Keresd...

MODIVO kampány egyenesen Hollywoodból – nézd meg az Eva Longoria nevével fémjelzett kollekciót

Nagy büszkeséggel tudatjuk, hogy legújabb cipőkollekciónkat Eva Longoriával együtt alkottuk meg. A sztár nevével fémjelzett kollekció kizárólag a mi webáruházunkban kapható.

Eva Longoria kollekciója stílusos ajánlat azon nők számára, akik értékelik a minőséget és a kényelmet. A 2020 tavasz/nyári kollekcióban megtalálhatók az időtálló fazonú tűsarkú cipők, a papucsok, a félcipők és a divatos sneakerek. A kollekció stílusa az Eva Longoriára jellemző elegáns, visszafogott színvilág, főként a bézs, a fehér, a fekete és az arany. Eva számára az a legfontosabb, hogy egyensúlyban legyen a minőség és a kényelem, ezért a cipők elkészítésekor a legjobb minőségű anyagokat használják.

41

A sztár nevével ellátott termékeket az ő saját stílusa inspirálja, amely tökéletesen keveri a rafinált és a klasszikus jegyeket. Eva Longoria nem csak színész, hanem producer, rendező és aktivista is. A róla elnevezett kollekció a hozzá hasonlóan dinamikus nőkhöz szól, akik egyensúlyt keresnek a szakmai és a családi élet között, és értékelik a jó minőséget és a kényelmet.

„Az erős, bátor nők inspirálnak, akik tisztában vannak azzal, hogy mi az, ami tényleg fontos. Az a célom, hogy világszerte inspiráljam a nőket és növeljem az önbizalmukat, így a kollekciót úgy terveztem, hogy stílusos és sokoldalú legyen, amely elkíséri a nőket szakmai és magánéletükben egyaránt” mondja maga Eva Longoria.

Eva Longoria márka tavaszi kollekciójában több mint 130 cipőmodell kapható, amelyek közül több mint 60 már elérhető a webáruházban. A MODIVO.hu-n rendszeresen bemutatjuk majd őket.

42

A kollekció premierjének része a márka kampánya, amelynek nagykövetasszonya maga Eva Longoria. Amárka jellegét és stílusát legjobban bemutató fotósorozat és videó a színésznő szülővárosában, Los Angelesben készült.

Köszönjük minden közreműködő munkáját a kollekció megalkotása és a kampány elkészítése során.

photo @turczynska_⁠ ⁠styling @charroxstylist⁠ ⁠hair @kenpaves⁠ ⁠makeup @beautybyelan⁠ ⁠haircolor @saintasylum⁠ ⁠production @ilmatic_x

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek