ÚJ SZEZON: TAVASZ-NYÁR ’24! FEDEZD FEL A TRENDEKET >>>

Keresd...

2020-2021 őszi/téli divathét Londonban

2 min.

Egyesek az intenzív New yorki divatmaraton után kihagyják Londont és csak Milánóban és Párizsban mutatkoznak újra. A legkitartóbbak azonban eljutnak Londonba is. Az ott zajló bemutatók nem a legnépszerűbbek, de semmiképpen sem érdemes kihagyni őket. A britekre jellemző a lazaság és gyakran a punkos stílus. A londoni Street fashion a kreativitás parádéja!

Az első sorban ültek a bemutató legfontosabb vendégei – Victoria és David Beckham a fiaikkal: Romeoval és Cruzzal, lányukkal Harperrel, valamint az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour.

A bemutatóra abban a XVII. századi épületben került sor, amelyben a Tudor dinasztia idején a királyi család elegáns fogadásokat rendezett. Díszletként Rubens eredeti, a mennyezeten található freskói szolgáltak.

„A kollekció megalkotását a nőiesség különböző arcai ihlették. Nem kell az elveknek megfelelően cselekedni. Hagyatkozzunk ösztöneinkre” – mondta Victoria. A klasszikus fazonok alkották a fő irányt. Nem hiányzott a rá jellemző minimalizmus és rafináltság. A bemutatott ruhák tökéletesek a hétköznapokon és fontosabb eseményekre vagy akár estélyekre is. Figyelmet igényelnek a mélyen dekoltált, hosszú ruhák, az oversize kabátok, a színes pulóverek és a kötött ruhák.

 

A bemutatón részt vett több szupermodell is: Gigi Hadid, Bella Hadid, Kendall Jenner, Irina Shayk és Joan Smalls.

A leginkább angol márka, amely a szinte kultikus kockás mintáról eszünkbe jut, erre a szezonra különféle trencs kabátokat ajánl – természetesen a híres mintával.

A kollekció gyönyörű, visszafogott színekben pompázik. A ruhák mindenféle kávészínben előfordulnak: van eszpresszó, cappuccino, americano és latte. Riccardo Tisci szinte mindenen elhelyezte a híres kockás mintát: a táskákon, a kabátokon, nadrágokon és ingeken. Tudjuk, hogy London igazi kockás város!

A Burberry tervezője igazán cool márkát alkotott, az ötletei közül pedig a legnépszerűbbek a legutóbbi szezonok darabjai. Ügyesen kapcsolja össze a luxus divatot a streetwearrel, és eléri, hogy viselni akarjuk!

A „Nouveau Chic” nevű kollekció határozott és sokszínű. A rafinált nőkre gondol, akik ismerik és értékelik a megfelelő ruházat hatalmát.

Anderson erős alakokat mutatott be. Különös figyelmet szentelt a kabát terveknek. Úgy gondolta, hogy egy jól szabott kabát kelti a legjobb első benyomást. A kifutón láthattunk pl. trapéz modelleket, puffos ujjú vagy érdekesen szabott darabokat.

Ez már a 4. kollekció, amely létrejött a  Nézd meg most – Vedd meg most modellből, amelyet Lewis Hamiltonnal együtt készített el. A bemutatót a modellszakma ikonja, Naomi Campbell nyitotta meg. A kifutón a 90-es évek visszatérését láthattuk. – A színek ereje, hétköznapi és kényelmes ruházat valamint teljes lazaság és természetes look.

A ruhák és kiegészítők Tommy Hilfiger kaphatók a webáruházunkban.

A kollekció vezérmotívuma a háromszög volt. A tervező szerint a háromszög a természet leghatalmasabb és legerősebb alakja. Becsempészte a legtöbb projektbe, minek következtében a kollekció a 70-es éveket juttatja eszünkbe. A modellek bemutattak dobozszabású kabátokat, csipkés felsőket és csipkés, hímzett ruhákat.  A színek a föld árnyalatai – barnák, zöldek, bézsek, szürkék, valamint megjelentek piros és kék elemek.

 

Main image: Photo by Gareth Cattermole/BFC/Getty Images for BFC

Trendek és Tippek
Insta Hírek