Keresd...

A tökéletes pizsamák nőknek

A tél és az ünnepek az-az időszak, amikor a pizsamáknak különleges helye van a női ruhásszekrényben. Meleg, kényelmes és puha… ez a tökéletes szett az otthoni pihenésre. Ezért annyira fontos, hogy kiváló minőségű legyen téli pizsamák anyaga – ilyen ajánlatokat találhatsz a MODIVO-n!

Számít az anyag!

Színes mintázatok, érdekes nyomtatások, vagy talán a klasszikus, finom szetteket szereted? A pizsamákban megvan az, ami miatt néha első látásra elbűvölnek és rávesznek arra, hogy megvegyük őket. Ne feledd azonban, hogy az anyag fajtája kulcsszerepet játszik a női pizsamák kiválasztásánál. A pamut tökéletes – kényelmes és puha anyag, hőszigetelő tulajdonságokkal.

Női pizsamák a pasztell színek bűvöletében

Nem szereted a mintás és az élénk színű szetteket? Válaszd az érzéki és nőies pasztell színeket! Koncentráljunk a visszafogott árnyalatokra (az ún baby blue-ra) és a rózsaszínre!

491

Közelebb áll hozzád a finom a ,,baby blue” vagy a visszafogott rózsaszín szett?

Kockás, női pizsama télre

A kockás minta minden évben megjelenik a pizsamákon (különösen ősszel és télen). A leggyakrabban a piros modellt választjuk, fehérrel és zölddel keverve). Ezt a mintát a karácsonnyal kötik össze, ráadásul – rendkívül divatos! Ebben a szezonban a kockás minta volt az, ami elrabolta a tervezők szívét. Hívd meg magadhoz a téli szezon egyik legforróbb trendjét, készíts egy forrócsokit, kapcsold be a Netflix-et és nézd meg a kedvenc sorozataidat!

492

Melyik pizsama illik hozzád a leginkább? A Ralpha Lauren vagy az Emporio Armani?

Női pizsamák mintás elemekkel

Tedd érdekesebbé magad a mintás, kétrészes pizsama szettel. Ha odafigyelsz a részletekre és nem szereted a visszafogott, klasszikus kombinációkat – ez a modell tökéletes lesz neked. Az őrületesen romantikusok bizonyára szeretni fogják a szívecskés fekete pizsamákat. Az egyedi minták rajongói oda lesznek a szokatlan, keleties nyomtatásért.

493

DKNY / Ralph Lauren

Ha még nem találtad meg álmaid téli pizsamáját, nézd meg a MODIVO.hu választékát! Épp a párodnak keresel ajándékot? Boltunkban egyaránt megtalálod a férfi pizsamák széles választékát (a férfi pizsamákról itt olvashatsz), ami tökéletes karácsonyi ajándék lesz!

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek