Indul a fesztiválszezon NÉZD MEG

Keresd...

Ruhák tanúknak – csúcsmodellek a trendekkel összhangban

2 min.

Felkértek, hogy legyél tanú, és szeretnéd megtalálni az alkalomhoz illő ruhát? Előfordul, hogy a menyasszony azt kéri, hogy a ruhád bizonyos színű vagy stílusú legyen, hogy illeszkedjen a szertartáshoz. Akár szabadon választhatsz, akár dress code szerint, a MODIVO-nál számos ruhamodellt találsz a legjobb márkáktól. Nézd meg a választékunkat!

festival

A tanú szerepe rendkívül fontos, ezért, hogy különlegesnek érezd magad, válaszd a tökéletes ruhát! Tudd meg azt is, milyen szabályokat érdemes figyelembe venned a vásárláskor.

Bizonyára Te is többször nézted már a királyi esküvők közvetítését, és észrevetted, hogy a legtöbb nő színes ruhákat választ az alkalomra: bordó, búzakék és pasztell árnyalatú modelleket. Barack, lila, púderrózsaszín, menta, sárga vagy hamuszürke – ezek a színek tökéletesen illeszkednek az esemény hangulatához, és megfelelnek a királyi etikettnek. Az esküvőre meghívott hölgyeknek viszont kerülniük kell a sötét és neon színeket. Ezt a szabályt akkor is érdemes szem előtt tartani, amikor tanúruhát keresünk az esküvőre.

Milyen ruha illik egy esküvői tanúhoz - sárga total look
Amal és George Clooney Harry herceg és Meghan Markle esküvője előtt – Photo by Ian West – WPA Pool/Getty Images

Ha láttad a Szex és New York című tévésorozatot, akkor bizonyára emlékszel, hogy Charlotte három barátnőjét kérte fel koszorúslánynak, és egyforma ruhákat szánt nekik, világos bézs színben. Ezeknek az esküvő hangulatához és dekorációjához kellett illeszkedniük. Ez a szokás egyre népszerűbb, így a menyasszony megkérhet, hogy egy adott színű ruhát viselj az esküvőjén. Viszont, ha teljes szabadságot kaptál, érdemes óvatosnak lenni a fehér vagy écru színű darabokkal (amelyek általában a menyasszony színei), vagy pedig beszéljétek át a barátnőddel a megfelelő ruha kiválasztását.

Milyen ruha illik egy esküvői tanúhoz? Pippy Middleton esküvője

A tökéletes koszorúslányruhák között a maxi hosszúságú ruhák vezetnek. Rendkívül elegánsak és nőiesek, ezért is választják őket olyan gyakran a hírességek a vörös szőnyegre. Nézd meg válogatásunkat a legdivatosabb hosszú koszorúslányruhákból.

A 2024-es tavasz és nyár legdivatosabb színei közé tartozik a Pantone Intézet által kiválasztott Peach Fuzz. Ez egy pasztell barackos szín egy leheletnyi romantikus rózsaszínnel, ami kifejezetten frissnek és könnyednek hat. Egy ilyen színű ruha tökéletes választás lesz az esküvőre. Keresd a feltűnő hasított vagy pufi ujjas modelleket.

barackárnyalatú ruha esküvői tanúknak
Mariam Seddiq – Photo by Stefan Gosatti/Getty Images

tanú ruha – peach fuzz

A MODIVO barackszínű ruha javaslata a tanúknak:

Ahogy már említettem, a pasztellszínek tökéletesek az esküvői ünnepségekhez, ezért feltétlenül érdemes számolni velük a ruha kiválasztásakor. Ezen kívül trendi még a már említett barackszín, valamint a lila, a vajsárga és a púderrózsaszín árnyalat. A MODIVO-nál számos pasztellszínű maxiruhát találsz. A még divatosabb megjelenés érdekében válaszd az ezüst tűsarkú cipőt – ez a kifutók sztárja olyan divatházaktól, mint a Valentino és a Prada.

maxi pasztellszínű ruha tanúknak
Photo by Christian Vierig/Getty Images

A MODIVO pasztellszínű ruha javaslata a tanúknak:

Nem vagy oda a maxi hosszúságú kreációkért? Akkor feltétlenül nézz szét az ugyanilyen stílusos térdig érő vagy midi ruhák között. Mely modelleket érdemes keresni? A tüll elemekkel vagy 3D virágos applikációkkal díszített ruhák, valamint a többszínű változatok egyaránt divatosak. Ne feledd, hogy a midi ruháknál a lábbeli jól látható, ezért válassz divatos tűsarkút vagy – ha nem szereted a magassarkút – középpántos balerinát.

Olvasd el ezt is >>> Divatos női cipők 2024 tavaszán és nyarán – a kifutók áttekintése

Milyen ruha illik egy tanúhoz? Midi dress
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Ruha tanúlnak – aszimmetrikus barna midi
Photo by Edward Berthelot

A MODIVO midi ruha javaslata a tanúknak:

Végezetül jöjjenek tanúknak szánt mini hosszúságú ruhák. „Bár általában ezek tűnnek a legkevésbé visszafogottnak, ha ügyelünk a megfelelő arányokra a testünk felfedésében, igazán elegánsan és előkelően nézhetnek ki.” Mindenekelőtt érdemes szem előtt tartani, hogy ha egy ilyen fontos eseményre miniruhát választasz, a legjobb, ha egy jobban takaró felsőjű változatot választasz. Ilyen lehet például egy csónaknyakú vagy egy félvállas ruha.

ruha tanúknak - lila miniruha
Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

rózsaszín félvállas miniruha tanúknak
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Remélhetőleg már tudod, hogy milyen ruhát válassz tanúként. A MODIVO-nál megtalálhatod álmaid ruhadarabját húgod/nővéred vagy barátnőd életének legkülönlegesebb napjára.

Címlapkép: Jeremy Moeller/Getty Images

Trendek és Tippek
Insta Hírek