Keresd...

Original Marines és Abel&Lula, avagy az új gyerekmárkák a MODIVO-n. Mit érdemes róluk tudni?

1 min.
Ebben a cikkben:

A MODIVO-n elérhető kínálatában nem csak a felnőttek, de a gyerekek is találnak maguknak valamit a rendkívül divatos ajánlatok között. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy biztosítsuk a széles termékválasztékot a legkisebb vásárlóinknak számára is. Hogy mit jelent ez? Gondoskodunk arról, hogy a MODIVO-hoz csatlakozó gyerekmárkák a legjobbak legyenek. Bemutatjuk az Original Marines- és az Abel&Lula-t. Mit érdemes tudni erről a két márkáról?

Két gyerek Original Marines ruhában

festival

Az Abel&Lula márka az olyan szülőknek és gyerekeknek szól, akik szeretnek együtt készülődni. Kollekcióiban megtalálhatók a sikkes, világos, finom, elegáns és kozmopolita darabok. Ez egy prémium gyerek márka, ami ötvözi magában a hagyományt és a modernitást, valamint az innovációt és a kézműves szellemiséget. Egy márka, ami minden részletre odafigyel a ruháiban. Erősségük a vonzó kialakításban, a minőségi szövetekben és a kiváló kivitelezésben nyilvánul meg. Szóval ha gyerekruhát keresel nagyobb eseményekre, akkor az Abel&Lula kínálatában garantáltan megtalálod.

Az Original Marines egy egyszerű fehér póló tervezésével indult, ami a márka alkotói szerint nem hiányozhat még egy gyermek ruhatárából sem. Idővel új stílusokat fedeztek fel, és új kontinensekre is eljutottak. Az új gyermek termékcsaládok megalkotására az inspirálja őket, hogy egykoron a gyerekek évekig Original Marines termékekben nőttek fel, és most ezeket a ruhákat választják saját gyermekeiknek, így vált az ő történetük a márka történetévé. A fehér póló a márka ikonikus terméke. 83-tól 92-ig körülbelül 25 millió darabot adtak el belőle. A márka népszerűségén bizonyára az is sokat dobott, hogy a Warner Bros-szal kötött, a Looney Tunes felhasználására vonatkozó, még mindig érvényben lévő, hosszú ideje fennálló licenc szerződést kötöttek. Azóta rendkívül dinamikusan fejlődik az üzlethálózatuk: 505 franchise-üzlet és 65 saját üzlet Olaszországban, valamint 140 Európában, Ázsiában és Afrikában.

A cikkben szereplő képek: sajtóanyagok

Trendek és Tippek
Insta Hírek