MODIVO DAYS 20%! Szerezz extra kedvezményt a csúcsmárkák megjelölt termékeire NÉZD MEG >>>

ÚJ SZEZON: TAVASZ-NYÁR ’24! FEDEZD FEL A TRENDEKET >>>

Keresd...

Visszaküldés a MODIVO webáruházában – hogyan? Útmutató lépésről lépésre

2 min.

A MODIVO webáruházban történő vásárlás egyik legnagyobb előnye és garantált kényelme az ingyenes visszaküldés. Bátran megrendelheted mindazokat a ruhadarabokat, amiket fel akarsz próbálni, hogy a végén kiválaszthasd azokat, amiket megtartasz. Az összes többi visszaküldéséért egy fillért sem kell fizetned. A postán sem kell sorban állnod, és a csomagodat sem kell bonyolult módon becsomagolnod. Köved végig lépésről lépésre, hogyan kell a MODIVO-n visszaküldeni a csomagot.

modivo days 2024

Az online vásárláskor tapasztalható bizonytalanság nem szokatlan. Éppen ezért igyekeztünk biztosítani, hogy ügyfeleink otthon is kiválaszthassák a számukra megfelelő ruhákat, cipőket és kiegészítőket.

Vásárlóink elvárásainak eleget téve a MODIVO-nál a vásárlásra fordított összegtől függetlenül 100 napig ingyenes visszaküldési lehetőséget biztosítunk. Hogyan? Kövesd az alábbi lépéseket:

1. lépés:
Látogass el az https://modivo.hu/b/visszakuldes oldalra, és válassz a visszaküldési módok közül.

Szállítási mód kiválasztása a MODIVO webáruházában

2. lépés:
Csomagodat ingyenesen visszaküldheted a GLS futárszolgálattal a https://modivo.gls-hungary.com/ oldalon. Majd töltsd ki az űrlapot (innen töltheted le). Visszaküldés oka mezőbe írd be a rendelési számodat. A GLS a felvétel napját értesítést küld majd a csomag felvételéről. Add át a csomagot a futárnak, és őrizd meg a szállítólevelet vagy a csomagszámot.

A GLS futárszolgálat visszkaüldési oldala

3. lépés:
Amennyiben a csomagot FoxPost automatába rendelted, lehetőséged van a terméket automatán keresztül ingyenesen visszaküldeni. Készítsd össze a csomagot, és válassz egy automatát. Az elérhető felvevőhelyek listáját itt találod: Csomagautomaták – FOXPOST Az automatánál válaszd a Csomagküldés opciót. Add meg azt a kódot, amit a csomag kézbesítésekor e-mailen vagy Viberen kaptál. Ellenőrizd, hogy az ajtó megfelelően záródott-e, és őrizd meg a feladáskor használt kódot.

FOXPOST csomagautomata kiválasztása

4. lépés
A visszautalásra 10-14 munkanapon belül kerül sor a visszáru felvételét követően (kivéve vis maior esetén, akkor ez az idő meghosszabbodhat).

  • A régi csomagcímkét távolítsd el a csomagról
  • óvatosan zárd le és biztosítsd a csomagot,
  • ha több, mint egy terméket küldesz vissza amik egy rendelésből származnak, akkor csomagolhatod őket egyetlen gyűjtő dobozba,
  • ha több, mint egy rendelésből származó csomagot küldesz vissza – hozz létre mindegyikhez külön szállítási kódot, és küldd külön csomagként őket,
  • attól függően, hogy a rendelés leadásakor melyik fizetési módot választottad, a vételárat oly módon is kapod vissza.

A részletesebb információk és leírások itt megtalálhatóak: https://modivo.hu/b/visszakuldes

egy nő buborékfóliába csomagolja a visszaküldeni kívánt terméket

KérdésekVálaszok
Milyen ingyenes visszaküldési lehetőségek közül lehet választani?Az ingyenes visszaküldés rendelkezésedre áll közvetlenül a következő szolgáltatón keresztül: GLS futárszolgálat és FoxPost
Cserére van lehetőség?Csere lehetőség nincs nálunk és levásárlásra sem kötelezünk. Amennyiben nem megfelelő a méret, 100 nap áll rendelkezésedre visszaküldeni a termék(ek)et.
Milyen eset(ek)ben utasítható el a visszáru kérelem?A megadott 100 napos határidőn túl küldöd vissza a termék(ek)et
Mi van akkor, ha ki lett dobva a modivós doboz? Visszaküldhető-e a cipő egy másik dobozban?A termékeket bármilyen kartondobozban visszaküldheted nekünk. Csak győződj meg róla, hogy nincsenek rajta régi, elavult szállítási címkék.

Még több kérdést és választ ITT találhatsz.

Olvasd el a 2023-as trendekről szóló cikkeinket is:

A 2023-as tavaszi-nyári szezon vezető trendjei: női divat

Férfi divat: 2023-as tavaszi-nyári trendek a kifutókon

Trendek és Tippek
Insta Hírek