Keresd...

Rotate by Birger Christensen a MODIVO-n. Ismerd meg a női influencerek által létrehozott dán márkát, és nézd meg a legújabb 2022-es tavaszi-nyári kollekciót

2 min.

Valamikor a 2018-as divathét során bemutatták az első kollekciót a koppenhágai Rotate-en, a sikere pedig borítékolható volt. Jeanette Madsen és Thora Valdimar tökéletesen szabott ruhákat terveztek, melyek a skandináv it-girls-ök első számú kedvencévé váltak, ezzel egyidőben pedig a #makeitrotate hashtag továbbra óriási népszerűségnek örvend az Instagramon.

Tudd meg, ki áll a nem hétköznapi tervezek között és nézd meg a Rotate márka kollekcióját a 2022-es tavasz/nyári szezonban.

festival

A Rotate márka a dán Birger Christensen divatház, a divattervezők és Jeanette Madsen és Thora Valdimars influencerek együttműködésének gyümölcse. A privát életben a hölgyek barátnők, ugyanakkor munkatársak és a márka kreatív igazgatói. Ők felelnek a Rotate márka összes projektjéért. Madsen és Valdimars célul tűzték ki a tökéletes partiruha megalkotását, mivel ez egy olyan darab volt, ami hiányzott a szekrényükből. Ők ketten már évek óta dolgoztak a divatvilágban, és a megszerzett tudást egyedi és merész koppenhágai stílussal ötvözve tervezték meg a ruhákat.

Jeanette Madsen és Thora Valdimars a 2022-es tavaszi/nyári szezon koppenhágai divathete során Fénykép: Christian Vierig via Getty Images.

Jeanette és Thora kihasználva a jelentős elérésüket Instagramon, már a 2018-as koppenhágai divathetet megelőzően bejelentették követőiknek a Rotate Birger Christensen márka elindítását. A tervezőket ezután megkereste Lisa Aiken, a Net-a-Porter akkori értékesítési igazgatója, aki a terveket látva exkluzív értékesítést ajánlott a lányoknak a platformon. A ruhákat vitték, mint a cukrot, és már nem csak a stílusos dánok viselték, de más nők is a világ minden tájáról.

A legelső Rotate kollekció hét, esti kiruccanásra tökéletes ruhát tartalmazott. Az első modell Kim néven futott. Alakra rövidnek, mégis karakteresnek kellett lennie, ezért vállrésze nagy és puffos volt. A Kim ruha bestseller lett és mindmáig az. Sokféle színben és bőr változatban is megtalálod a MODIVO platformján.

A Rotate ruha Kim modellje – a márka sikerterméke kígyómintás változatban.

Nézd meg ezt is: Milyen hosszú ruhát válasszunk a tűsarkúhoz? >>>

Az Instagram keresőjébe beírva #makeitrotate hashtag-et meglátod, hogy milyen nagy népszerűségnek örvend ez a ruhamárka. Rotate ruhákban járnak a divatszakértők és a stylistok is. Rajongói között vannak a divat influencerek is, akiket az utánozhatatlan stílusuk miatt tartanak nagyra. Milyen darabokat választanak? Cristina Musacchio rózsaszín, ökobőr blézert visel a márka legújabb 2022-es tavaszi/nyári kollekciójából, míg Janka Polliani egy puffos ujjú midi ruhát választott magának. Ezzel szemben Darja Barannik a lila színű Rotate bőrkabátot preferálja, és a divatszakma legnagyobb eseményein viseli.

Darja Barannik egy Rotate kabátban a 2021-es koppenhágai Divathét során. Fénykép:

Raimonda Kulikauskiene via Getty Images

A dán márka évről évre egyre népszerűbb, és a következő, 2022-es tavaszi/nyári szezonra készült kollekció egyesíti magában a kifinomult, alkalmi és stílusos fazonokat. A kampányfotók hátteréül retro autók szolgáltak, ami egyedi hangulatot adott az egésznek. A modell, aki Thora Valdimars-hoz hasonlóan copfban viselte haját, hétköznapi és parti hangulatú ruhákat egyaránt bemutatott.

Jeanette Madsen és Thora Valdimars a koppenhágai divathéten mutatták be 2022-es tavaszi/nyári kollekciójukat, és rengeteg olyan miniruhát kínáltak, amikkel elindították a márkát. A kifutón a modell mindenféle méretű oversize blézereket és bő vállú kabátokat viselt. Ez a kollekció minden divatrajongó számára tartogat valamit. Vannak latex és mintás leggingsek, csípőnadrágok, amelyek visszautalnak az Y2K trendekre, valamint olyan romantikus horgolt szettek, amelyek uralják a kifutókat.

Trendek és Tippek
Insta Hírek