Keresd...

Street fashion – Paris Fashion Week 2020 / 2021 ősz-tél

A divathetek véget értek, tudjuk, mit ajánlanak nekünk a tervezők őszre és télre. A bemutatók kihagyhatatlan része a Street fashion divat. A bloggerek, instagrammerek, sztárok és szerkesztők ugyanannyira felhívják magukra a figyelmet, mint a legújabb kollekciókat bemutató modellek. Amíg a kifutók inspirálnak azzal kapcsolatban, hogy miben fogunk járni a következő szezonban, a street style arra ösztönöz, hogy itt és most kísérletezzünk a divattal. Milyenek voltak az idén Párizs utcái? Ki okozott meglepetést és milyen márkák a legnépszerűbbek? Nézd meg a tudósításunkat!

A legdivatosabb táskák

A megkérdőjelezhetetlen „IT BAG” egyértelműen Bottega Veneta pouch és casette modellje. Bézs kabát és bagett a táskában – van valami, ami franciább ennél? A táskák árát látva elszédülhetsz, ezért érdemes őket megnézni, ezután választani egyet a hasonlók közül a modivo.hu-n!

View this post on Instagram

Good morning 🥖 via @ellepolska

A post shared by Jessica Knura (@jessicaknura) on

Színek Párizs utcáin

A divatbemutatók vendégei a fekete színt választották. Láthattunk bőr kabátokat, ruhákat és zakókat, valamint total lookot. Kereshetünk benne mélyebb értelmet? A fekete szín vajon az éghajlati problémákkal összefüggő hangulatra utal?

Egyben biztosak vagyunk – a fekete szín uralkodó szerepe megkérdőjelezhetetlen.

Nem hiányzott azonban a tarkaság sem. Tavasszal megengedhetjük magunknak, hogy nem egyértelmű színösszeállításokat alkalmazzunk. Leonie Hanne bizonyítja, hogy a lila a rózsaszínnel remek páros.

TREND – szerezz be egy pasztellszínű nadrágkosztümöt. Ez lesz a ruhatár egyik legdivatosabb darabja. Kihasználhatod munkában és esti szórakozáskor is.

Gitta Banko német blogger egy öltözéken belül 3 forró trendet is bemutat: élénk színű nadrágkosztüm, Bottega Veneta cassette modell, kerek szemüveg és pántos cipő. Friss és könnyen lemásolható öltözék!

Flat white szójatejjel

Hol nézhetjük meg a klasszikus stílust divatos kiadásban, ha nem Párizsban? Caro Daur tudja, hogy kell ezt csinálni: oversize kabát, bézs zakó, bővülő szárú, világos nadrág és Bottega Veneta kockaorrú cipő. So chic!

ÚTMUTATÓ: Amikor zakót vásárolsz, válassz a megszokottnál eggyel nagyobb méretet. Ebben a szezonban ez a fazon a legdivatosabb.

Crème de la crème – bézs zakó, a szezon MUST HAVE darabja, amelynek mindenképpen hely kell a szekrényedben. Derékban övvel kiemelt, ezért az öltözék figyelemreméltó hangulatú lesz.

Oversize és puffos

A zakók oversize stílusban sokáig velünk maradnak majd. Tökéletesen mutatnak ruhával (motorosdzseki helyett) vagy T-shirtre felvéve, övvel. Ez a trend nem tűnik el az Instagramról, és a divathetek egyik sztárja volt.

View this post on Instagram

Loving my @miumiu look 👩🏼

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on

View this post on Instagram

The morning of @chanelofficial by @eloan_anquez

A post shared by Charlotte Groeneveld (@thefashionguitar) on

Mi a közös mostanában a blúzokban, ruhákban, zakókban és kabátokban? A puffos ujj! Ennek köszönhető, hogy az öltözékek nem unalmasak.

 

Main image: Photo by Christian Vierig/Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek