Keresd...

Téli őrület a MODIVO-n! Nézd meg az après ski stílusú ruhákat és kiegészítőket

Már bizonyos – a tél végleg beköszöntött. Érdemes stílusosan üdvözölni a MODIVO-val! A legújabb Let’s Ski & Snow kampányban egy nem hétköznapi kirándulásra viszünk a hegyi üdülőhelyekre. Pehelydzsekik, női hótaposók, síoverálok és a szőrmés kiegészítők az après ski legfontosabb elemei, ami dominálta a 2021/2022-es téli trendeket. Nézd meg azokat a ruhákat és kiegészítőket, amikre érdemes figyelmet szentelni ebben a szezonban. A jó hír az, hogy ez a stílus nem csak a lejtőkre való!

Kíváncsi vagy mit jelent az après ski és pontosan hogy néz ki ez a stílus? Nézd meg a MODIVO Let’s Ski & Snow kampányát!

Après ski stílus egyenesen a lejtőről

Kíváncsi vagy, hogy mit jelent az après ski? Szószerint fordítva ez a kifejezést azt jelenti, hogy „síelés után” és a lejtőkön kívüli időtöltés egyik módjára utal. A francia, osztrák és a svájci üdülőhelyek híresek a síelés vagy snowboardozás után felkereshető éttermek és bárok széles választékáról. Természetesen rájuk is érvényes a megfelelő dress code, ami a sportos kényelmet, a sikkes party megjelenést, valamint a skandináv egyszerűséget foglalja magában. Ebben a szezonban a vezető tervezők kifutóin az après ski stílus elemei uralkodtak, ami csak megerősíti a tényt, miszerint ez a trend nem csak téli sportok szerelmesei körében vált elfogadottá.

Színesen öltözött nő snowboard deszkával

Férfi egy Snowboard-dal

A MODIVO legújabb kampányában az après ski stílus puha kötött ruhák, körbeölelő pulóverek, meleg pehelydzsekik és mindenek előtt kiegészítők – Moon Boot hótaposók vagy a klasszikus szőrmekesztyűk formájában jelenik meg. A téli tájak tökéletes mutatnak együtt a merész fazonokkal és színekkel, amelyek együttesen egyedi megjelenést alkotnak a lejtőkön, valamint utána az esti szórakozás alkalmával.

Nő sárga kabátban

Férfi és nő téli ruhában

Férfi és nő egy bézs total look-ban

A női après ski stílus legfontosabb elemei

Hogy néz ki a síelős dress code a lejtőn és azon túl? Az après ski stílusú női ruházat a hordható divat és a ruhásszekrény stílusos elemeinek kombinációja. A sí és snowboard kabátok valamint a női sí és snowboard nadrágok minden téli sportot imádó ruhatárának alapjai. Törd meg az unalmas megjelenést és kísérletezz a színekkel, valamint a mintákkal! A fekete dzsekin túl a MODIVO-n találsz olyan dizájner márkákat is, mint a Roxy, DC és a Sportalm.

Nő síel

Ha lejössz a sípályáról, cseréld le a síoverált egy puha kötött szettre vagy egy kockás pulóverre és leggingsre, és persze Moon Boot hótaposóra. Ne feledkezz meg a kiegészítőkről! A napszemüveg és az intenzív színű sapka elengedhetetlen kellék.

Nő egy bézs total look-ban

Nő kék Moon Boot hótaposóban

Après ski stílus a férfiaknak

Az après ski stílus nem csak a nőknek van fenntartva. A férfi téli ruházat bátran viselhető a sípályákon és azokon túl is. A férfi sí és snowboard kabát és a sínadrág természetesen alap. Ebben a szezonban magunk mögött hagyjuk a sötét színeket, és az intenzívebb színeket választjuk – a kobalt, a zöld vagy a narancssárga színű snowboard ruhák elengedhetetlenek. Ezen kívül szükséged lesz egy termoaktív aláöltözetre és kesztyűre.

Férfi ezüst pehely kabátban

Férfi síléccel

És mit vegyél fel egy síelés utáni esti vacsorához? A MODIVO téli stílusú, mintás gyapjú pulóvert vagy egy klasszikusabb megoldást javasol – fonott garbó és bézs színű cigarettanadrág. A férfi pehelydzseki tökéletes kiegészítője az ilyen típusú öltözéknek.

Férfi téli ruhában

A MODIVO Let’s Ski & Snow kampány keretében, ami december 28-tól február 2-ig tart, a ubrania női sí és snowboard ruhákat, gyermek síruhákat, valamint a férfi síruhákat vonzó árakon veheted meg!

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek