Keresd...

Magasított cipők – megjelenések, amiket érdemes lemásolni

A boho stílus, könnyedség, szabadság és a tengerparti lazulás szinonimája – minderről a magasított cipő jut eszünkbe. Kéz a kézben jár rojtokkal, a laza ingekkel, valamint a leonnon csizmákkal, vagyis a hippi korszak stílusával. Ez az egyedi, legendás telitalpú cipő a trendszetterek kedvenc nyári, boho megjelenésű lábbelije.

Ott van a szandálokon, papucsokon, de még a bokacsizmákon is. Manapság a magasított talp gyakorlatilag bármilyen női lábbelit díszítheti. A mai cikkünkből megtudhatod, mit viselj a telitalpú cipőhöz.

Magasított cipők – Isabella Thordsen megjelenése

Szereted a boho stílust? Ha igen, akkor Isabella Thordsen instagram fiókját feltétlenül be kell követned. A dán blogger, utazó és modell influencer imádja a rojtokat, szalmakalapokat, a fehér és a bézs minden árnyalatát, valamint a magasított cipőket. Mit vesz fel Isabella a telitalpú cipőhöz? Többnyire légies és csajos, finom virágmintás vagy meleg nude, mustár színű ruhákat.

943

Espadrilles Castaner / Manebi / Pepe Jeans / UGG

Magasított cipők – mit vegyünk fel a fonott talpú cipőhöz?

Annak ellenére, hogy szalmából készült, a magasított cipő rendkívül stílusosnak és elegánsnak számít. Kate Middleton egy indiai városban sétálgatva, egy helyi divattervező által készített keleties ruhában és cipőben bizonyítja, hogy ez a lábbeli megérdemli az elegáns jelzőt – ugyanakkor alkalmas a nyári hivatalos eseményekhez.

A magasított fonott talpú cipő a nyarat, napsütést és a nagy kalapokat idézi, ezért leginkább az etno stílusú, laza ruhákhoz és a fehér, áramló ruhákhoz illik.

944

Ruha Iconique / Tory Burch / Tory Burch / Pinko

Magasított cipők – ismert francia it-girlök megjelenése

Franciaország legnépszerűbb it-girljei nagyra értékelik a halhatatlan magasított talp stílusát és időtlenségét. Jeanne Damas, mint Párizs vezető trendszettere ragaszkodik a csajos, magasított cipőhöz. Milyen nadrágot hord a Rouje márka tulajdonosa a magasított cipőhöz? A magas derekú, finoman szélesedő, fehér trapéznadrág az első számú választása. Damas kedveli a minimalizmust, a kiváló minőségű anyagokat, és úgy figyel arra, hogy ruhái tökéletesen szabottak legyenek, mint csak kevesen.

A semleges árnyalatokhoz kicsit közelebb álló, a fehér, fekete és bézs színeket kedvelő szőke, félig brit, félig francia trendszetter Camille Charriere állatmintás magasított papucsát laza szabású vászon nadrággal viseli – ez jelenleg 2021 nyarának legdivatosabb nadrágja.

Magasított cipők – elegáns modellek

A klasszikus, magasított fonott talpú cipő mellett, amit az ünnepi szezonban veszünk elő a szekrényből, az elegáns bőrből készült magasított cipő sem érdemel kevesebb figyelmet. Ezt a változatot nyáron vacsorára, ősszel és télen pedig munkahelyen is viselhetjük. A velük való megjelenés bájos és csajos, ezért érdemes kihangsúlyozni ezt a szép sarkat.

Kombináld a fekete magasított bőr cipődet mintás, állatmintás vagy applikációkkal díszített ruhákkal. Törekedj arra, hogy a színösszeállítás sötét és klasszikus maradjon, hogy az elegáns cipő illeszkedjen a ruhád tónusához. Nem vagy elvarázsolva a ruháktól? A magasított cipővel kombinált nadrágok nagyszerű választás a hidegebb napokon. Válaszd a szűk, lehetőleg csőnadrágot, ami gyönyörűen kiemeli karcsú lábadat, és a cipőre irányítják a figyelmet.

A MODIVO, ami a magasított fonott talpú modellek széles választékát kínálja, segítségedre lesz a megfelelő magasított cipő kiválasztásában. Látogass el a MODIVO Instagram oldalára is (@modivo.hu), ahol rengeteg divattippet, inspirációt és újdonságot találsz!

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek