Keresd...

Divatos férfi farmerek – a 2021-es tavaszi-nyári szezon legfontosabb trendjei

A divatos férfi farmer a ruhásszekrény alapeleme. Milyen fazonok lesznek a legfelkapottabbak a 2021-es év tavaszi-nyári szezonjában? Megnézzük, hogy a tervezők mely trendeket vették alapul és tanácsot adunk hogyan viseld őket. Nézd meg a legdivatosabb farmer modelleket!

A tervezők szabadjára engedték a fantáziájukat és egyfelől olyan nadrágokat alkottak, amiknek kissé művészies hatásuk van, másfelől olyanokat, amelyek egyet jelentenek a kényelemmel. Még a legnagyobb látnokok is felismerték, hogy a divatnak funkcionálisnak kell lennie – szemkápráztatónak ugyanakkor kényelmesnek. A pandémia következtében rájöttünk, hogy a minőségi anyagok, univerzális fazonok és a kényelem a legnagyobb érték, ha a ruhákról van szó. Ezért van az, hogy a legnagyobb divatházak kifutóiról nem hiányoznak ezek az alapelemek. Az egyik anyag, ami visszakerült a kedvencek közé, a farmer. Ezért nem hiányoznak a total look és az egyedülálló elemek a tavaszi és nyári kollekciókból. Milyen divatos férfi farmerek fogják uralni az utcákat a 2021-es tavaszi-nyári szezonban? Nézd meg alább. A mostani trendekbe illeszkedő fazonokat megtalálod a Modivo-n.

2021-es trendek: Baggy stílusú divatos férfi farmerek

A széles nadrágszárak és a magas derék átvették az uralmat a kifutókón és beszivárogtak a férfi divatba is. A Dsquared, Gucci, MSGM, Patrizia Farzaneh valamint a Kenzo kollekcióiban kerültek bemutatásra. Azonban valamennyi említett divatmárka modellje különbözik egymástól. Egyes férfi farmernadrágoknak hosszúkás, alul gyűrt száruk van, míg másokat az alacsony derék jellemez és logós övvel vannak dekorálva. Aztán ott vannak a klasszikus baggy farmerek is, vagyis a bő szárúak, amelyek elrejtik a tökéletlenségeket. Ezek lesznek a következő szezon legdivatosabb ruhái. A hip-hop kultúrából indulva tértek vissza dicsőségesen a múlt szezonban. Minden jel arra mutat, hogy hosszabb ideig maradnak velünk. A combnál bő szárak és a magas derék formálja az alakot és elrejti a tökéletlenségeket, mint például a széles csípő vagy a nagyobb combok. Viseld a baggy farmernadrágot farmer dzsekivel és klasszikus pólóval vagy – mint azt a Kenzo javasolja – patchwork pulóverrel.

2021-es trendek: Egyszerű, de nagyszerű

A tény, miszerint a szépség az egyszerűségben rejlik, a JW Anderson, a BOSS és a Valentino számára jól ismert. Az egyenes nadrágszár és a közepes derék a legdivatosabb férfi nadrágok védjegyei a 2021-es tavaszi-nyári szezonban. A minimalista nadrágok időtlen klasszikusok, amelyekbe érdemes befektetni. Hovatovább, gyakorlatilag mindenhez illenek. A tervők oversize inggel valamint kényelmes pulóverrel viselve ajánlják őket (lehetőleg a csodás baby blue árnyalatban) és a nadrágba betűrt pólóval. Egy ilyen megjelenés nemcsak a kényelmet biztosítja, de az egyik legdivatosabb is lesz a közelgő szezonban. Feltétlenül egészítsd ki a stílusodat egy sneakerrel vagy a kedvenc tornacipőddel.

Divatos férfi farmerek a 2021 tavaszán és nyarán a 90-es évek stílusában.

A francia Balenciaga divatház sokat merít a 90-es évekből. Ezért a 2021-es tavaszi-nyári szezon divatbemutatói során Demma Gvasalia kreatív igazgató úgy döntött, hogy újraalkotja a tipikus daddy look-ot. Mi jellemzi ezt a megjelenést? A kockás, nadrágba betűrt ing, egyenes szabású férfi nadrág, alacsony derékkal, a végén finoman gyűrt nadrágszárral és a kedvenc sneaker. Ha te is rajongsz a 90-es évekért, feltétlenül fektess be ebbe a fajtájú farmerbe. Nem csak az inggel mutat majd remekül, de a stílusos oversize trench kabáttal, valamint az óriási pulóverrel vagy a szintén 90-es évekből származó felsővel is!

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek