Keresd...

A Hermès papucs modell még mindig divatban van. Fedezd fel a csúcsmárkák helyettesítő termékeit.

A valamikor 90-es évek végén, a francia divatház kifutóin megjelent Hermès Oran papucsok elképesztően sikeresek. Népszerűségük évről évre nő, emiatt a csúcsmárkák elkészítették a saját helyettesítő termékeiket, amik ugyanolyan stílusosak és minőségiek. A kedvedért összegyűjtöttük őket az alábbi cikkben.

A karakteres, a lábfejnél H betűt formáló bőr pántok a Hermès Oran papucsok ismertetőjegye.

A Hermès Oran papucs-jelenség

Egy híresség, blogger vagy modell fényképét nézed, akik a fent említett sima, bőr papucsban vannak és gőzöd sincs miért ez a nagy felhajtás? Nem másért, minthogy ötvözi magában az időtlen egyszerűséget és a kiváló minőségű kivitelezést. Az 1997-ben Pierre Hary által tervezett papucs finoman utal a francia Hermès márka nevére – pántja a „H” betűt formázza. Ez a nem túl hivalkodó ötlet elrabolta a nők szívét a 90-es években. A mai Oran papucsokat hordja szinte minden francia it-lány, de nem csak ők. A Victoria’s Secret angyalain is láthatod vagy a Hadid nővérek szekrényében.

Jeremy Moeller via Getty Images

Jeremy Moeller / via Getty Images

Outfitek a Hermès papucsokkal és helyettesítő termék ajánlatok

Hogyan viseljük a Hermès papucsot? Milyen márkák kínálják a legérdekesebb helyettesítő termékeket? Tudd meg alább.

Christian Vierig / via Getty Images

Christian Vierig / via Getty Images

A klasszikus, fekete Hermès Oran papucs praktikussá tesz minden outfitet. A könnyed, nyárias ruhától kezdve, a szivarnadrágos szetteken át, egészen a női kosztümökig.

Hollywood To You/Star Max / via Getty Images

Hollywood To You/Star Max / via Getty Images

A francia divatház stílusát idéző, karamella színű bőr papucs legjobban a fehérrel és az olyan outfitekkel mutat jól, amikben van valamilyen földszínű árnyalat (bézs, khaki, stb). Ez azonban valamivel kevésbé elegáns, mint a fekete színű társai.

Edward Berthelot / via Getty Images

Edward Berthelot / via Getty Images

A fehér Hermès stílusú papucs szintén egy rendkívül nyárias ajánlat. Remekül mutat együtt rövidnadrággal és a ruhával, valamint a fehér, ekrü és a bézs total look-ban.

Borítókép: Jeremy Moeller / via Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek