MID SEASON SALE! 5-30%-os kedvezmények

Keresd...

Back to school – mit vegyünk az iskolába való visszatérésre? Készítsd fel a gyermekedet az új tanévre a MODIVO-val!

3 min.

Az augusztus az az időszak, amikor a szülők lassan elkezdenek gondolkodni a nyári szünet végéről, és következésképpen az iskolai felszerelés összeállításáról. Kíváncsi vagy, hogy mi minden legyen benne? Az iskolához szükséges dolgok listája nem korlátozódik a tankönyvekre és füzetekre! Gyermekednek hátizsákra, tolltartóra vagy tornaruhára is szüksége van, ezért kifejezetten neked állítottuk össze a MODIVO webáruházból a kötelező iskolai felszereléseket. Nézd meg, mit érdemes vásárolni az iskolakezdésre.

Iskolatáska, kényelmes lábbelik, tolltartó, átmeneti dzsekik – nézd meg, mi az, ami nem hiányozhat a felszerelések közül és készítsd fel gyermekedet a stílusos tanévkezdésre.

MSS

Mivel kezdjük a bevásárlólista összeállítását a közelgő tanévkezdésre? Először is a rendrakással! Kezdd azzal, hogy rendet teszel az íróasztalodon, majd rendezd el a könyvespolcot, és nézd meg, milyen könyvekre lesz szükség a következő évben, végül pedig nézz körül a szekrényedben, hogy mi nőtt ki a gyermeked a vakáció alatt. Listánk segítségedre lesz, hogy összeállítsd gyermeked iskolai felszerelését a 2022-es tanévre.

Boldog gyerekek az iskola folyosóján

Fot. Sajtóanyag

A megfelelő iskolatáska kiválasztása valódi kihívásnak tűnhet, mivel a gyerekeknek tetsző modellek nem mindig lesznek praktikusak és a kicsik súlyának vagy testalkatának megfelelőek. Ebből kiindulva mire érdemes odafigyelni a iskolatáska kiválasztásakor? A legfontosabb szempont a tökéletes hátizsák keresésekor a megfelelő kialakítása. Az iskolatáskának állítható pántokkal és mellkaspánttal kell rendelkeznie, hogy segítsék a súly egyenletes eloszlását. Az iskolai hátizsáknak merevnek és hátul olyan anyagból kell lennie, ami jól szellőzik.

Kislány farmerben áll az abakusz mögött az osztályteremben

Fot. Sajtóanyag

Úgy tűnhet, hogy az iskolatáska dizájnja kevésbé lényeges, de fontos, hogy a kiválasztott hátizsák tetszen a gyereknek és pozitív érzelmeket keltsen benne. A MODIVO-nál mint mindig, most is megtalálod a legdivatosabb, lányoknak való iskolatáskákat! Válassz a Sprandi klasszikus egyrészes hátizsákok, a Guess divatos modellei vagy a stílusos Doughnut iskolatáskák közül.

A fiúknak szánt iskolai hátizsákok kiválasztásának szabályai megegyeznek a fent leírtakkal. Ne feledd, hogy az iskolatáska nem haladhatja meg a gyermek súlyának 10-15%-át. Magyarán válassz egy könnyű, de tágas modellt, például egy Vans iskolai hátizsákot, amibe minden lényeges belefér, és garantáltan elnyeri az idősebb fiúk tetszését!

Egy kislány és egy kisfiú harcol egy piros hátizsákért

Vans hátizsák, fot. Sajtóanyag

Felmerül a kérdés, hogy mégis milyen hátizsákot válasszunk első osztályosoknak? A funkcionalitáson, a megfelelő súlyon és kialakításon kívül a hátizsáknak a gyermeknek is tetszenie kell. Ez nagyon fontos, mert segít neki megszokni az új helyzetet. Egy első osztályos elefántos vagy majmos hátizsák tökéletes választás lehet az állatokat kedvelő kicsiknek. A kis Lego-rajongók a funkcionális Lego-hátizsákban lelhetik meg az örömüket. Függetlenül a színvilágtól vagy a karaktertől, az első osztályos hátizsákról nem hiányozhatnak a fényvisszaverő elemek.

Meg van már a tökéletes hátizsák az iskolába? Nagyszerű! Most itt az ideje, hogy a gyermek felszereléséről is gondoskodjunk. Az első osztályba (és azon túl) szükséges dolgok listáján a szintén előkelő helyet foglal el az iskolai tolltartó. Hagyd mókázni a gyermeked, és válasszon egy olyan modellt, amiben nemcsak tollat, zsírkrétát vagy más iskolai felszerelést tarthat, de egyben a stílusához illő, menő kütyü is. A lányoknak a színes és csillogó Hype tolltartó lehet remek választás, amiken mesefigurák láthatók, míg a fiúk a Vans tolltartók klasszikus dizájnját fogják értékelni. Megfontolandó egy tartozékos tolltartót vásárolni, amiben a már megtalálható az összes szükséges iskolai eszköz.

Kisfiú farmerben ül az asztalon az osztályteremben

Fot. Sajtóanyag

Gyermeked iskolai felszereléséből nem hiányozhat a kényelmes váltó cipő sem. Milyen modelleket érdemes keresni? Mindenekelőtt azokat, amik természetes anyagokból készültek, mivel a kis lábak naponta órákat fognak bennük eltölteni. Az iskolai légáteresztő iskolai cipők közül a pamut tornacipőt és teniszcipőt vagy a puha bőrből készült adidas gyerek sneakert érdemes választani. Figyelj a cipő talpára is – legyen világos és alkalmas az iskolai folyosók csúszós padlójára.

Egy kisfiú és egy kislány testnevelés órán

Fot. Sajtóanyag

Végül győződj meg arról, hogy gyermeked képes-e önállóan felvenni a kiválasztott cipőt. A fiatalabb tanulóknak a belebújós vagy tépőzáras cipőt ajánljuk. Egy idősebb gyereknek viszont nem okozhat problémát egy fűzős cipő.

Milyen iskolai ruhadarabok legyenek a gyermeked szekrényében? A kényelmes felső és az időtálló farmer mellett egy átmeneti dzseki is elengedhetetlen. A választék óriási, így minden gyereknek van valami. A bőrdzseki tetszeni fog a kis divatrajongónak, míg a farmer dzseki megkoronázza az iskolai kiránduláshoz szükséges outfitet, a stílusos, kapucnis párka pedig megvédi gyermeked a hidegtől.

Gyerekek az iskolaudvaron

Fot. Sajtóanyagok

Végül, de nem utolsó sorban, ami nem hiányozhat az iskolából, az a gyerek tréningruha szett – hasznos a testnevelés órákon és azon túl is. A MODIVO-n stílusos adidas tréningruhákat találsz felsővel és nadrággal klasszikus fekete és tengerészkék színben, míg a feltűnő stílus kedvelőinek – a piros tréningruha szetteket ajánljuk. Semmi sem akadályozhatja meg gyermeked abban, hogy saját tréningruha szettet állítson össze. Meríts ihletet a divatos gyerek felsőkről szóló cikkünkből, és kombináld őket a hozzá illő nadrággal. Mint mindig, most is megtalálod őket a MODIVO-n!

Kisfiú piros adidas futóruhában Tréningruha szett adidas, fot. Sajtóanyag

Ez is érdekelhet >>> Gyerek felsők – divatos és praktikus modellek a MODIVO-tól

Trendek és Tippek
Insta Hírek