Keresd...

A Gestuz története, avagy a kedvesség, az elegancia és rock’n’roll kombinációja skandináv módra

2 min.

A Gestuz egy skandináv márka, aminek fő ihletője a modern nő. Mindig olyasmit készít, ami szervesen illeszkedik egy nő mindennapi életébe, és azt hirdeti, hogy nem csak egyféleképpen lehet nőnek lenni vagy nőiesen öltözködni. Mindig arra törekszik, hogy olyan tervekkel álljon elő, amik kiemelik a nők erejét, ahelyett, hogy háttérbe szorítaná azt. Ruhái lehetővé teszik az egyéni értelmezést, aminek segítségével közvetítheti, mit jelent számára az erő. Mit érdemes még tudni erről a skandináv márkáról? Olvass tovább.

festival

A Gestuz márkát 14 évvel ezelőtt alapították, és azóta folyamatosan bővíti hűségéses vásárlóinak körét. Nem csoda, hiszen a skandináv stílus szellemében ötvözi a kiváló minőségű kivitelezést és egyedi designt.

A Gestuz márkát 2008-ban alapította Sanne Sehested, aki a saját ruhatárából, valamint abból az energiából és érzésből inspirálódva akart egy olyan márkát létrehozni, ami inspirálja a viselőjét. A rock’n’roll kulisszái mögötti élet ihlette, de egy csipetnyi eleganciával és kedvességgel. Mindezt erős és innovatív minták, valamint kézzel készített, mutatós darabok kis választéka egészíti ki, hogy kitűnhess a tömegből. A Gestuz-ban egy egész univerzum rejtőzik, ami felfedezésre vár. Nemcsak a termékek, de a mögöttük álló hozzáállás is alkotják.

Gestuz-t viselve egyéniséget, játékosságot, nyersséget és erőt fejezhetsz ki. A Gestuz minden lelkiállapothoz illik. Ha vérlázító, szexi, nőies vagy csak egyszerűen egyedi szeretnél lenni, akkor ez a márka neked való. Ennek a skandináv márkának a küldetése, hogy a fogyasztók felfedezhessék a saját stílusukat. Mindez az egyedi választékának köszönhető, hogy egy bizonyos ruhával kifejezheted a hangulatod. Ez megteremti sokszínűséget a Gestuz világában, ami azért fontos, mert a márka célja nem más, minthogy egyetlen személyiséghez se illeszkedjen.

Mit találhatunk a Gestuz termékcsaládban és milyen tulajdonságokkal jellemezhetjük? Íme:

  1. egyszerű formájú, színes ruhák az egyensúly megőrzése érdekében;

  1. olyan időtlen klasszikusok, mint a fekete öltöny nadrág, sima felső, illetve fehér ing, amik jól kiegészítik a színes összeállításokat;

  1. farmer nadrágok, ruhák és ingek, utalva a márka rock’n’roll-os beütésére;

  1. állatminták, például tigriscsíkok és leopárdfoltok;

  1. a legnagyobb kifutók legújabb trendjeire utaló darabok.

Az Európa nagyvárosaiban megrendezett szezonális divatheteken a trendszetterek megjelenésében gyakran szerepelnek a Gestuz ruhák. Hogyan hozzák létre ezeket a megjelenéseket? Nézd meg alább, és meríts ihletet.

Streetstyleshooters via Getty Images

Streetstyleshooters via Getty Images

Nem titok, hogy a skandináv márkák szeretik keverni az intenzív színeket a visszafogott színekkel, és a régió trendszetterei is szívesen alkalmazzák ezt a trükköt saját megjelenésükben. Éppen emiatt a fenti képen látható influencer egy rózsaszín farmer Gestuz szettet dobott magára egy mátrix stílusú fekete kabáttal.

Christian Vierig via Getty Images

Christian Vierig via Getty Images

A Gestuz egy olyan márka, ami a nők erejét, de egyben kényelmét is szem előtt tartva készít ruhákat. A kínálatban nem csak bőrből készült szettek vagy meghosszabbított vállú blézerek szerepelnek, hanem a kifutó trendek által inspirált meleg és kényelmes pulóverek is. A fenti képen látható trendszetter egy Gestuz kardigánt visel.

Streetstyleshooters via Getty Images

Streetstyleshooters via Getty Images

A farmer a rock’n’roll stílus egyik alapdarabja, amiből a Gestuz márka kétségtelenül inspirálódott a megalakulása óta. A fenti képen az influencer a márka farmer fűzőt visel laza férfi farmerrel és fekete bőr bokacsizmával. Igazi rocker stílus skandináv csavarral.

Streetstyleshooters via Getty Images

Streetstyleshooters via Getty Images

A Gestuz kínálatában számos organikus bőrből készült terméket is találhatsz, mint például a fenti képen látható nadrágot. A bőrből készült szettek viselhetők együtt vagy kombinálhatók kontrasztos, például kötött vagy pamut anyagokkal. A skandináv trendszetterek szeretik ezt a megjelenést a ruhatárukba illeszteni.

Borítókép: Streetstyleshooters via Getty Images

Trendek és Tippek
Insta Hírek