Keresd...

Hogyan viseld a Moon Boot hótaposót? Nézd meg az Instagram legérdekesebb megjelenéseit!

Egykor pusztán praktikus okokból viselték, ma már a divatos Après-ski megjelenés szerves részét képezi. A közismert Moon Boot hótaposó, mert most erről van szó, kétségkívül az egyik legnépszerűbb téli cipő. Nem hétköznapi dizájnja, érdekes színvilága és futurisztikus formája garantálja, hogy a hírességek és influencerek a világ minden tájáról szeressék. Hogyan viselik a top it-girls-ök? Nézd meg alább!

Mihez illik a Moon Boot hótaposó? Nézd meg az Instagram legjobb megjelenéseit és győződj meg róla, hogy sokféleképpen viselhető!

A Moon Boot, amit máshogy nevezve „holdjáró cipőként” is ismert, Giancarlo Zanatta munkásságához köthető. Megalkotását az Apollo 11 1969-es történelmi Holdra szállása inspirálta. Amikor az egész világ lélegzetvisszafojtva figyelte Armstrong kozmikus sétáját, az olasz figyelmét… az űrhajósok cipői ragadták meg! Így született a kivételes téli lábbeli ötlete, amely esztétikailag a jellegzetes űrbéli cipőt idézi meg. Bár nagynak és masszívnak tűnik, legnagyobb erénye mégis a könnyedsége, ami Giancarlo Zanatta filozófiája szerint azt a benyomást kelti, mintha a Holdon járnánk benne. A márkának számos együttműködése volt olyan hírességekkel, mint Jeremy Scott, a Dior divatházzal, a Louis Vuitton-nal vagy a Chanel-lel, garantálva a márka hatalmas népszerűségét. Külön érdekesség, hogy a Louvre Múzeum a XX. század legkarakteresebb szimbólumának kiáltotta ki a Moon Boot-ot. Napjainkba olyan hírességek kedvenc cipője a női Moon Boot hótaposó, mint Mariah Carey, Kim Kardashian, Kendall Jenner vagy Dua Lipa.

Téli csillogás a lejtőkön

A női Moon Boot hótaposó az egyik legstílusosabb cipő, ha a téli kirándulásról van szó, ennek bizonyítéka a népszerű modellek Instagram fiókjai. Éppen ez a lábbeli uralkodik a feedjükön a téli kiruccanások alkalmával. Nincs ebben semmi különös! A Moon Boot nem csak meleg és kényelmes, de könnyű kombinálni is. Erőfeszítés nélkül cserélheted át snowboard vagy sícipőre. Marta Lozano példáját követve, a fehér Moon Boot hótaposót viseld kék sí overállal és szőrös, a cipő színével megegyező sapkával. Ez a megjelenés csodásan mutat a hóval a háttérben!

Winnie Harlow egy nem kevésbé merész Moon Boot-os megjelenés mellett tette le a voksát. A Victoria’s Secret modell színes sí overállal, szőrös fülvédővel és ékszerekkel kombinálta. Ez egy tuti megjelenés a lejtőkön túlra is!

Casual megjelenés a Moon Boot-tal

Hogyan viseljük a Moon Boot-ot a lejtőkön túl? Testhezálló nadrággal vagy leggings-szel! Ez utóbbit választja Sonia Lyson is, aki tökéletes megjelenésével nyűgözi le követőit még a szabadnapján is. Az influencer egy rózsaszín oversize garbó, csillogó leggings, teddy bear kabát és egy aranyszínű Moon Boot mellett döntött. Sonia ehhez a szetthez egy kicsi Dior táskát választott, bizonyítva ezzel, hogy egy hegyi sétán is lehet divatosan kinézni.

Inspirációt keresel a tökéletes Après-ski stílusú megjelenéshez? Vess egy pillantást Marta Lozano következő megjelenésére, aki a lejtőkön kívül is a stílusos megjelenést választja. A modell, akinek méretes hótaposó-kollekciója van, ezúttal egy hosszú, szőrmés Moon Boot-ot választott, és egy kötött overállal, valamint egy plüss kabáttal kombinálta. Létezik ennél hangulatosabb?

A Moon Boot csak téli kiruccanások alkalmával viselhető? Nem feltétlenül! A hótaposó már jó ideje nélkülözhetetlen része a streetwear és a városi öltözködésnek. Cindy Cournoyer egy black total look-ot és egy fekete Moon Boot-ot választott, ami tökéletesen illik a bőrnadrághoz.

A német influencer, Gitta Banko, a smart casual mestere farmerrel és túlméretezett kardigánnal egészítette ki városi megjelenését, ami egy leopárdmintás Moon Boots cipővel koronázott meg. Ez egy teljesen új megvilágításba helyezi az egyszerű megjelenést.

Borítókép: Peter White / via Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek