Keresd...

Legújabb trendek a divatban – mit szeretnénk látni a szekrényben 2021 tavaszán és nyarán?

A 2021-es tavaszi-nyári szezon már javában tart, és mi már alig várjuk az egyre forróbb napsugarakat, hogy játszhassunk a legújabb divat trendekkel. Mivel érdemes felszerelni a ruhatáradat, hogy összhangban legyél a vezető trendekkel? A szezon legdivatosabb ruhadarabjaiból és kiegészítőiből elg mindössze néhány darabot használni, és a korábbi szezonok darabjaiból is csúcs összeállításokat alkothatsz. Nézd meg, mit írj a bevásárlólistádra.

Egyszerűség teli lehetőséggel, retro és vintage hatások, valamint egy csipetnyi avantgárd – ezek a legújabb trendek határozzák meg a 2021-es tavaszi-nyári szezon divatját. Nézd meg, mit válassz a saját ruhatáradba.

Legújabb trendek a divatban: kis fekete 2.0

A kis fekete ruha továbbra is a női ruhásszekrény egyik meghatározó eleme. A legújabb trendek azonban azt mutatják, hogy a 2021-es tavaszi-nyári szezont mindenekelőtt az egyedi kivágások, dekoltázsok és részletek jellemzik majd. A vezető tervezők – Michael Kors-tól és Victoria Beckham-től kezdve egészen Jacquemus-ig – új változatokkal rukkoltak elő. A jó hír az, hogy a kis fekete 2.0 verziója nem megy ki a divatból egyetlen szezon után.

837

Kis fekete GUESS

Legújabb trendek a divatban: bralette felső helyett

A felső helyett viselt bralette a legmerészebbek trendje. Lehet beépített vagy melltartó formájában. Lehet kötött, selyem vagy gyapjú. Vékony vagy vastag vállpánttal. Mindegyik azt üzeni: ints búcsút a felsőktől. Az elkövetkező hónapok a bralettekről fognak szólni, mert merészek, bátrak és tökéletesek a szoknyához vagy a magas derekú nadrághoz.

Legújabb trendek a divatban: táska XXL méretben

Bár a Carrie Bradshaw stílusú táskák és bagett táskák abszolút nem merülnek feledésbe, a következő szezonban egy leheletnyi friss szellő elhozza nekünk a rég elfeledett XXL-es méretű táskákat. Azok, akik nem csak a telefont, zsebkendőt és a hitelkártyák szeretik maguknál tartani, végre kapnak egy divatos alternatívát. A bevásárló táska és a zsák fazonok ismét divatba jönnek. Lehet rafiából vagy vastag pamutból szőtt, de készülhet bőrből vagy velúrból is. A szín nem számít.

838

Táska XXL Polo Ralph Lauren / Táska XXL Lacoste

Legújabb trendek a divatban: birkenstock újratöltve

Ebben a lábbeli már most megmutatta magát az Instagram csúcs influencereinek és trendszettereinek lábain. A Birkenstock lábbeli házi változata mindenkit meglepett… és elárasztotta a divatfővárosok utcáit. Mindez a járványnak köszönhető, hogy divatba jött ez a nyári lábbeli, amelyek egyaránt alkalmasak otthoni viseletre és egy városi sétára. A Birkenstock „Boston” modelljét egyre nehezebb fellelni. Különösen a bézs színben. Ha szeretnél egyet látni a szekrényedben, ne habozz túl sokáig a vásárlással.

Legújabb trendek a divatban: laza nadrágok

A hosszú szárú, laza szabású nadrágok újabb bizonyítékai annak, hogy a tervezők a formatervezés mellett egyre nagyobb figyelmet fordítanak a kényelemre és a funkcionalitásra a ruhák tervezésénél. A legújabb trendek ruhái nem korlátozzák a mozgást, és amikben otthon és kint egyaránt jól érezzük magunkat. Ezen a listán mindenképpen szerepelnek a laza szabású, magas derekú nadrágok, amik gyönyörűen illenek a szűk bralette-hez vagy egy öltönyhöz.

839

Laza szabású nadrág Victoria Beckham / Laza szabású nadrág TwinSet

Legújabb trendek a divatban: százszorszép ruhák

Bár úgy tűnhet, hogy az ártatlan százszorszépekkel borított ruhák virtuális trendnek tűnnek, az olyan márkák, mint Paco Rabbane és Marc Jacobs kifutó bemutatói bizonyítják, hogy a divat gyökerei a high fashion-ben gyökereznek. A százszorszépek csajosak, vidámak és lazák, és remek alternatívát jelentenek a klasszikus virágos ruhák és rózsák helyett. 2021 tavaszán és nyarán ruhákon, szoknyákon és romantikus blúzokon láthatjuk őket.

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek