandináv örökségére utaló esztétika határozza meg, ami ötvözi a koppenhágai utcai stílus energiáját a skandináv szellemiséggel. A kollekciók a híres dán dizájn hagyományokra támaszkodva túllépnek a trendeken, és minimalista, elérhető, jellegzetesen északias divatot eredményeznek.

Mi jellemzi a dán Samsøe Samsøe márkát? Mindenképpen a formatervezésének egyszerűsége, a legújabb trendek ügyes beépítése a kollekcióba, és természetesen a magas minőségű kivitelezés. Magyarán, ha trendszetterek színes stílusa inspirál, ez a márka minden bizonnyal segít kiegészíteni skandináv stílusú ruhatáradat. A Samsøe Samsøe termékcsaládban a következőket találod:

  1. dán stílusú, színes mintás ruhák

  1. egyszerű, klasszikus darabok, mint például a fehér ing vagy a szürke felső;

  1. szokatlan formájú ruhák;

  1. vintage stílusú printes pólók;

  1. bőr (öko!) kivitelű termékek;

  1. egyszerű basic darabok, kiegészítve a színes egészet.

Hogyan öltözködjünk a Samsøe Samsøe termékeit viselve? Nézd meg alább hogyan viselik a skandináv trendszetterek a márka termékeit és meríts ihletet a stílusukból.

Christian Vierig via Getty Images

Christian Vierig via Getty Images

A western csizmával kombinált szatén slip dress egy rendkívüli outfit Samsøe Samsøe módra. A trendszetteren a márka ruháját láthatjuk. Hasonló ruhamodelleket a MODIVO-n találhatsz.

Christian Vierig via Getty Images

Christian Vierig via Getty Images

Mintás, oversized és színes ingek a skandináv stílus alap pillérének egyike. A fenti képen látható trendszetter egy Samsøe Samsøe modellt választott, amit egy semleges színű nadrággal, és élénk színű táskával párosított.

Edward Berthelot via Getty Images

Edward Berthelot via Getty Images

A skandináv stílust kedvelő trendszetterek előszeretettel kombinálják a retro ruhatár darabjait a modern, bőr kivitelezésű darabokkal. A fenti képen szereplő influencer egy Samsøe Samsøe nadrágot kapott magára, amit basic tank-toppal és a ,,babushka trend” szerint megkötött fejkendővel kombinált.

Christian Vierig via Getty Images

Christian Vierig via Getty Images

Ha nem félsz az erős színektől a vintage vagy a visszafogott kiegészítőktől, a Samsøe Samsøe kínálata biztosan kielégíti az esztétikai elvárásaidat. A fenti képen a trendszetter a márka rózsaszín ruháját viseli.

Borítókép: Christian Vierig via Getty Images

Trendek és Tippek
Insta Hírek