MID SEASON SALE! 5-30%-os kedvezmények

Keresd...

Hogyan válaszd ki az alakodhoz illő fürdőruhát? Nézd meg az útmutatónkat a bikini fazonokhoz

2 min.

Egyre közelebb ér a hőn áhított strandolós szezon, szóval itt az ideje találni egy divatos bikinit. A legújabb trendek mellett érdemes figyelmet szentelni annak, hogy az adott fürdőruha illeszkedjen az alakodhoz. Nem tudod, milyen az típusú az alakod és milyen bikini hangsúlyozza ki az előnyös tulajdonságaidat? A segítségedre sietünk! Nézd meg azokat a fürdőruhákat, amikben magabiztosan és nőiesnek érezheted magad a strandon. A molett, kis mellű és a boho stílust kedvelő hölgyek is találnak maguknak való fazont.

MSS

Egyrészes fürdőruha, magas derekú bikini, vagy talán egy tankini? Nézd meg milyen fürdőruha illik az alma, körte, háromszög és a homokóra alakhoz.

Minden nőnek, mérettől és alaktól függetlenül jól kellene éreznie magát a bőrében. Mégis gyakran küzdünk komplexusokkal és panaszkodunk a hasunkra, a hiányzió derékrészre vagy a kis mellünkre – különösen igaz a strand időszakban. Miközben egy jól kiválasztott fürdőruha szépen kiemelheti az alak előnyös tulajdonságait és elfedni azt, amit szeretnél elrejteni. Vásárlás előtt érdemes tisztában lenni azzal, hogyan válassz ki az alakodhoz megfelelő fürdőruhát. A tökéletes bikini kiválasztásának első lépése az alakod típusának meghatározása. 4 alap női alaktípust különböztetünk meg:

  1. alma (O alak),

  1. körte (A alak),

  1. homokóra (X alak),

  1. háromszög (Y alak).

A következő részben megtudhatod, hogy számodra melyik fürdőruha kiválasztása lesz tökéletes. Nem tudod, milyen az alaktípusod? Olvasd el a blogunkon található másik cikket, ami a segítségedre lesz.

Magasderekú MICHAEL Michael Kors fürdőruha

Magasderekú MICHAEL Michael Kors fürdőruha / Egyrészes bordázott fürdőruha Triumph

Mi jellemzi az alma alakot? A legtöbb nőnek csak a domborodó has tűnik fel, de az ilyen testalkatú hölgyek formás lábakkal, nagy mellekkel és arányos vállal büszkélkedhetnek. Elég egyszerűen kiemelni ezeket az előnyös tulajdonságokat, és akkor elterelheted a figyelmet a kitüremkedő hasadról. Milyen bikinit válassz? Remek választás lesz egy egyrészes fürdőruha, ami a 2022-es tavaszi-nyári szezonban ismét nagy népszerűségnek örvend. Keresd a retro stílusú, a kivágott és bordázott modelleket – ezek tökéletesen elfedik a hasat. Jobban szereted a kétrészes fürdőruhákat? Válassz egy bikinit magas derekú alsó résszel vagy egy tankinit, ami egy párnázott felsőből és magas derekú alsó részből álló fürdőruha.

Egyrészes bordázott fürdőruha Triumph

Fodros fürdőruha Lauren Ralph Lauren / Fodros fürdőruha Lauren Ralph Lauren

A körte típushoz illő fürdőruháknak egyensúlyt kell teremteniük a meglehetősen széles csípő és a keskeny vállak, valamint a kis mellek közötti arányok között. Szövetségesed lesz ebben a push-up kosaras, kétrészes fürdőruha ami optikailag nagyobbítja a melleket. Válaszd a fodros vagy rojtos bikini felsőt, és hozzá egyszínű sötét bikini alsót. Ez eltereli a figyelmet a széles csípőről. A körtének általában lapos a hasa és kerek a feneke, ezért érdemes ezeket az előnyöket hangsúlyozni. Hogyan? A magasan kivágott vagy megkötős bikinik tökéletesek lesznek. A kis mellűeknek készült egyrészes fürdőruhák közül a legjobb választás a dekoltázsnál fodros fürdőruha és a párnázott kosaras modell, ami természetes módon emeli meg a melleket.

Fodros fürdőruha Lauren Ralph Lauren

Horgolt fürdőruha Mango / Kivágott fürdőruha Mango

A vállaid és a csípőd egyforma szélesek és szép a derékvonalad? Nagyszerű! Gyakorlatilag bármilyen fürdőruha megfelel a testalkatodnak. Meríts ihletet a legújabb trendekből. A 2022-es divatos fürdőruhák közé tartoznak a mell alatt extra megkötővel ellátott fürdőruhák, a színes pánt nélküli felsők, a szexin kivágott egyrészes fürdőruhák és a horgolt fürdőruhák. Az egyetlen dolog, amit kerülni kell, azok a túldíszített, pl. fodros felsők, amik megzavarhatják az ideális arányokat.

Fodros fürdőruha Lauren Ralph Lauren

Egyrészes fürdőruha Seafolly / Fürdőruha vastag pántokkal Triumph

A háromszög alakú nőnek keskeny a csípője és a dereka, és hangsúlyos a melle, amit megfelelően kell tartani. Felejtsd el a háromszöges melltartókat és a fűzőket. Milyen fürdőruhát válassz nagy mellhez? Válaszd a vastag pántos, párnázott, merevített melltartót. Ezek a modellek nagyszerűen tartják a melleket, és keskenyítik a vállakat. Ha háromszög alakhoz választasz bikini alsót, akkor válassz oldalsó megkötőkkel, fodros vagy rojtos alsót, hogy optikailag szélesítsd a csípődet. Ha az egyrészes fürdőruhákat kedveled jobban, akkor az oldalt kivágott és a mélyen dekoltált modelleket ajánljuk.

Borítókép: sajtóanyagok

Trendek és Tippek
Insta Hírek