Keresd...

TOP 10 trend a 2020 tavaszi-nyári szezonra, amelyeket felvehetsz munkába

Bár a 2020 tavasz-nyári trendeket a nemrégiben lezajlott divatheteknek köszönhetően már ismerjük, szükséged lehet még egy kis időre, hogy azokat saját stílusodba illeszd. Ha minden szezonban azokat a slágertermékeket választod, amelyek jól jönnek munkába járáshoz, szívesen segítségedre leszünk. Felsoroljuk azokat a dolgokat, amelyek illenek a következő szezon trendjeibe, valamint az irodai dress code-ba.

A férfi öltönyre hasonlító kosztümök, a ballonkabátok és a bőr derékövek mellett sok más trendi dolgot találsz őszre és télre.

  1. Puplin ing

A fehér ing alapvető ruhadarab mind a férfi, mind a női ruhatárban. Jól fog jönni, mivel az oversize puplin ing a 2020 tavaszi-nyári szezon egyik alapdarabja. A fehér puplin ing jó szolgálatot tesz minimalista stílusban:

 

  1. Élére vasalt nadrág

Élére vasalt nadrág kissé férfias, irodai szabással – ez a munkahelyi viselet egyik tökéletes eleme. Úgy alakult, hogy a legutóbbi divatbemutatókon meglehetősen gyakran fordultak elő, főleg olyan márkáknál, mint a Max Mara vagy a Fendi. Ha tehát olyan nadrágra van szükséged, amelyet munkában tudsz viselni, miközben a 2020 tavaszi/nyári trendeknek is megfelelsz, válassz bővebb, élére vasalt nadrágot. Vehetsz hozzá minimalista, fehér T-shirtöt és színes kendőt.

 

  1. Boyfriend zakó

Ismered a power dressing nevű trendet, amely nem véletlenül arat sikereket azokban az időkben, amikor a nők helyzete az élet számos területén megerősödik? Épp ennek a trendnek jegyében a 2020 tavaszi/nyári szezonban bő szabású, boyfriend zakókat hordunk. A fekete, szürke és bézs főleg munkába való, de ha szeretnéd megtörni a visszafogott stílust, választhatsz pasztell színű darabot.

  1. Széles övek

Itt az idő az egyik legdivatosabb kiegészítőre a közelgő tavaszra és nyárra – széles, bőr öv, amely derékmagasságban hordható. Az Alexander McQueen divatház kifutóin a modellek fehér ruhákhoz viselték. Munkába menet oversize zakóhoz ajánljuk. Sokkal nőiesebb és stílusosabb leszel tőle.

  1. Egyenes szárú farmer

A 90-es éveket idéző vintage hangulatú, egyenes szárú farmerek, amelyek megerősítik a természetbarát hangulatot, egyre divatosabbak. Nem elég, hogy már az előző szezonban is viseltük őket, sok divatos modellt találsz a használt ruha boltokban, vagy akár… anyukád szekrényében is. Érdemes megnézni, hogy mit kínál a halhatatlan Levi’s.

  1. Bézs nadrágkosztüm

Talán nincs profibb és egyszerre szexibb, a nőiességet jobban kiemelő összeállítás, mint a nadrágkosztüm. A testszínű, bézs vagy teveszín modellek az idei tavaszi-nyári trendek alapjai, amelyek nagyon jól mutatnak munkában. Az ilyen jellegű kosztümöt érdemes feldobni egy pasztellszínű kiegészítővel, pl. táskával.

  1. Szatén szoknya

A midi hosszúságú szatén szoknyák nem csak olyan trendet képviselnek, ami ügyesen átcsúszott az előző szezonból, hanem a stílust és az időtálló eleganciát is jelképezik. A ruhatár ezen nőies eleme mesterien variálható, ha a szatén szoknyához például fekete garbót és zakót veszel, és mindezt egy félhold alakú, rövid pántos táskával koronázod meg.

  1. Bokánál megkötős tűsarkú cipő

Mióta a Valentino divatház kreatív igazgatója, Pierpaolo Piccoli a párizsi Haute Couture bemutatón olyan tűsarkú szandált adott a modellekre, ami boka körül feltűnő pánttal van rögzítve, méltán gondolhattuk, hogy ez a divat fénysebességgel fog elterjedni. Ha neked is tetszik, tavasszal és nyáron munkahelyre szandál helyett válassz ugyanolyan divatos tűsarkút, amely a sarokrészt szabadon hagyja, bokánál pedig zsinórral rögzíthetető.

  1. Rakott szoknya

A 90-es évek divatjának újjászületésével a 2019-es tavaszi/nyári divat része lett a rakott szoknya, amely most is velünk marad. Lehet, hogy a Te szekrényedben is van már, mert a 2019/2020-as őszi-téli szezon trendjének egyik alapdarabja volt. Ha azonban nincs, ideje beszerezni egyet, mert az elmúlt hetekben készült fényképek arra engednek következtetni, hogy a rakott szoknyák nem mennek ki a divatból. Talán nem is kell mondani, hogy a midi hossz munkába is tökéletesen megfelel.

  1. Klasszikus ballonkabát

Azon ruhák sorát, amelyek a 2020 tavaszi/nyári szezonban a női ruhatár legdivatosabb darabjai lesznek, ráadásul munkába is felvehetők, egy klasszikus ruhadarab zárja – a bő fazonú, homokszínű ballonkabát. Attól függetlenül, hogy a koppenhágai, a párizsi, londoni vagy New York-i divathét fotóit nézegeted – mindenképpen rábukkansz a halhatatlan átmeneti kabát felhasználásával összeállított szettekre.

 

Main image: Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek