Keresd...

5 dolog, amit tudnod kell az olasz Pinko márkáról

2 min.

Az olasz márkák népszerűsége már évek óta töretlen. Nem csoda! A napsütötte Olaszországból származó termékek rendkívül magas minőségű kivitelezése, eredeti formatervezése és időtállósága nők millióit varázsolta el világszerte. Az egyik ilyen ikonikus olasz márka a Pinko, ami a nőiesség hangsúlyozását tűzte ki célul a rendkívül elbűvölő és érzéki termékein keresztül. Miket találni a kínálatában, és honnan tudhatjuk, hogy egy Pinko táska eredeti? Az alábbi cikkből minden kiderül!

Az ikonikus fecskés táskák világszerte a hírességek és influencerek kedvenc kiegészítői. Ismerd meg az olasz márka történetét és azt, hogy mit jelképez a márka logója.

festival

A Pinko egy olasz márka, amit az 1980-as évek végén alapítottak, válaszul az erős és független nők igényeire, akik szeretik ruhákon keresztül kifejezni személyiségüket. A Pinko nem fél a merész mintáktól és fazonoktól, ráadásul a márka kollekciói a legújabb trendeket követve készülnek. Az egyedi, merész és érzéki stílust a nők világszerte imádják. A Pinko táskák különösen népszerűek, de a márka számos más kínálattal is várja az olasz formatervezés és a legmagasabb minőség rajongóit. 

Amikor a márka 2016-ban kiadta az első globális kézitáska kollekcióját, amit az eredeti fémes logó díszített, a kiegészítők azonnal elfogytak. Akkoriban sok nő csodálkozott azon, hogy milyen madarak szerepelnek a Pinko logójában. A márka két egymás felé repülő fecskét tett védjegyévé. Hogy miért pont ezekre a madarakra esett a választása? A logóban való szerepeltetésük nem a véletlen műve. A cég úgy pozícionálja magát, mint akik a szabad nőknek készítenek ruházatot, és egyes országokban a fecskék a szabadságot és a függetlenséget szimbolizálják. A madármotívum nemcsak a táskákon, hanem ruhákon, öveken és a Pinko cipők egyes modelljein is látható.

Lesd meg ezt is: Divatos női cipők 2023 tavaszán és nyarán – a kifutók áttekintése >>> 

A divatrajongók és influencerek egyik kedvenc kiegészítője világszerte a Pinko kézitáskák, ám közülük is kiemelkedik az ikonikus Pinko Love Bag, ami egy bőrből készült, láncon vagy pánton hordható, híres fecskék által díszített oldaltáska. Az olasz márka termékeiről mintázott kézitáskák tömkelege van a piacon, amiknek azonban kevés közük van az eredeti darabokhoz.

Hogyan lehet felismerni egy Pinko hamisítványt? A táska eredetiségének legfőbb jele a táska alján található hímzett logó, amibe egy speciális chip van beépítve. Csak olvasd be egy QR-kódolvasóval, és máris információt kaphatsz a termék eredetiségéről. A Pinko hamisítványok minőségben és kivitelezésben különböznek. A nem eredeti termékeken a márka logója és dizájnja sokkal szerényebb, a madarak kevésbé láthatók, és egyes másolatokon másvalamivel helyettesítik őket. A legfőbb különbség a hamisítvány és az eredeti között a látszólag vonzó ár, ami sokkal alacsonyabb, mint egy eredeti kézitáska, de ide sorolható az ilyen hamisítványok minősége is. Vásárolj megbízható üzletekben, például a MODIVO webáruházában, ahol garantáltan eredeti a terméket kapsz a pénzedért!

A Pinko márka kínálata több kategóriára osztható. Bár a márka elsősorban a bőrláncos táskáiról és egyéb kiegészítőiről ismert, a márka ruházatot is kínál. A Pinko ruhákat olyan divatos nők számára készítik, akik értékelik a kiváló minőségű anyagokat és a kiváló szabásvonalakat. A pasztellszínű női öltönyök, az ikonikus széles szárú farmerek, az egyedi melegítőruha szettek és az érzéki Pinko ruhák eredeti dizájnjukkal és tökéletes kivitelezésükkel nyűgözik le a nők ezreit. A megjelenésre a koronát kiegészítők teszik fel. Az olasz márka kínálatában megtalálhatóak a már említett oldaltáskák, Pinko övek, fehérneműk és cipők. Nézd meg a márka széles választékát a MODIVO webáruházában! 

A Pinko székhelye az olaszországi Fidenza városában található, egy Guido Canali építész által tervezett épületben. Itt készül a márka összes dizájnja, beleértve az ikonikus bőr kézitáskákat is, amik még mindig a divat élvonalában vannak, és a divatrajongók világszerte folyamatosan keresik őket. A gyártás nagy része Olaszországban és a mediterrán térségben történik, egy kis részük Kínában is.

Ez is érdekelhet >>> A legfontosabb 2023-as trendek a női divatban – ezek a ruhák és kiegészítők fogják uralni a szekrényeinket!

Borítókép: Edward Berthelot via Getty Images

Trendek és Tippek
Insta Hírek