Keresd...

Zöld pulóver a 2021/22-es őszi-téli szezon sikerszáma – mindez a Bottega Venetának köszönhetően

A Bottega Veneta divatház már néhány szezonnal elkezdte népszerűsíteni a fekete total look-ot, amit egy erős színnel törtek meg. Ez a szín általában egy energikus rózsaszín, intenzív kék és végül… egy buja zöld szín formájában jelent meg, amit ,,bottega green”-nek is neveznek. Az ebben az árnyalatban megalkotott zöld pulóver azonnal a 2021/2022-es őszi-téli szezon slágerévé vált, és ma már nemcsak a színeket stílusosan keverni tudó koppenhágai trendszetterek viselik, hanem a párizsiak, londoniak, milánóiak, berliniek és new york-iak is.

Szeretnél ihletet meríteni a zöld pulóveres megjelenésedhez? Kukkants be velünk együtt a népszerű it-girls-ök szekrényébe, hogy megtudd hogyan viselik ezt a trendet.

A bottega green szín jelensége

Miért szeretik a tervezők és később a trendszetterek a bottega green-ként ismert zöld árnyalatot? Ez a gazdag, energikus szín, ami hatásosan megtöri az őszi-téli megjelenések tompa színeit. Elég csupán egyetlen ilyen színárnyalat, hogy megváltoztassuk a megjelenés egész karakterét. Ha szeretnéd ezt a forró trendet beépíteni a ruhatáradba, nem kell sok mindent venned – csak egy Bottega green kiegészítőre van szükséged, hogy teljesen új színt adja a szettjeidnek.

Zöld pulóver – a trendszetterek megjelenései

Kifejezetten a kedvedért megnéztük az igazi trend barométert, az Instagramot, hogy megtaláljuk a legérdekesebb zöld pulóveres megjelenéseket, amiket a top trendszetterek viselnek. Bottega green pulóverüket általában fekete darabokkal viselik – legyenek azok akár teljesen klasszikusak, akár kissé futurisztikusak. A zöld pulóverek nemcsak hagyományos fazonban, hanem garbó, kardigán és oversize változatban is megtalálhatók a trendszetterek szekrényeiben.

Zöld kardigános megjelenések

Részben az olyan hírességeknek köszönhetően, mint Kendall Jenner és Hailey Bieber, a 90-es évek által inspirált trendszetterek most az élénkzöld kardigánok felé fordulnak. Az it-girl-ök vintage farmerrel vagy magas derekú fekete trapéznadrággal viselik. A Bottega green kardigánok inspirációját a korabeli filmográfiában is megtalálhatjuk, mint például Gwyneth Paltrow és Monica Geller ikonikus megjelenését a Jóbarátok című sorozatban.

Zöld garbós megjelenések

A meleg zöld garbó a kedvencünk, ha a 2021/2022-es őszi-téli trendekről van szó. A trendszetterek szívesen kombinálják fekete mini trapéz szoknyával, széles öltöny nadrággal vagy egyszerűen farmerrel.

Total look zöld pulóverrel

A zöld pulóver stylingolásának egyik módja az, hogy egy ugyanilyen zöld alsóval viseld, total look-ként. Jessica Mercedes például zöld kötött trapéznadrággal párosította, míg Leonie Hanne egy zöld pulóverrel és trapéz minivel.

Ez is érdekelhet: A Pantone kiválasztotta az év színét 2022-re! Nézd meg a Very Peri árnyalatú ruhákat és kiegészítőket >>>

Borítókép: Jeremy Moeller / via Getty Images

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Insta Hírek