Keresd...

Birgitte Herskind a MODIVO-n: ismerd a modern nők kedvenc skandináv márkáját!

2 min.

Semmi nem más nem kombinálja úgy a klasszikust a modernséggel, mint a Birgitte Herskind. A Birgitte Herskind mögött álló tervező és nő már évek óta inspirálja a skandináv stílusú, az egyszerűség és a minimalizmus szerelmeseit. Ismerd meg a márka történetét és nézd meg a legújabb 2022-es tavaszi-nyári kollekcióját, ami már kapható a MODIVO-n!

festival

Egyszerűség, minőség és modernitás – ezek az értékek vezérlik a minimalisták és a skandináv influencerek által kedvelt márkát tervezőit.

A Birgitte Herskind márkát 2017-ben alapította Koppenhágában a vele azonos nevű tervező. Birgitte 30 évet húzott le a divatiparban, mire végül megvalósította gyermekkori álmát és elindította a saját, kiváló minőségű ruhákat kínáló márkáját. Birgitte Herskind a minimalizmust kedvelő nőket célozza. Szerinte a kiváló minőségű anyagokból varrt, egyszerű, mégis kifinomult ruhadarabokat úgy tervezték, hogy könnyen kombinálhatók legyenek egymással, így számos stílusos összeállítás létrehozására nyílik lehetőség.

Fot. Sajtóanyag

Fot. Sajtóanyag

Mi Birgitte Herskind fő inspirációja? Mindenekelőtt az ő hőn szeretett Koppenhágája. A város esztétikája, színei, építészete és lakóinak életstílusa mind olyan elemek, amik megtalálhatók a márka terveiben és azok legfinomabb részleteiben. A dán márka ügyesen kombinálja egymással a klasszikust és a modernitást – az eleganciát és az exkluzivitást a lazasággal.

Fot. Sajtóanyag

Fot. Sajtóanyag

Fot. Sajtóanyag

A Birgitte Herskind az egész világon óriási népszerűségnek örvend az influencerek körében. A skandináv brand rajongói közé sorolhatjuk a magyar it-lányokat is, akik előszeretettel öltöznek az idei Copenhagen Fashion Week keretében bemutatott ruhákba.

A Birgitte Herskind márka kollekcióit megtalálod a MODIVO-n:

Birgitte Herskind-nek a minőség a legfontosabb. A márka nagy hangsúlyt fektet az olasz anyagok és az innovatív gyártási technikák használatára, amelyek célja a ruhaipar negatív hatásainak minimalizálása. A dán márka terveinek többsége Európában készül fenntartható módon, olyan ökológiai anyagok felhasználásával, mint például a bio pamut és a LENZING™ ECOVERO™ viszkóz vagy az újrahasznosított anyagok.

Olvasd el ezt is: Organikus anyagok a divatban – részletes útmutató az öko anyagokról és ruházatokról >>>

Fot. Sajtóanyag

Fot. Sajtóanyag

A „Birgitte Herskind ruhák” „FSC tanúsítvánnyal” rendelkeznek, ami garantálja, hogy a fa cellulózból, például viszkózból vagy bambuszból készült anyagok fenntartható erdőgazdálkodásból vagy újrahasznosított anyagokból származnak.

A Birgitte Herskind márka szembeszáll a folyamatosan változó trendekkel, és időtálló dizájnokat kínál, amelyek biztosan elnyeri a minimalisták és a skandináv stílus kedvelőinek tetszését. Az alapszínekre és néhány divatos színre korlátozott színpaletta, elegáns és egyszerű formák váratlan elemekkel és kiváló minőségű anyagok jellemzik Birgitte Herskind 2022-es tavaszi-nyári kollekcióját.

Fot. Sajtóanyag

Fot. SajtóanyagFot. Sajtóanyag

Fot. Sajtóanyag

A márka ezúttal olyan ruhatári darabokra összpontosított, amiket úgy terveztek, hogy évekig kitartsanak anélkül, hogy kimennének a divatból. A kollekcióban találsz tökéletesen szabott oversized blézereket, amik a nadrágokkal együtt alkotnak szetteket, hétköznapi hétköznapi ruhákat nem feltűnő részletekkel, kiváló minőségű alap blúzokat és felsőket, valamint érzéki, kivágott body-kat. A felhasznált formák és anyagok nyerssége gyakran ellentétben áll a végső, elegáns hatással.

Fot. Sajtóanyag

Fot. Sajtóanyag

Trendek és Tippek
Insta Hírek