Keresd...

Divatos bagett táskák 2022-re? Nézd meg az összeállításunkat

A vállon hordott, közvetlenül a hónalj alatt lógó hosszúkás bagett táska különösen divatos volt a 80-as és 90-es évek fordulóján. Az elmúlt szezonban a mindent átjáró divatnosztalgiának hála ez a női kiegészítő újra elnyerte a hölgyek kegyeit, és érdekes módon mindmáig nem csökkent a népszerűsége. Milyen táskák lesznek a legdivatosabbak 2022-ben? A közelmúlt divatheteinek utcai stílusából vettünk példát, ahol a trendszetterek többszínű, karcsú táskákat viseltek, a megjelenésükhöz igazítva azokat.

Egy klasszikus, fekete bagett táska, egy krokodil mintás táska, egyszínű és színes modellek – a karcsú táskáknak ezen változatai fogják uralni a 2022-es évet.

Edward Berthelot via Getty Images

Egy egyszerű fekete bagett táska még mindig remek befektetés. Kiegészíti a kapszulagardróbat, de – ha szükséges – sportos vagy utcai viselethez is alkalmas. Amikor fekete táskát választasz, tegyél arról, hogy az anyag kiváló minőségű legyen. Ennek hála sokkal tovább kitart, mint egyetlen szezon.

Táska Guess

Edward Berthelot via Getty Images

Egy intenzív színű bagett táska, mint például a bottega zöld, a veri peri vagy akár a vajsárga, különösen a nyári ruhákat dobhatja fel. 2022-ben kombináld a színes bagett táskákat hasonlóan színes ruhákkal, vagy használd őket a monokróm szettek megtörésére.

Táska Patrizia Pepe

Edward Berthelot via Getty Images

A 2022-es táska újdonságok közül mindenképpen érdemes megemlíteni a boho-stílusú táskákat. Fonott, áttört, hímzett – tökéletesen kiegészítik a lenvászon, nyári ruhák stílusát. Kék farmerrel és klasszikus fehér inggel is remekül mutat.

Táska Marella

Edward Berthelot via Getty Images

A teljes egészében márka logókkal vagy mintákkal borított táskák a múlt szezonban jelentek meg, és a legtöbb divatkritikus meglepetésére egészen mostanáig velünk maradtak. Mi azonban egy kicsit más kiadásban viseljük őket, visszautalva a 2000 körüli divatra. A logós bagett táska tökéletes kiegészítője egy farmerruhának vagy más farmeres outfitnek.

Táska Furla

Borítókép: Jeremy Moeller via Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek