Keresd...

Divatos férfidzsekik a 2024/2025-ös őszi-téli szezonra. Nézd meg az egyenesen kifutókról származó ajánlatokat

3 min.

A forró tea és a Netflix szezonja vészesen közeledik, ezért érdemes elgondolkodni egy meleg felsőruházat vásárlásán. A 2024/2025-ös őszi és téli divatos férfi dzsekik, amiket a legmenőbb tervezők javasolnak, egyrészt jól ismert klasszikusok, másrészt meglepő újdonságok. A trendek közé tartoznak a téli szőrmedzsekik, az elegáns stílusú, bőrből készült modellek és a vaskos bomberdzsekik. Az ultrahosszú férfi kabátok is újra népszerűek. Kerülj képbe, hogy mi minden van még a kifutókon ebben a szezonban.

Szeretnéd tudni, milyen férfi dzsekik lesznek divatosak 2024/2025 őszén és telén? Nézd meg ezt az áttekintést a legizgalmasabb ruhadarabokról egyenesen a kifutókról.

Nagyszerű híreink vannak mindazoknak, akik ősszel és télen dzsekik helyett a kabátokat választják. A Prada divatbemutatóját az irodai divat előtti főhajtást hirdette, ezzel a laza megjelenéssel vegyítve. Miuccia gyapjú öltönyöket kombinált köpenyekkel, és a bézs színű trencheket fehér katonai nadrággal párosította. Úgy tűnik, a 2024/2025-ös őszi-téli szezon témája az athleisure trend lesz. Ez egyben folytatás és következetes utalás a 2024-es tavaszi-nyári női kifutók szettjeire. Hogy mi mit gondolunk a bézs trenchről, amely a férfiak utcai stílusát fogja meghódítani? El vagyunk ájulva!

Divatos férfidzsekik a 2024/2025-ös őszi-téli szezonra bézs trench
Prada – Photo by Estrop/Getty Images

A bézs színű trenchek mellett a maxikabátok is stílszerűen váltják fel a rövid modelleket. A 2024/2025 őszi-téli divatirányzatot a hosszú, bokáig érő, visszafogott színekben pompázó kabátok uralják. Ez a tökéletes felsőruházat azoknak a férfiaknak, akik a formális megjelenéseket részesítik előnyben a terjedelmes pehelykabátok helyett. Válassz egy bokáig érő, alapszínű gyapjúkabátot vagy egy divatos kockás vagy halszálkás mintájú modellt.

Divatos férfidzsekik a 2024/2025-ös őszi-téli szezonra maxikabát
Loewe – Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

A 2024/2025-ös divatos férfi téli dzsekik listájáról nem hiányozhatott a pótolhatatlan bomberdzseki. Jó hír, hogy a varsity jackets (Kenzo), az elegáns stílusú bőrdzsekik (Prada) és nem utolsósorban a terjedelmes bomberdzsekik (JW Anderson) is divatosak lesznek. Az ilyen típusú felsőruházat tökéletesen illik bármilyen őszi alkalmi megjelenéshez farmerrel és melegítőnadrággal. Említettük már, hogy a bomberdzseki az egyik legsokoldalúbb fazon a férfi ruhatárbab? Viselheted az egyetemre, az irodába vagy egy őszi városi sétára.

Divatos férfidzsekik a 2024/2025-ös őszi-téli szezonra bomberdzseki
JW Anderson – Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Ki mondta, hogy egy bő zakó nem szolgálhat őszi dzsekiként? Legalábbis ezt állítja Hed Mayner, akinek 2024/2025-ös őszi-téli férfi ruhatrend kollekciója a dizájnos, de minimalista ruhák világába repít minket. Az izraeli tervező Catwalkja piedesztálra emelte a túlméretezett férfi zakókat széles vállakkal és laza kialakítással. A felrúgott arányok egy csipetnyi lazaságot kívánnak az irodai dress code-ba oltani. Nehezen találunk negatívumot ebben a trendben!

Divatos férfidzsekik a 2024/2025-ös őszi-téli szezonra oversized zakó
Hed Mayner – Photo by Justin Shin/Getty Images

A 2024/2025 őszi és téli divatos férfi dzsekik közül nem hiányozhatnak az ujjatlanok, amelyek a pasik egyik kedvenc felsőruházata. Nem csoda: kényelmesek, azonnal felvehetők, arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb divatházak kifutóján is megtalálod őket, mint például a Dsquared2. A Dsquared2-t vezető ikrek nagyon is ismerős stílusa luxus olasz szabásvonalat képvisel kanadai lazasággal vegyítve. És pontosan így szokták ajánlani, hogy kombináljuk a báránybőrrel díszített, csúcsminőségű férfi mellényt: kockás flanelinggel és bőrcipővel.

Divatos férfidzsekik a 2024/2025-ös őszi-téli szezonra ujjatlan
Dsquared2 – Photo by Estrop/Getty Images

A 2024/2025-ös őszi-téli szezonra a tervezők egy alternatívát kínálnak a klasszikus férfi ramones-re: a zakó szabású bőrdzsekit. Ezt a modellt, cipzáras változatban, a Fendi népszerűsíti. A Pradának egy barna bőrdzsekire és egy elegáns nadrágra esett a választása. A ramones olyan ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból, és az alkalmi chinótól és pulóvertől kezdve a farmeren és az alap pólón át az öltönyig mindenhez illik. Egy ilyen sokoldalú felsőruházat vásárlásakor érdemes a legjobb minőségű modellre fogadni, amely évekig kitart. Szeretnéd tudni, milyen cipő illik egy férfi bőrdzsekihez? A chelsea csizmák és a sneakerek tökéletesen választásnak bizonyulhatnak!

Divatos férfidzsekik a 2024/2025-ös őszi-téli szezonra bőr
Prada – Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

A 2024/2025-ös téli férfi dzsekik kissé melegebb változataira térve, a divatos felsőruházat listájáról nem hiányozhat a műszőrme, amely az idei szezonban a kifutók igazi sztárja lett (és nem csak a férfiaké). Nem csoda! A műszőrme dzseki a funkcionalitást stílusos vadsággal ötvözi, elegánsan átalakítva mindenféle megjelenést. A legjobban a smart casual összeállításokhoz illik, chinóval és chelsea csizmával, de semmi akadálya, hogy farmerrel is párosítsd. Nézz rá a Louis Vuitton kifutójára, ha elegáns stílusinspirációra vágysz a puha, férfias téli dzsekihez.

Divatos férfidzsekik a 2024/2025-ös őszi-téli szezonra műszőrme
Louis Vuitton – Photo by Dominique Charriau/WireImage

Bírod a streetwear hangulatot? Ha igen, akkor a Valentino kifutóján bemutatott farmer katana biztosan bejön majd. A férfi oversized farmerdzseki egy kényelmes, meleg és ugyanakkor ultramodern felsőruházat a 2024/2025-ös őszi és téli időszakra. Tökéletesen kiemeli a baseball sapkával kombinált laza outfitek karakterét. Emellett tökéletes kiegészítője lesz a városi, farmeres vagy melegítőnadrágos megjelenéseknek. A mi tippünk erre a szezonra? Egy vastag kapucnis farmerdzseki a 2000-es évek stílusában.

Divatos férfidzsekik a 2024/2025-ös őszi-téli szezonra farmerdzseki
Valentino – Photo by Marc Piasecki/WireImage

Nézd meg ezt is >>> Divatos női dzsekik a 2024/25-ös őszi-téli szezonra

Címlapkép: Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Trendek és Tippek
Insta Hírek