Keresd...

Cipő világos nadrághoz – melyik kombinációt érdemes választani 2021 nyarán?

A bézs, krémszínű vagy fehér nadrágok a legforróbb napok egyik divatos must-have-je. A tervezők minden évben beépítik őket a kollekcióikba, megtartva a visszafogott formatervezést, vagy új, felfrissített változatokat kínálva nekünk ezekből a nyári klasszikusokból. A világos nadrágok esetében azonban a siker kulcsa a megkötésük. Milyen cipőt viseljünk világos nadrághoz 2021 nyarán? Hogy megtaláljuk a választ erre a kérdésre, átnéztük a legjobb influencerek és utcai divatfotósok Instagram-feedjeit. Nézd meg alább!

Akár a minimalista párizsi, akár az eredeti stílusra törekszel a ruhatáradban, adunk néhány tippet, hogy milyen cipővel kombináld a világos nadrágot, hogy összhangban legyél a 2021-es nyári trendekkel.

Cipő világos nadrághoz 2021 nyarán: párizsi stílusban

A párizsi nők tavasszal és nyáron előszeretettel viselnek klasszikus, lehetőleg kissé széles, világos nadrágokat. Milyen cipőkkel kombinálják az olyan párizsi ikonok, mint Leia Sfez vagy Sabina Socol?

Nézd meg ezt is: Divatos megjelenés fehér nadrággal. Hogyan hordják az influencerek? >>>

Fekete vietnámi papucs világos nadrághoz

Habár a vietnámi papucs, különösen a gumiból készült, mostanáig főleg a strand divathoz kötötték, ma már abszolút kötelező darab 2021 nyarára. A medencék mellől észrevétlenül átkerültek az utcai divatba és olyan trendszetterek viselik őket világos nadrágokkal, mint Leia Sfez, aki a párizsi sikk egyedi, mégis minimalista változatáról híres.

891

Fekete vietnámi papucs Tory Burch / Calvin Klein Swimwear / Tory Burch / Roxy

Fehér papucs világos nadrághoz

Sabina Socol, akinek Instagramja a bájos, romantikus, francia ihletésű megjelenések valóságos kincsesbányája, a világos nadrágok viselésére is megvan a saját receptje. Fehér vintage farmert párosít ugyanilyen fehér papuccsal, kényelmes tűsarkú cipővel.

Cipő világos nadrághoz 2021 nyarán: a minimalizmus jegyében

A világos, egyszerű, időtálló jellegű nadrágok tökéletesen illeszkednek a minimalista, kapszulás ruhatár koncepciójába. A megfelelő kiegészítőkkel rengeteg stílusbeli lehetőséget kínálnak. Milyen cipőt viseljünk hozzájuk, ha egyszerű, mégis hatásos megjelenést szeretnénk elérni?

Fekete mule a világos nadrághoz

Kasia Szymków, Lengyelország egyik legjobb divattervezője pontosan tudja, mit kell viselni a világos nadrághoz, hogy lazán és elegánsan mutasson. A bézs színű mom jeans-hez fekete, hegyes orrú szarvasbőr papucsot visel fekete inggel.

892

Fekete papucs Eva Longoria / Trussardi / Eva Minge / Eva Longoria

Bézs sneakers világos nadrághoz

Egy másik lengyel influencer, akit az Instagramon @cajmel néven ismerhetünk, bézs színű, egyszerű, kissé vintage formatervezésű sneakerst választott a világos nadrágjához és tulajdonképpen az egész bézs színű öltönyhöz.

893

Bézs sneakers Mango / Geox / Caprice / Geox

Cipő világos nadrághoz 2021 nyarán: eredeti változatban

Szereted az eredeti kombinációkat, amelyek egyedi jelleget kölcsönöznek a ruhatáradnak? Párosítsd a világos nadrágot olyan cipővel, mint amilyet Jessica Mercedes vagy Camille Charriere viselt.

Színes sneakers világos nadrághoz

Jessica Mercedes, a 90-es évek divatjának nagy rajongója és a szokatlan inspirációk mestere, fehér bokáig érő sneakerst választott színes elemekkel tarkított világos nadrágjához. Megjelenését egy finom fehér blúz teszi teljessé.

Világos nadrághoz illő bézs színű klumpa

Camille Charriere stílusa a londoni stílus, a párizsi egyszerűség és a lazaság kitűnő kombinációja. A trendszetter és divatújságíró szintén bézs színű nadrágot visel, amelyhez 2021 nyarán egy szokatlan trendet visel: bézs színű bőr klumpát.

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek