ÚJ SZEZON: TAVASZ-NYÁR ’24! FEDEZD FEL A TRENDEKET >>>

Keresd...

2021 tavaszának legdivatosabb színei – eláruljuk, hogyan viseld őket

Eláruljuk, hogy 2021 tavaszának milyen divatos színeit fogjuk viselni a következő szezonban. Áttekintjük a virtuális kifutók, valamint az Instagram és az utcai divat legerősebb trendejit – ami bár idén sokkal szerényebb – továbbra is az inspirációk kimeríthetetlen forrásaként szolgál. Nézd meg milyen árnyalatok lesznek a legdivatosabbak a közelgő szezonban és válaszd ki a kedvencedet. Azután böngészd át a ruhásszekrényt és töltsd fel a legdivatosabb színű hiányzó elemekkel, a 2021-es trendekkel összhangban.

Cukros pasztell színek, őrületes 80′-as évekbeli ezüst és a visszafogott bézs – ez csak néhány azon színek közül, amiket viselni fogunk 2021 tavaszán.

SS 24

A pasztell ismét közkedvelt és a legnagyobb tervezők szerint a közelgő szezonban is domálni fogják a ruhásszekrényt. Púder rózsaszín, pisztácia, fehérített sárga és cukor narancssárga – ezek a Dán női influenszerek által viselt legjobb színek. Ezért olyan pasztell színű ruhákat (a bátrabbak csipkéset, rojtosat) keresünk, amiket túlméretezett gyapjú kardigánnal és nehéz bokacsizmával kombinálhatunk. A pasztell trend egyik legerősebb interpretációja a meleg pulóver is, amit farmerrel vagy magas derekú szoknyával kombinálva aranyos hatást érhetünk el.

517

Pulóver Hugo/Ruha Elisabetta Franchi

A teve színű total look recept egy olyan divatos stílushoz, ami illeszkedik a 2021-es trendekbe. A divat influenszerek ugyanúgy szeretik ezt az árnyalatot, mint a legnagyobb tervezők. A tejeskávé árnyalat uralta a divatheteket, többek között a Jil Sander és a Max Mara kifutóin, a vezetők trendek egyikévé válva. Milyen stílust ajánlunk? Az unalmas hatás elkerülése végett, kombináld a bézs különböző árnyalatait – ennek eredményeképp olyan megjelenésed lesz, ami stílust ad neked és garantáltan kényelmesen érzed magad benne, ugyanakkor könnyedén lecserélheted egy esti ruhára is. A teve színű total look nagyszerű alapjául szolgál mindennemű kísérletnek, új színek kipróbálásához (mint az előbb említett pasztell színek esetében) és eközben jól is érzed magad! Mert ez az egész erről szól, nemde?

518

Trench kabát Marella/Nadrág Marella

Néhányan úgy vélik, hogy ez egy szomorú és nehéz szín stylingolásra, de az igazság az, hogy a barna ruha szépséget és jellegzetességet kölcsönöz viselőjének. Mi több, ez a szín csodásan mutat mind a sötét, mind a világos tónusú kombinációkkal. Egy kék farmerrel és western stílusú, teve színű csizmával kombinált túlméretezett kabát egy olyan hétköznapi outfit, amit imádni fogsz. Akárcsak az egyenes fazonú nadrágot, vagy a magas derekú rövidnadrágot (melegebb napokon), a minimalista balerinát és a pulóvert. Érdemes beszerezni egy barna színű alapdarabot a következő szezonra, amit mindenhez viselhetsz – elegáns és kevésbé elegáns ruhákhoz.

519

Pulóver Boss/Rövidnadrág Sportmax Code

A mély lila egy másik olyan szín, aminek visszatérésére számíthatunk a következő szezonban. Arról viszont érdemes tudnod, hogy hogyan stylingold. Tökéletesen mutat rózsaszínnel kombinálva, a sokoldalú barnával is jó párt alkot, energetikus összeállítást alkot a zölddel – akárcsak a pasztell pisztáciával, valamint az üvegszerű, mély zöld árnyalattal.

520

Ruha Imperial/Szoknya Sportmax Code

Az ezüst színről csak a bulik jutnak eszedbe? Úgy fest, hogy az idei buli (legalábbis a ruhásszekrényben) egész évben tartani fog. A Marc Jacobs és a Givenchy, akárcsak a többi csúcs tervezőnek nincs kétsége afelől. Kedved szerint használhatod ezt a színt. Ha miniamlista vagy, és inkább a visszafogott megjelenést kedveled, hangsúlyozd ezüst színű kiegészítővel a stílusodat, például táskával, hajpánttal vagy rövid felsővel. Viszont, ha mindened a ragyogás, és a 80-as évek hangulatában érzed jól magad, válassz egy ezüst ruhát, kabátot vagy bő nadrágot.

 

Wyświetl ten post na Instagramie.

 

Post udostępniony przez Jeanette (@_jeanettemadsen_)

521

Blúz Patrizia Pepe/Ruha IRO

Valamennyi terméket megtalálhatod a MODIVO.hu weboldalán.

Tetszett a cikk? Osszd meg!
Trendek és Tippek
Insta Hírek